هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
با آموزش برنامه نویسی اندروید با زامارین ( ویکی پدیا ) در خدمتتان هستیم.در این دوره ما قصد داریم یک آموزش جامع در حوزه تکنولوژی زامارین به شما ارائه دهیم.
زامارین ( Xamarin ) یک شرکت نرمافزاری تحت مالکیت مایکروسافت میباشد که در سال ۲۰۱۱ شروع به کار نموده است. شرکت مایکروسافت ( ویکی پدیا ) در سال ۲۰۱۵ آن را خریداری و به ویژوال استودیو اضافه کرد.با استفاده از زامارین می توان یک کد #C را روی ۲.۶ میلیارد دستگاه اجرا کرد!
این نوید را به همه برنامه نویسان سی شارپ می دهیم که شما به راحتی می توانید با دانشتان در زمینه سی شارپ برای سایر پلتفرم ها هم اپلیکیشن بنویسید.
در واقع دوره برنامه نویسی اندروید با زامارین برای دات نت کارهایی است که به برنامه نویسی اندروید نیز علاقه مند هستند.
اگر در برنامه نویسی سی شارپ و دات نت دانشی ندارید و می خواهید دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با زامارین را ببینید و یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم ابتدا دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ را مشاهده نمایید. این دوره به صورت رایگان ارائه شده است.
در این دوره ما قصد داریم یک آموزش جامع در حوزه تکنولوژی زامارین به شما ارائه دهیم.
در بخش اول، بحث مقدمات آموزش برنامه نویسی اندروید با زامارین را یاد می گیریم و شما به کمک آن قادر هستید که هر اپلیکیشن سمت کلاینتی را طراحی کنید.
در بخش دوم دوره آموزش برنامهنویسی اندروید با زامارین مبحث دیزاین را اصل قرار می دهیم و یک سری اپلیکیشن های ساده را در این بخش با طراحی مناسبتری انجام دادیم.
در بخش سوم آموزش برنامه نویسی اندروید با زامارین، کار با وبسرویس WebApi Rest Service در زامارین را فرا خواهید گرفت.
مخاطبین دوره برنامه نویسی اندروید با زامارین:
- علاقه مندان به برنامه نویسی اندروید
- علاقه مندان به زامارین
- دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر
- کسانی که خواهان کسب درآمد از طریق برنامه نویسی هستند.
- و …
آنچه با خرید این دوره به دست می آورید:
- متخصص شدن در برنامه نویسی اندروید
- تسلط در حوزه آموزشی مورد نظر
- اشتغال و درآمدزایی
- انجام پروژه های تخصصی و هیجان انگیز
- و …
پیش نیاز برنامه نویسی اندروید با زامارین:
آموزش برنامه نویسی سی شارپ
سرفصل های برنامه نویسی اندروید با زامارین:
بخش اول:
- آشنایی با مقدمات زامارین
- مقایسه زامارین با جاوا
- بررسی امکانات و قابلیت های زامارین
- نصب و راه اندازی زامارین
- نصب و راه اندازی ماشین مجازی
- کار با لایه ها در زمارین
- آشنایی با رویدادها در زامارین
- کار با ابزارهای موجود در toolbox
- کار با با ویجت autocomplete textview
- کار با ویجت های پر کاربرد (btutton – plaintext – textview)
- کار با webview
- ساخت ماشین حساب
- شروع کار با intent ها
- کار با map گوشی
- برقراری تماس
- کار با مرورگر گوشی
- بررسی مجوز ها در AndroidManifest
- شروع کار با listview
- ایجاد لایه اختصاصی برای listview
- ایجاد آداپتر شخصی شده برای listview
- تعریف پارامترهای شخصی شده برای listview
- نمایش اطلاعات به صورت کاستم در listview
- کار با gridview
- شروع کار با دیتابیس
- آموزش دیتابیس با روش Ado.net
- کار با دیتابیس به روش EntityFramework
- ساخت نرم افزار دریافت و نمایش اطلاعات به کمک روش EntityFramework
- انجام چهار عملیات اصلی insert-delete-upadate-select با روش EntityFramework
- کار با دیتابیس آماده
- نصب و راه اندازی sqliteManager
- ایجاد دیتابیس و جدول در sqliteManager
- ایجاد صفحه لاگین
- کدنویسی مربوط به صفحه لاگین
- انجام چهار عملیات اصلی به روش sqlite
بخش دوم:
در بخش اول، بحث مقدمات برنامه نویسی به کمک زامارین را آموزش دادیم و شما به کمک آن قادر هستید که هر اپلیکیشن سمت کلاینتی را طراحی کنید. اما مشکلی که در بخش اول با آن مواجه بودیم بحث دیزاین بود و دیزاین خوبی در اپلیکیشن های ما دیده نمی شد. در بخش تکمیلی آموزش زامارین مبحث دیزاین را اصل قرار دادیم و یک سری اپلیکیشن های ساده را در این بخش با طراحی مناسب تری انجام دادیم.
