قراره تو این دوره چی یاد بگیرم؟

  • آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ
  • آموزش کامل بازی سازی یونیتی
  • آموزش پیشرفته تزریق وابستگی
  • پیاده سازی 3 بازی کامل در یونیتی
  • و...
ایمان لاری

ایمان لاری

توسعه دهنده سخت افزار

برنامه نویس سیستم عامل

بازی ساز با یونیتی

متخصص اینترنت اشیا

و ....

سرفصل های دوره

۱۱ فصل
۱۴۰ جلسه
۵۴ ساعت
۱

مقدمه و معرفی دوره

۵ قسمت
۰۰:۳۰:۴۲
1

معرفی دوره

رایگان
۰۹:۲۸
2

درباره مدرس

رایگان
۰۱:۵۵
3

چرا این دوره را بخریم؟

رایگان
۰۷:۳۳
4

مزایا و معایب این دوره آموزشی

رایگان
۱۰:۰۲
5

چالش بازگشت هزینه دوره

رایگان
۰۱:۴۴
۲

نصب و راه اندازی

۱۴ قسمت
۰۲:۳۲:۴۳
۳

محیط یونیتی

۱۱ قسمت
۰۱:۳۷:۰۹
۴

برنامه نویسی سی شارپ در یونیتی

۴۰ قسمت
۱۰:۰۷:۴۹
۵

اجزا و المان های یونیتی

۲۵ قسمت
۰۹:۵۷:۲۱
۶

تزریق وابستگی در یونیتی

۶ قسمت
۰۲:۱۹:۲۰
۷

ساخت بازی پاسور کارتی در یونیتی

۱۶ قسمت
۰۹:۴۵:۰۵
۸

ساخت بازی مافیا افلاین در یونیتی

۱۴ قسمت
۰۹:۴۱:۳۵
۹

ساخت بازی Pong

۸ قسمت
۰۷:۱۳:۵۴
۱۰

انتشار در کافه بازار

۱ قسمت
۰۰:۱۹:۵۸
۱۱

ابزار های جانبی

-

دنیای بازی‌سازی یکی از جذاب‌ترین و پویاترین حوزه‌های فناوری است که هر روز افراد بیشتری به دنبال یادگیری و ورود به آن هستند. آموزش بازی ‌سازی با یونیتی فرصتی بی‌نظیر برای علاقه‌مندان به خلق بازی‌های دوبعدی، سه‌بعدی و واقعیت مجازی است تا با یکی از قدرتمندترین موتورهای بازی‌سازی جهان آشنا شوند. در دوره جامع آموزش بازی ‌سازی با یونیتی، شما از مبانی اولیه تا مراحل پیشرفته بازی‌سازی را یاد می‌گیرید و با استفاده از زبان برنامه‌نویسی C# و ابزارهای یونیتی، توانایی ایجاد و توسعه بازی‌های حرفه‌ای را به دست خواهید آورد. این دوره فرصتی است تا بتوانید بازی خود را از مرحله ایده تا انتشار به دنیای واقعی هدایت کنید و به یکی از بازی‌سازان حرفه‌ای تبدیل شوید.

دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی؛ گام‌هایی به سوی پشت صحنه بازی‌ها!

دوره جامع آموزش بازی ‌سازی با یونیتی، دوره‌ای پروژه محور است که طی آن، مباحث پایه تا پیشرفته بازی‌سازی با Unity به شکل جامع تدریس می‌شود. طی این دوره، بعد از یادگیری مبانی بازی‌سازی و آشنایی با موتور بازی‌سازی یونیتی، وارد بحث برنامه نویسی با C# در محیط یونیتی می‌شوید. پس از یادگیری مباحث موردنیاز، آموخته‌های خود را با 3 پروژه عملی می‌سنجید.

