سرفصل های دوره

۳ فصل
۴۷ جلسه
۹ ساعت
۱

معرفی دوره آموزش جت پک کامپوز

۳ قسمت
۰۰:۱۹:۱۷
1

جت پک کامپوز چیست؟

رایگان
۰۸:۴۴
2

تفاوت کتابخانه جت پک با کامپوز

رایگان
۰۳:۲۱
۲

آموزش View های پایه در کامپوز

۱۹ قسمت
۰۴:۲۸:۱۲
۳

آموزش View های پیشرفته تر در کامپوز

۲۵ قسمت
۰۳:۵۵:۵۸

آموزش جت پک کامپوز یکی از حیاتی ترین موضوعات در برنامه نویسی اندروید محسوب میشود. چرا که کتابخانه Jetpack Compose قوی ترین ابزار طراحی User Interface اپلیکیشن ها میباشد. این کتابخانه به شما اجازه ایجاد رابط کاربری با استفاده از زبان کاتلین را میدهد. این یعنی شما از تمام قدرت زبان کاتلین میتوانید در طراحی UI اپلیکیشن های خود استفاده کنید. دقیقا چیزی که پیش از این در فلاتر و زبان دارت میدیدیم.

آموزش جت پک کامپوز

امروزه در اپلیکیشن‌های اندرویدی، طراحی رابط کاربری (UI) تبدیل به یکی از اصول توسعه نرم افزار شده است. به طوری که نرم افزارهای دارای رابط کاربری جذاب و کاربرپسندتر، رشد بالاتری نسبت به سایر نرم افزارهای مشابه را تجربه می‌کنند. شرکت گوگل، به عنوان ارائه دهنده سیستم عامل اندروید، در سال 2019 از ابزاری به نام Jetpack Compose رونمایی کرد که در بحث طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری (UX)، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این ابزار زبان برنامه نویسی کاتلین، جایگزین XML در توسعه رابط کاربری اندروید شده است. در دوره آموزش جت پک کامپوز، به خوبی با این کیت توسعه و نحوه کار با آن آشنا می‌شوید.

جت پک کامپوز چیست؟

کتابخانه جت پک کامپوز، یک کتابخانه برای زبان برنامه نویسی Kotlin است که نسخه بتا آن در مراسم I/O سال 2019 توسط گوگل رونمایی شد. پس از مدتی، نسخه پایدار این کتابخانه برای استفاده عموم توسعه دهندگان منتشر شد و توانست نیازهای آنها در طراحی رابط کاربری اپلیکیشن را به خوبی برطرف کند.

چرا باید Jetpack Compose را یاد بگیریم؟

به گفته udemy؛ در گذشته و پس از انتشار این ابزار، برای طراحی UI و UX برنامه‌های اندرویدی، از زبان XML استفاده می‌شد. به این صورت که ابتدا کدهای کاتلین نوشته می‌شد؛ سپس با استفاده از زبان XML، رابط کاربری و ظاهر اپلیکیشن توسعه داده می‌شدند. استفاده از XML (که ساختاری مشابه زبان HTML دارد)، زمان و هزینه زیادی را از توسعه دهندگان می‌گرفت؛ زیرا باید به صورت دستی، هر بخش از نرم افزار را استایل‌دهی و طراحی می‌کردند. با ظهور کتابخانه جت پک کامپوز، تمام مراحل طراحی و استایل‌دهی اشیا و بخش‌ها با استفاده از زبان کاتلین صورت می‌پذیرد.

مزیت های آموزش جت پک کامپوز

  1. استفاده از یک زبان برای توسعه کل پروژه است. این کار باعث افزایش کارایی (Performance) اپلیکیشن شده و تاثیر زیادی در سرعت آن دارد.
  2. سرعت اجرای کدهای این کتابخانه، بسیار بالاتر از XML است.
  3. در خروجی مولتی پلتفرم (Multi Platform) عملکرد بهتری نسبت به XML دارد.

آنچه در دوره آموزش Jetpack Compose می‌آموزیم

با پیگیری دوره آموزش Jetpack Compose، شما به طور کامل به این کتابخانه مسلط خواهید شد و قادر خواهید بود آن را در پروژه‌های خود به کار ببرید. البته، برای تثبیت مفاهیم آموخته شده، بهتر است تمرینات متنوع و مستمری را باید انجام دهید. پس از تثبیت دانش، شما قادر خواهید بود از Jetpack Compose در پروژه‌های خود استفاده کنید و رابط کاربری مورد نظر خود را با استفاده از آن ایجاد کنید.