- ارسال sms
- ارسال email
- ایجاد دیالوگ
- کار با انیمیشن ها
- طراحی سیستم لاگین با دیزاین زیبا
- کار با استایل ها و نحوه استایل دهی به آبجکت ها
- استفاده از انیمیشن در سیستم لاگین
- استفاده از دیالوگ ها در سیستم لاگین
- کار با progressbar و استایل دهی به آن
- ساخت یک رویداد کاملا اختصاصی (event)
- معرفی متریال دیزاین
- شروع کار با متریال دیزاین
- ایجاد تم های سفارشی
- ویرایش کردن نقاط مختلف یک اپلیکیشن اندروید به کمک متریال دیزاین
- ایجاد swipeRefreshLayout
- آموزش کار با RecyclerView
- شخصی سازی RecyclerView
- طراحی و ساخت اکشن بار اختصاصی
- خروجی گرفتن از برنامه
- کاهش حجم اپلیکیشن زامارین
- امنیت اپلیکیشن های زامارین
- و ده ها موضوع جذاب دیگر
بخش سوم:
همانطور که همه شما میدانید کار با دیتابیس آنلاین و وب سرویس یکی از مهمترین مباحث هر زبان و تکنولوژی برنامهنویسی است.در قسمتهای گذشته یاد گرفتیم که چگونه یک اپلیکیشن اندروید را با استفاده از زامارین ایجاد کنیم. اما هنوز این اپلیکیشن ناقص بوده و شاید در اکثر پروژههای تجاری نیاز داشته باشید که اپلیکیشن شما با سمت سرور یعنی وبسایت و دیتابیس آنلاین ارتباط برقرار کند.
در اینجا مبحثی تحت عنوان وبسرویس به وجود میآید .در زبان ASP به چند طریق میتوان یک وبسرویس نوشت.دو وبسرویس webApi و WCF گزینههای پیش روی شما در ایجاد وبسرویس در ASP MVC میباشد که ما webAPI را انتخاب میکنیم.
Web API چیست؟
Web API، نوع قالب جدیدی برای پروژههای مبتنی بر وب در NET. است که بر مبنای اصول و الگوهای موجود در ASP.NET MVC ساخته شده است و همراه با ASP.NET MVC 4 وجود دارد. Web API توسعهدهندگان را قادر میسازد تا با استفاده از یک الگوی ساده که در Controller ها پیادهسازی میشود، وبسرویسهای مبتنی بر پروتکل HTTP را با کدها و تنظیمات کم ایجاد کنند. این سبک جدید برای ایجاد وبسرویسها، میتواند در انواع پروژههای NET. مانند ASP.NET MVC، ASP.NET Web Forms، Windows Application و … استفاده شود.