دوره جامع آموزش بازی ‌سازی با یونیتی در 10 فصل، تمامی نکات لازم و تکنیک‌های کاربردی در توسعه بازی را به شما آموزش می‌دهیم. در نهایت انتشار در کافه بازار را هم بررسی میکنیم تا بازی های شما به دست علاقه مندان برسد. مطمئن باشید که تخصص بازی سازی را پس از این دوره به صورت کامل یاد خواهید گرفت.

چه مباحثی در دوره جامع آموزش بازی سازی با یونیتی تدریس شده است؟

مباحث و تکنیک‌های تدریس شده در دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی، طی 10 فصل به شما ارائه می‌شود.

  1. فصل اول: مقدمه دوره
  2. فصل دوم: نصب و راه‌اندازی یونیتی
  3. فصل سوم: آشنایی با محیط کاربری یونیتی
  4. فصل چهارم: برنامه نویسی C# در Unity
  5. فصل پنجم: اجزا و المان‌های یونیتی
  6. فصل ششم: تزریق وابستگی‌ها
  7. فصل هفتم: ساخت بازی پاسور کارتی در Unity
  8. فصل هشتم: ساخت بازی مافیا آفلاین
  9. فصل نهم: ساخت بازی Pong
  10. فصل دهم: آموزش ابزارهای جانبی در بازی‌سازی
پروژه های دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی

این دوره برای چه افرادی مناسب است؟

  • افرادی که علاقمند به یادگیری بازی‌سازی هستند.
  • افرادی که علاقمند به یادگیری یکی از بهترین موتورهای بازی‌سازی هستند.
  • افرادی که علاقمند به یادگیری C# با گرایش بازی‌سازی دارند.
  • افرادی که قصد دارند با توسعه بازی، اقدام به کسب درآمد کنند.

پیش‌نیازهای دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی

دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی، نیاز به پیش‌نیاز خاصی ندارد. تنها باید کار با کامپیوتر را بلد باشید و با جان و دل، به یادگیری بازی‌سازی علاقه داشته باشید. علاوه بر این، دسترسی به یک سیستم کامپیوتر با حداقل 2 گیگابایت رم جهت اجرای Unity، الزامی است.

موتور بازی سازی یونیتی چیست؟

موتور بازی‌سازی یونیتی (Unity) یک پلتفرم توسعه چندمنظوره و پرکاربرد برای ساخت بازی‌های دو بعدی، سه بعدی، واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) است. یونیتی ابتدا در سال ۲۰۰۵ عرضه شد و به سرعت به یکی از محبوب‌ترین موتورهای بازی‌سازی در جهان تبدیل شد. این موتور برای پلتفرم‌های مختلف از جمله موبایل (iOS و اندروید)، کامپیوترهای شخصی (ویندوز، مک و لینوکس)، کنسول‌های بازی (Xbox، PlayStation، Nintendo) و حتی مرورگرها و هدست‌های VR قابل استفاده است. این موتور به دلیل جامعه بزرگ کاربری، منابع آموزشی گسترده برای بازی سازی با یونیتی و ابزارهای تخصصی برای توسعه بازی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای افرادی است که قصد ورود به دنیای بازی‌سازی دارند.

ویژگی‌های Unity

  • پشتیبانی از چند پلتفرم
  • رابط کاربری کاربرپسند
  • پشتیبانی از برنامه‌نویسی با C#
  • فیزیک و انیمیشن پیشرفته
  • فروشگاه دارایی (Unity Asset Store)
  • پشتیبانی از واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR)
  • ابزارهای گرافیکی قدرتمند
  • قابلیت توسعه بازی‌های چندنفره (Multiplayer)
  • قابلیت بهینه‌سازی برای موبایل
  • ابزارهای تست و دیباگ
  • پشتیبانی از پلاگین‌ها و افزونه‌ها
  • پشتیبانی از رندرینگ سه‌بعدی و دو‌بعدی

امکان کسب درآمد از بازی‌سازی با یونیتی در ایران وجود دارد؟

بازی‌سازی در ایران یک صنعت در حال رشد است. با یک نگاه ساده به بازی‌های موجود در مارکت‌های ایرانی اندروید و iOS، می‌بینید که از هر سه بازی، یکی ایرانی است. این نشان دهنده فرصت‌های فراوان برای درآمدزایی از بازی‌سازی در ایران است.