✅✅این دوره بخشی از دوره جامع آموزش جامع اندروید که توسط همین مدرس تدریس شده است می‌باشد✅✅

پیش نیاز دوره آموزش جت پک کامپوز

  1. آشنایی با توسعه اپلیکیشن اندروید و محیط اندروید استودیو
  2. تسلط به زبان برنامه نویسی کاتلین

دوره آموزش جت پک کامپوز برای چه افرادی مناسب است؟

  • طراحان رابط کاربری اپلیکیشن‌ها
  • توسعه دهندگانی که از زبان برنامه نویسی Kotlin استفاده می‌کنند.
  • توسعه دهندگانی که قصد توسعه یک اپلیکیشن مولتی پلتفرم را دارند.

تفاوت جت پک کامپوز با فیگما و فتوشاپ چیست؟

Jetpack Compose، یک کتابخانه Kotlin است که به زبان برنامه نویسی شما امکانات بیشتری می‌دهد. این کتابخانه، مجموعه‌ای از کدهای از پیش تعریف شده است که قابلیت‌های بیشتری را به زبان برنامه نویسی شما اضافه می‌کند. در مقابل، فیگما و فتوشاپ، دو نرم افزار گرافیکی هستند که به شما کمک میکنند تا تصویر ظاهر خود را ایجاد کنید. در واقع فیگما و فتوشاپ فقط عکس درست میکنند برای شما. نه کد. جت پک کامپوز یک شیوه کد نویسی است و فتوشاپ و فیگما قادر به انجام این کار نیستند.

مزایای Jetpack Compose

  • کاهش هزینه و زمان توسعه: با استفاده از Jetpack Compose، هزینه و زمان صرف شده برای توسعه پروژه، به اندازه قابل توجهی کاهش می‌یابد.
  • بهبود سرعت و عملکرد توسعه‌دهندگان: این کتابخانه، با استفاده از کدهای آماده و کارایی بالای خود، عملکرد توسعه‌دهندگان را نیز بهبود می‌دهد.
  • قابلیت همکاری بالا: Jetpack Compose، امکان کار گروهی روی یک پروژه را به توسعه دهندگان می‌دهد. به این صورت، توسعه پروژه با سرعت بیشتری انجام می‌شود.
  • پشتیبانی از خروجی مولتی پلتفرم: با استفاده از این کتابخانه، می‌توانید برای سیستم عامل‌ها و پلتفرم‌های مختلف خروجی بگیرید.

بازارکار کتابخانه Jetpack Compose

کاتلین یک زبان برنامه‌نویسی جدید است که توسط گوگل معرفی شده است. جدید بودن و تحت حمایت گوگل بودن، دو ویژگی هستند که آینده و بازارکار یک زبان برنامه نویسی را تضمین می‌کنند. علاوه بر این، به دلیل جدید بودن زبان کاتلین، برنامه‌نویسان زیادی در این زمینه فعال نشده‌اند و این فرصت خوبی برای کسانی است که می‌خواهند کاتلین را یاد بگیرند. همچنین، با توجه به قدرت و قابلیت‌های بالای کاتلین و حمایت گوگل از آن، شرکت‌ها و کسب و کار‌ها دنبال برنامه‌نویسان کاتلین هستند. پس بازار کار خوبی برای برنامه‌نویسان کاتلین وجود دارد.

همچنین با توجه به رشد روزافزون بازار اپلیکیشن‌های موبایل، فرصت‌های فراوانی برای کسب درآمد وجود دارد. با جستجو در اینترنت، شما می‌توانید راه‌های متعددی برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن‌های iOS و Android را کشف کنید.

با گذراندن دوره آموزشی جت پک کامپوز، می‌توانید مهارت طراحی رابط کاربری با استفاده از زبان برنامه نویسی کاتلین را به دست آورید. همچنین، با تسلط به زبان برنامه نویسی کاتلین و توسعه اپلیکیشن‌های موبایل، فرصت‌های شغلی بسیاری برای شما فراهم می‌شود.

چنانچه هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوالی در مورد دوره آموزش جت پک کامپوز دارید، میتوانید در ادامه همین صفحه از بخش دیدگاه‌ها با ما درمیان گذاشته تا در کمترین زمان ممکن مناسب ترین پاسخ را دریافت کنید.