یک سؤال کاملاً منطقی در اینجا به وجود میآید. چرا نیاز به بستری جدید برای ایجاد وبسرویس داریم؟ آیا در حال حاضر مایکروسافت بستری محبوب و فراگیر برای توسعهی وبسرویسهایی که بتوانند با پروتکل SOAP تعامل داشته باشند در اختیار ندارد؟ مگر وبسرویسهای ASMX از زمان معرفی ASP.NET وجود نداشتهاند؟ آیا تکنولوژی WCF مایکروسافت، بیشترین انعطافپذیری و قدرت را برای تولید وبسرویسها در اختیار قرار نمیدهد؟ وبسرویسها جایگاه خود را یافتهاند و توسعه گران با تکنولوژیهای موجود بهخوبی آنها را پیادهسازی و درک میکنند. چرا Web API؟
چرا Web API؟
برای پاسخ به این سؤال، باید برخی مشکلات را بررسی کنیم و ببینیم ابزارهای موجود چه راهحلی برای آنها در نظر گرفتهاند. اگر با گزینههایی که در ادامه میآیند موافق هستید، خواندن این مطلب را ادامه دهید و اگر اعتقادی به آنها ندارید، پس نیازهای شما بهخوبی با بسترهای موجود پاسخ داده میشوند.
- من معتقد هستم که راه بهتری برای ایجاد وبسرویسها وجود دارد.
- من معتقد هستم که روشهای سادهتری برای ایجاد وبسرویسها وجود دارد و WCF بیشازحد پیچیده است.
- من معتقد هستم که تکنولوژیهای پایهی وب مانند اَفعال GET، POST، PUT و DELETE برای انجام اَعمال مختلف توسط وبسرویسها کافی هستند.
در کل میتوان گفت که Web API، یک روش جدید و آسان برای ایجاد وبسرویسها، بر مبنای مفاهیم آشنای ASP.NET MVC و پایه وب است. از این روش میتوان در انواع پروژههای NET. استفاده کرد.
خوب ما تا اینجا تکنولوژیهایی که میتوان با آنها وبسرویس ایجاد کرد را معرفی کردیم.باید با خود وبسرویسها بیشتر آشنا شویم.دو نمونه از وبسرویسهای قدرتمند عبارت هستند از SOAP و RESTFULL یا REST که به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
تعریف REST:
یک سبک معماری و رویکردی برای ارائه سرویسها و API های عمومی روی بستر اینترنت با استفاده از پروتکل HTTP میباشد. REST روی دسترسی به منابع آدرس دار با یک رابط ثابت متمرکز شده است. یعنی هر منبعی دارای URI مشخص و واحد است. رابط ارائهشده ازاینجهت ثابت میباشد که از معماری RESTful برای طراحی آن استفاده میشود. در این نوع از طراحی, از عملیات موجود در خود HTTP بهرهبرداری میشود. (Post,Get,Put,Delete)
مفهوم REST روی عملیات CRUD بر روی داده استوار است. ازآنجاییکه وب Resource Oriented میباشد، وقتی صحبت از انجام عملیات روی منابع بر روی بستر پروتکل HTTP میکنیم، REST به میان میآید. سادگی آن به دلیل استفاده از HTTP راهحل مناسبی برای ایجاد سرویسهای تحت وب ارائه داده است. برقراری ارتباط کلاینت با REST ساده بوده و نیاز به تنظیمات خاص ندارد. همچنین فرمتهای متنوعی مثل JSON و XML را ارائه میدهد.
تعریف SOAP:
یک پروتکل انتقال پیام میباشد که به برنامههای در حال اجرا بر روی سیستمهای مجزا اجازه تعامل و تبادل پیام را میدهد.SOAP بیشتر بر روی ارائه منطق برنامه بهصورت سرویس متمرکز شده است و درواقع عملیاتی را ارائه میدهد که از طریق رابطهای (Interface) مختلف قابلارائه میباشد، البته از SOAP بهاشتباه WebService نیز نام میبرند.SOAP روی ارائه عملیات متنوع برای منطق کسبوکار بنا نهاده شده است. فرمت پیامها XML میباشد و ساختار پیام مخصوص خود را دارد.