با یادگیری Unity و بازی‌سازی با آن، شما می‌توانید در تیم‌های بازی‌سازی مستقل یا شرکت‌های بزرگ استخدام شوید. همچنین، با توسعه و انتشار بازی‌های خود، می‌توانید به درآمد مناسبی دست پیدا کنید. بسیاری از بازی‌سازان مستقل در ایران فعال هستند و درآمدهای قابل توجهی را از این طریق به دست می‌آورند.

مقایسه یونیتی با دیگر موتورهای بازی‌سازی

موتورهای بازی‌سازی زیادی در دنیا وجود دارند که مشهورترین آنها را می‌توان آنریل (Unreal Engine)، کرای انجین (Cry Engine) و یونیتی دانست. در ادامه، مقایسه کوچکی بین این سه موتور بازی‌سازی در فاکتورهایی نظیر سختی یادگیری، پلتفرم‌های هدف و گرافیک انجام می‌دهیم.

سختی یادگیری

در بحث یادگیری، یونیتی گوی رقابت را می‌دزدد. این موتور بازی‌سازی دارای رابط کاربری حرفه‌ای و مرتبی است که برای تازه‌کاران، بسیار مناسب است. همچنین قابلیت ساخت بازی بدون کدنویسی، یکی از دلایلی است که این موتور بازی‌سازی را تبدیل به انتخابی عالی برای یادگیری می‌کند. دوره جامع بازی سازی با یونیتی، شما را با توانایی‌های این موتور بازی‌سازی آشنا کرده و امکان طراحی بازی‌های متنوع را برای شما فراهم می‌کند.

تنوع پلتفرم‌های پشتیبانی شده

در این بخش، تمرکز اصلی یونیتی روی پلتفرم‌های ضعیف‌تر مانند موبایل است. این مورد برای بازی‌های ساخته شده در Unreal معطوف به کامپیوتر و کنسول‌های بازی است. موتور بازی‌سازی کرای انجین نیز بیشتر در شرکت‌های بازی‌سازی بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد و معمولا خروجی نهایی، روی ویندوز و کنسول‌های PS و XBOX اجرا می‌شود. بنابراین اگر قصد توسعه بازی‌های موبایلی را دارید، استفاده از یونیتی و اگر قصد توسعه بازی برای ویندوز را دارید، Unreal Engine را پیشنهاد می‌کنیم.

چگونگی انتشار بازی در بازار و مایکت

در ایران، گیمرها بازی‌های خود را از دو پلتفرم مایکت و بازار دریافت می‌کنند. به همین دلیل، این دو بهترین پلتفرم انتشار بازی‌های اندرویدی در ایران هستند. البته امکان انتشار بازی در Google Play Store نیز وجود دارد؛ اما به دلیل تحریم‌ها و نیاز به اطلاعات و آدرس واقعی خارج از کشور، شرایط سختی برای بارگزاری در آن وجود دارد. قوانین سختگیرانه گوگل را فراموش نکنید.

بیشتر گیمرها در ایران بازی‌های خود را از پلتفرم‌های مایکت و بازار دریافت می‌کنند. به همین دلیل، انتشار بازی در این پلتفرم‌ها برای بازی‌سازان ایرانی مناسب است. البته امکان انتشار بازی در Google Play Store نیز وجود دارد، اما به دلیل تحریم‌ها و نیاز به اطلاعات خارج از کشور و همچنین قوانین سختگیرانه، با دردسرهای زیادی همراه است.