مقایسه REST و SOAP:
- ازلحاظ کارایی، مقیاسپذیری و سرعت خواندن دادهها REST عملکرد بهتری را از خود نشان میدهد که از دلایل آن پشتیبانی ذاتی HTTP از Cache کردن و سربار بالای پیامهای SOAP میباشد.
- SOAP همانند REST از SSL و همچنین WS-Security که ویژگیهای امنیت سازمانی را اضافه میکند، پشتیبانی میکند. درواقع WS-Security امکانات امنیتی اضافهتری را فراهم میکند که سرویسهای اینترنتی معمول به آن نیازی ندارند و درواقع صرفاً در سناریوهای سازمانی موردنیاز میباشند.
- پشتیبانی SOAP از WS-Atomic-Transaction امکان تراکنشهای ACID را فراهم میکند. این در حالی است که REST از تراکنشهای ACID پشتیبانی نمیکند و این امر ناشی از محدودیت پروتکل Http میباشد که از two-phase-commit بر روی منابع توزیعشده پشتیبانی نمیکند.
- REST فاقد سیستم استاندارد انتقال پیام میباشد و انتظار دارد تا کلاینت در صورت برخورد با هرگونه مشکلی دوباره تلاش نماید. اما SOAP منطق Successful/retry را بهصورت ذاتی فراهم میکند تا قابلیت اطمینان را در انتقال پیام به وجود آورد.بنابراین SOAP مفید و مهم است. برای مثال وقتی میخواهیم برنامه تراکنش مالی بنویسیم پشتیبانی از تراکنش توزیعشده مهم است. بنابراین SOAP گزینه مناسبی است.
- REST به دلیل استفاده از Http ذاتاً stateless میباشد ولی SOAP از state-full بودن نیز پشتیبانی میکند.
- SOAP به پروتکل انتقال وابسته نیست درحالیکه REST صرفاً بر روی Http میباشد. سرویسهای SOAP توسط WSDL توصیف میشوند همچنین اطلاعات در موردشی در داخل خود پیام ارسال میشود.
- از معایب SOAP حجم بالای پیامهای آن و اشغال پهنای باند ارتباطی, سختی پیادهسازی و استفاده از آن در وب و موبایل میباشد. همچنین تنها بهصورت XML پیامها را ارسال میکند.
- از معایب REST وابستگی آن به پروتکل Http و پیچیده بودن Authorization و امنیت بر روی آن میباشد.
درنتیجه میتوان به این گفته رسید که وقتی کلاینتها و سرورها روی محیط وب و موبایل کار میکنند و نیازی به ارسال اطلاعات اضافی در موردشی به سمت کلاینت نداریم REST گزینه مناسبتری است. اما وقتی نیاز به یک Contract رسمی مابین سرور و کلاینت هستیم و یا نیاز به تراکنشهای ACID در فراخوانی سرویسها هستیم SOAP گزینهی مطلوبتری میباشد.
سناریوهای معمول REST:
* Social Media Service,Social Network
*Web chat service,Mobile service
سناریوهای معمول SOAP:
*Financial Service
*Payment Gateway
*Telecommunication service
WCF سرویسهای SOAP based را فراهم میکند و Web API امکان ایجاد سرویسهای REST را فراهم میکند.
مقایسه جالب را در تصویر زیر میتوانید ببینید که برگرفته از stackoverflow میباشد:
- آشنایی با ساختار ASPMVC
- آشنایی با ساختار WEBAPI
- کار با WEBAPI
- آشنایی با مفهوم JSON
- کار با JSON
- ایجاد وب سرویس WEBAPI و RESTFULL
- انجام عملیات واکشی اطلاعات در سمت سرور
- انجام عملیات درج اطلاعات در سمت سرور
- انجام عمیات حذف اطلاعات در سمت سرور
- انجام عملیات ویرایش اطلاعات در سمت سرور
- اتصال اپلیکیشن نوشته شده در زامارین با سرور
- فراخوانی RESTAPI در سمت زامارین
- انجام عملیات واکشی اطلاعات در سمت زامارین
- انجام عملیات درج اطلاعات در سمت زامارین
- توضیح نحوه انجام حذف اطلاعات در سمت زامارین
- توضیح نحوه انجام ویرایش اطلاعات در سمت زامارین
Arashmohajer دانشجوی دوره
سلام در درس sqlite به یک ارور access denied خوردم هنگامی که می خواد create Directory انجام بشه من تمامی دسترسی ها رو مربوط به external storage را دادم ولی بازم این ارور رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
mayazdi دانشجوی دوره
واقعا کیفیت تدریس و بیان و کیفیت میکروفون همگی ضعیف اصلا قابل قبول نیست و در مقابل مبلغی که میگیرید همگی مسوول هستید. اصلا دوره قابل قبولی نیست. البته مطمینم نظر بنده رو منتشر نمیکنید
علیرضا احمدی
سلام و درود. هر کاربری حق انتشار اعتراضش رو داره. ما هم کامنت هیچ کاربری رو پاک نمیکنیم مگر اینکه داخل اون توهینی کرده باشن. در رابطه با کیفیت آموزش هم لطفا تیکت ارسال کنید تا بخش پشتیبانی یا موارد رو برطرف کنن و یا بازگشت وجه انجام بدن برای شما.
حامد
سلام . استاد درس هاتون توی قسمت GET فقط بدون ارور بودن و برای DELETE , UPDATE توضیحاتتون به ارور خورد و رفع ایراد هم نکردید برامون . توی درس آخر هم فقط POST رو توضیح دادین و در مورد DELETEو UPDATE توی فصل سوم هیچ صحبتی نکردید. ممنون میشم این قسمت رو هم برامون تکمیل کنید .
مختار سهولی مدرس دوره
سلام در نسخه جدید دوره که به زودی منتشر خواهد شد این موارد گفته شده
حامد
باید دوره جدید خریداری بشه یابه دوره قبلی اضافه میشه؟
Hell
سلام
این آموزش خیلی قدیمی هست؟ اگه الان بخرم کاربرد داره؟
forthesakeofyou
سلام استاد
هر کاری می کنم برای فعال سازی sdk مشکل دارم
اونایی که توی آموزشی گذاشته بودین و کلی دیگه رو امتحان کردم درست نشد
هر بار می خواد قسمتیشو از اینترنت بگیره که به خاطر تحریم ایران نمیزاره
لطفا راهنماییم کنید
arashfk.f
سلام
استاد من این مجموعه را خریداری کردم و در مراحل را طبق آموزش پیش رفتم ولی در قسمت کار با لایه ها وقتی می خواهم فرم اصلی یا Main.axml را دیزاین کنم یا مشکل زیر مواجه میشوم.