انتشار بازی در مایکت

برای انتشار بازی در مایکت، ابتدا باید به پنل توسعه دهندگان مایکت وارد شوید. در این صفحه، نیاز به ثبت‌نام دارید. بعد از ثبت‌نام، باید تفاهم‌نامه مایکت را به دقت مطالعه کرده و با آن موافقت کنید. در مرحله بعد، از شما خواسته می‌شود اطلاعات حساس نظیر کد ملی، عکس کارت ملی و.. را وارد کنید. بعد از ثبت اطلاعات، باید نام نمایشی خود را تعیین کنید. پس از آن، شماره تلفن خود را وارد کنید تا فرآیند احراز هویت انجام شود.

بعد از انجام این کارها، باید وارد پنل خود شده و از منوی سمت راست، وارد بخش برنامه‌ها و افزودن بازی جدید شوید. فایل خروجی بازی را وارد کرده و بعد از ثبت مشخصات بازی، حداقل 3 اسکرین شات از آن انتخاب کنید. سپس بازی برای بررسی به تیم مایکت ارسال می‌شود. بعد از انجام فرآیند بازبینی، نتیجه به شما از طریق ایمیل و پنل کاربری اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتشار بازی در بازار

برای انتشار بازی خود در برنامه بازار نیز، باید فرآیند مشابهی طی شود. ابتدا به عنوان توسعه دهنده در سایت بازار ثبت‌نام کنید. سپس وارد حساب خود شده و از منوی سمت راست، قرارداد را انتخاب و آن را تایید کنید. در مرحله بعد، باید با مراجعه به بخش تنظیمات و قسمت اطلاعات ناشر، اطلاعات خود را وارد کنید. بازار در سریعترین زمان، اطلاعات شما را اعتبارسنجی و تایید یا رد می‌کند. در این زمان، بهتر است به بخش برنامه‌ها مراجعه کنید و بازی خود را با فرمت APK یا aab بارگزاری و اطلاعات بازی را تکمیل کنید.

بعد از تکمیل مشخصات بازی، باید اطلاعات پشتیبانی را وارد کنید. سپس تصاویر مربوط به بازی و آیکون‌های آن را نیز در سایت بارگزاری کنید و بازی را برای بررسی، ارسال کنید.

بازار کار بازی سازی با یونیتی

بازار بازی‌های ویدئویی طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. با افزایش تقاضا برای بازی‌های ویدئویی، به‌ویژه در پلتفرم‌های موبایل، بازار کار برای توسعه‌دهندگان Unity نیز گسترش پیدا کرده است. بسیاری از شرکت‌های کوچک و بزرگ به دنبال توسعه‌دهندگان Unity هستند تا بازی‌های خود را برای پلتفرم‌های مختلف عرضه کنند.

درآمد توسعه‌دهندگان Unity می‌تواند بسیار متفاوت باشد و به مهارت‌ها، تجربه و موقعیت جغرافیایی بستگی دارد. توسعه‌دهندگانی که تجربه و مهارت بالایی دارند، می‌توانند درآمد بسیار خوبی از پروژه‌های فریلنسری، شرکت‌های بازی‌سازی بزرگ یا حتی انتشار بازی‌های خودشان کسب کنند.

فرصت‌های شغلی بازی سازی با Unity

فرصت‌های شغلی در حوزه بازی‌سازی با Unity به دلیل محبوبیت و کاربرد گسترده این موتور بازی‌سازی در صنایع مختلف، بسیار متنوع و گسترده است که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

توسعه‌دهنده بازی

توسعه‌دهندگان بازی مسئول طراحی و توسعه بازی‌های دو بعدی و سه‌بعدی با استفاده از Unity هستند. آنها مکانیک‌های بازی، فیزیک و تعاملات مختلف را پیاده‌سازی می‌کنند و بازی‌ها را برای پلتفرم‌های مختلف مانند موبایل، کنسول و رایانه‌های شخصی بهینه‌سازی می‌کنند. مهارت‌های برنامه‌نویسی با زبان C# و تسلط به ابزارهای Unity از جمله مهارت‌های کلیدی در این شغل است. همچنین، آشنایی با توسعه بازی‌های چند پلتفرمی و چالش‌های بهینه‌سازی این بازی‌ها از دیگر مهارت‌های مورد نیاز برای این نقش محسوب می‌شود.