java.lang.UnsupportedClassVersionError: com/android/ide/common/rendering/api/IImageFactory : Unsupported major.minor version 52.0
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:792)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:449)
at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:71)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:361)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:354)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:308)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:792)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:449)
at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:71)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:361)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:354)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:308)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
at mono.android.AndroidDesignerHost.(AndroidDesignerHost.java:27)
Exception in thread “main”
محمد
سلام
استاد اگه سوابق رو نگاه کنید من 20 روز پیش این بسته رو خریداری کردم اما از همون روز اول درگیر یه مشکلی شدم که توی سایتهای خارجی هم براش راه حلی نتونستم پیدا کنم بیزحمت راهنمایی کنید
این لینک تصویره -نوعی خطا برای کدهای xml هست که هم انجام نمیشه
مشکل این تیکه کدهاست android:layout_toRightOf
http://s8.picofile.com/file/8325897300/dsds0.png
استاد منتظریم عده زیادی همین مشکل رو دارن
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام لطفا توی تلگرام پیام بدین بررسی کنم مشکلتون رو @sirmokhtar
Roaa.Amir
با سلام خدمت آقای سهولی
شما در آخرین قسمت با sqlite کار کردین /میشه کد نویسی entity را در این روش اجرا کرد؟
رضا رضایی
با سلام
لطفا راهنمایی بفرمائید هنگام استفاده از دستور
findviewbyid بصورت زیر:
.btn1 = FindViewById(Resource
گزینه Id نمایش داده نمی شود
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام ممکنه لایه دیزاین رو ذخیره نکرده باشین
mehr132
سلام آقای سهولی
من ورژن جدید virtualbox که 5.2.8 هست رو نصب کردم که نسخه های اندروید پلیر روش نصب نمیشه.لطفا یه بررسی کنید یا همون نسخه ای که استفاده کردید رو تو سایت بذارید دانلود کنیم
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام لطفا به جای زامارین اندروید پلیر از جنی موشن استفاده کنین چنانچه بخش تکمیلی آموزش رو تهیه کردید اونجا از جنی موشن استفاده میشه اگر تهیه نکردید بفرمایید لینک آموزش راه اندازی جنی موشن رو خدمتتون ارسال کنم
فرداد جعفری
سلام لطفا لینک تلگرام گروه قرار بدید ممنون
فرزاد
سلام
ادامه دوره رو کی رو سایت میزارید؟
دوره جدید ایجاد دیجی کالا هست؟
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام 06/15 منتشر خواهد شد خیر این جلسه بحث دیزاین صحبت شده و بیشتر مبحث طراحی و متریال دیزاین گفته میشه
nima
سلام ببخسید تو فصل دوم نحوه ی اتصال به php mysql هم یاد میدید
علی
سلام وقت بخیر
ببخشید امکانش هست بگید ادامه آموزش تقریبا کی حاضر میشه؟
تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام اواخر این هفته تا اوایل هفته بعد منتشر میشه در حال تدوین هست دوره
رضا
سلام وقت بخیر
آیا ادامه این دوره این هفته منتشر میشه؟
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام اواخر این هفته تا اوایل هفته بعد منتشر میشه در حال تدوین هست دوره
بهنام
سلام. عه خب استاد تیر ماه گفتین منتشر میکنم نکردین. بعد گفتین تا اواسط مرداد. بعد گفتین شنبه. بعد هفته بعدش گفتین دارم آپلود میکنم اینترنتم کنده طول میکشه اپلود کنم شنبه هفته بعد. الانم که کلا میگین ضبط نکردم.اینطوری که شما گفتین فکر کنم دو سه ماهی طول بکشه منتشر بشه. البته زیادم مهم نیستا درک میکنیم که زمان بره و … و لی دیگه حداقل زمان مشخص نکنین براش. من هر روز چند بار چک میکنم سایتو به امید اینکه شما گفتین شنبه منتشر میشه دیگه امروز که مثلا دو شنبس دیگه حتما منتشر شده میام میبینم خبری نیست.
علی
سلام وقت بخیر
ببخشید ادامه آموزش ها کی رو سایت قرار میگیرد؟
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام قصد داشتم هفته جاری منتشر کنم ولی چون مطلب سنگین هست و زیاد هنوز موفق نشدم کل دوره رو ضبط کنم چون این بخش روی ui می خایم کار کنیم مباحث متریال دیزاین و .. می طلبه که چندین دیزاین خوب انتخاب بشه و طراحی بشه برای همین دوره یکم به تعویق افتاد اما تمام تلاشم رو می کنم در بازه تخفیف ها منتشر بشه که دوستان نهایت استفاده رو بتونن ببرند
parvizi
سلام استاد
اگه لطف کنید تاریخ دقیق ارائه” دوره جدید ادامه این آموزش” رو بگید ممنون میشم.
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام شنبه منتشر خواهد شد و برای کسانی که سری قبل رو خریدند ایمیل ارسال میشه اگرچه سعی می کنم توی هفته جاری منتشر کنم مباحث یکم زیاد هست آپلودش زمان می بره با توجه به اینکه سرعت اینترنتم یکم پایین هست
بهنام
سلام. یه پشنهاد داشتم. من و دوستانی که منتظر یک آموزشی هستیم مجبوریم هر روز سر بزنیم تا ببینیم آموزش رو سایته قرار گرفته یا نه(مخصوصا وقتایی که زمان انتشار رو تعیین میکنین ولی منتشر نمیشه مثل همین آموزش). سایتایی زیادی این امکان رو گذاشتن که کاربر در صفحه اموزش مورد نظرش ایمیلش رو میده تا وقتی آموزش منتشر شد بهش اطلاع رسانی بشه.عالی میشه اگر این امکان رو اضافه کنید
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام بله نظر بسیار خوبی هست چشم حتما در نظر می گیریم این آموزش هم تا روز شنبه منتشر میشه بخش دومش من جمعه گذشته کنکورم رو دادم و دارم سریع ضبط می کنم که زودتر برسونم بابت تاخیر عذرخواهی می کنم
حسن
سلام
آموزش ها عالی بود یه دنیا تشکر
ادامه اشو کی روی سایت میزارید؟
مدیر رادفر
سلام
به احتمال زیاد تا اوایل شهریور منتشر میشه
علی
سلام وقت بخیر
ببخشید ادامه آموزش رو کی رو سایت قرار میدهید؟
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام من درگیر کنکور هستم قرار بود تا اخر همین ماه برسونم که متاسفانه نشد انشاءالله تا 15 برج که کنکورم هم تموم شده ارسال می کنم
parvizi
سلام استاد
با اجازتون میخواستم 2 مورد رو خدمتتون عرض کنم.
1) در مورد اینکه در آموزش نصب زامارین فرموده بودید روشهای مختلفی رو امتحان کردید و یک روش خوب نهایی به ما معرفی کردید.من هم مثل شما روشهای مختلفی رو با vs2013,2015,2017 انجام دادم و در نهایت به روش بهتری نسبت به اونچه که شما معرفی کرده بودید رسیدم.به این نتیجه رسیدم که از vs2017 استفاده کنم که خودش اتوماتیک نصب زامارین رو انجام میده و نیازی به مراحل پیچیده نیست.همچنین خطایابی زامارین در vs2017 بهتر و دقیق تر شده(2 تصویر پیوست شده نشان دهنده این برتری هست)
2) ویدئوی آموزشی شماره 12 (listView 2) ناقص هست.این ویدئو دوباره از اول تحت عنوان شماره 13 (listView 3 ) ضبط شده و نقص آن رفع شده است.بنابراین باید ویدئوی 12 حذف شود.
http://uupload.ir/files/6it9_untitled.png
http://uupload.ir/files/xnmy_untitled2.png
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام بله این روش شما رو هم من قبول دارم اون زمانی که ضبط کردم 2017 تازه اومده بود برای همین من هنوز تست نکرده بودم عادت دارم بزارم ی مدت از انتشار نرم افزار بگذره بعد نصبش کنم که به درخواست کاربرا تصمیم گرفتم که در بخش دوم ویژوال 17 استفاده کنم که این مورد رو دیدم و سادگی نصبش رو احساس کردم.
در مورد لینک هم بله حق با شماست و اصلاح شد
علی
سلام وقت بخیر
ببخشید بخش متوسط و پیشرفته چقدر طول میکشه روی سایت قرار بگیره؟
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام سعی می کنم تا اخر ماه جاری بخش دوم رو منتشر کنم چون کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ممکنه یکم دیر منتشر بشه
حسین
سلام
چرا مردم رو سر کار میذارید اول سرفصل های کامل آموزش رو قرار میدید و بعد از چند ماه یه سرفصل جدید که زمین تا آسمون با اون سرفصل های اولیه فرق میکنه…. واقعا که
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام دوست عزیز
سرفصلی که در سایت قرار گرفته بود نمایانگر سرفصل کل دوره بود که قرار هست آموزش بدیم ما این دوره رو به سه بخش و دو پروژه تقسیم کردیم
بخش مقدماتی – متوسطه – پیشرفته
پروژه کتاب اندروید با ساختار متریال و پرداخت درون برنامه ای بازار و امکانات پیشرفته
دوره اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا که به امید خدا به زودی بخش متوسطه قرار خواهد گرفت
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام دوست عزیز اون مورد سرفصل جامع دوره بود که قرار بود داخلش قرار بگیره حالا دوره رو شکستیم به بخش های مقدماتی تا پیشرفته همه اون مباحث گفته خواهد شد در بخش های بعدی
مسعود
سلام
من دوره رو تهیه کردم . اولا لطفا لینک فایل های مورد نیاز رو قرار بدید
دوم اینکه لطفا دوره بعدی رو با ویژوال استودیو 2017 انجام بدید خواهشا
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام لینک ها اضافه شد.
چشم سعی می کنم
رضا
سلام . لطفا 2 مورد رو هم در نظر داشته باشید . خروجی گرفتن به صورت فایل apk و کار با JSON
ممنون
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام بله خروجی گرفتن رو در بخش بعدی و json رو در بخش 3 یا 4 که بحث دیتابیس آنلاین خواهد بود میگیم
مسعود
اگه این پروژه ها انجام بشه عالیه . خدا خیرتون بده
مدرس سهولی مدرس دوره
عمری باقی باشه حتما انجام میشه البته ببینیم شما دوستان چقد همراهی می کنین به زودی یک سرفصل از دوره جدید ارائه میشه خوشحال میشم اونجا نظر بدید که چی ضبط کنیم
مسعود
سلام . دوره عالی هستش
لطفا در ادامه پروژه محور برگزار کنید
با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام چشم حتما دو تا پروژه بزرگ مد نظر دارم یکی ساخت کتاب اندروید با ساختار متریال و یکی هم یک دوره فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا عمری باقی باشه خواهم گفت
parvizi
سلام.من برنامه نویس زامارین اندروید هستم.زامارین رو از طریق خرید پکیجهای مختلف فارسی یاد گرفتم.یک سرفصل اساسی و خیلی مهمی که در هیچکدوم از این پکیجها آموزش داده نشدن.امنیت پوشه assets و دیتابیس هست(در واقع بدون این آموزش تمام زحمات برنامه نویس با یک اکسترکت ساده به هدر میره).متاسفانه در این پکیج هم چنین سرفصلی نیست.تقاضا دارم این مورد به سرفصل اضافه شود.با تشکر
مدرس سهولی مدرس دوره
سلام این مورد در بخش های پیشرفته خواهد بود
حسین
سلام
نحوه پیاده سازی لاین با وب api به صورت حرفه ای هم آموزش بدید و نحوه اتصال به درگاه بانکی اختصاصی و همچنین پرداخت درون برنامه ای بازر و نمایش اطلاعات همانند سایت دیوار در گوشی موبایل هم آموزش بدید.موفق باشد
سپاس فراوان
حسین
سلام
آموزش کار با وب سرویس ها و webapi و اتصال به درگاه های بانکی رو هم آموزش بدید
میلاد
واقعا پکیج کاملی به نظر می رسه از الان منتظر ارائه هستم
لطفا نحوه استفاده از کتابخانه های مربوط به متریال و استفاده از توابع های پیشرفته مثل +google رو نیز بهش اضافه کنید
با تشکر
بهنام
واقعا عالی. به سر فصل ها نگاه کردم خیلی جامع و کامل هستش انشالله کیفیت آموزش هم خوب باشه که در این صورت ارزش بالایی خواهد داشت. قیمت دوره رو چقدر برآورد میکنید؟؟ لطفا یک قیمت معقول در نظر بگیرید که علاقه مندان بتونن تهیه کنن. منکه خوم از الان مشتریشم