طراح سطح

طراحان سطح وظیفه ایجاد و طراحی محیط‌های بازی را بر عهده دارند. آنها با ابزارهای مختلف Unity، مراحل و چالش‌هایی را طراحی می‌کنند که داستان و گیم‌پلی بازی را تقویت می‌کند. طراحان سطح باید علاوه بر تسلط بر ابزارهای طراحی سه‌بعدی، از خلاقیت بالایی برای طراحی محیط‌ها و چالش‌های جذاب برخوردار باشند. در این شغل، توانایی درک مکانیک‌های بازی و تعامل آن‌ها با طراحی سطوح بسیار حیاتی است تا تجربه کاربر را بهبود ببخشد.

توسعه‌دهنده واقعیت افزوده و واقعیت مجازی

توسعه‌دهندگان AR/VR با استفاده از Unity، تجربیات تعاملی را برای دستگاه‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی طراحی می‌کنند. آنها محیط‌ها و اشیای مجازی را در دنیای واقعی شبیه‌سازی می‌کنند و بازی‌ها یا تجربیات تعاملی را برای کاربران ایجاد می‌کنند. مهارت‌های مورد نیاز شامل تسلط به فناوری‌های AR/VR، آشنایی با SDKهای مربوط به واقعیت افزوده و مجازی و درک دقیق از تجربه کاربری در این محیط‌ها است. این حوزه یکی از زمینه‌های رو به رشد و پویای صنعت بازی‌سازی است.

متخصص تست بازی

متخصصان تست بازی وظیفه دارند بازی‌های ساخته شده را برای شناسایی باگ‌ها و مشکلات فنی بررسی کنند. این افراد باید تمامی جنبه‌های بازی از جمله گیم‌پلی، رابط کاربری و عملکرد فنی را تست کرده و مشکلات موجود را به تیم توسعه گزارش دهند. توجه به جزئیات و توانایی کار با ابزارهای تست و دیباگ در Unity از مهارت‌های ضروری در این موقعیت شغلی است. هدف این نقش، اطمینان از اجرای روان و بدون نقص بازی پیش از انتشار عمومی است.

متخصص جلوه‌های بصری

متخصصان جلوه‌های بصری مسئول ایجاد افکت‌های بصری مانند انفجارها، نورپردازی‌ها و سایر جلوه‌های پویا در بازی‌ها هستند. آنها با استفاده از ابزارهای جلوه‌های ویژه Unity مانند سیستم ذرات (Particle System) این افکت‌ها را پیاده‌سازی می‌کنند تا بازی از نظر بصری جذاب‌تر و هیجان‌انگیزتر شود. مهارت‌های طراحی و خلق جلوه‌های بصری در کنار دانش فنی از سیستم‌های گرافیکی Unity، از ویژگی‌های مورد نیاز در این شغل است.

انیماتور سه‌بعدی

انیماتورهای سه‌بعدی وظیفه دارند شخصیت‌ها و اشیاء درون بازی را با استفاده از نرم‌افزارهای انیمیشن‌سازی مانند Maya یا Blender به حرکت درآورند و در Unity پیاده‌سازی کنند. آنها با ترکیب دانش فنی و هنری، شخصیت‌های بازی را زنده کرده و به آن‌ها روح می‌بخشند. توانایی خلق حرکات واقع‌گرایانه و هماهنگ با داستان بازی از مهارت‌های ضروری در این نقش است. همچنین، تسلط بر سیستم‌های انیمیشن Unity برای پیاده‌سازی انیمیشن‌های پیچیده ضروری است.

آموزش بازی ‌سازی با یونیتی

آموزش‌دهندگان Unity دانش و مهارت‌های خود را به دیگران منتقل می‌کنند و به علاقمندان به بازی‌سازی کمک می‌کنند تا مهارت‌های لازم را یاد بگیرند. تسلط به Unity، توانایی تدریس و انتقال مفاهیم به صورت قابل فهم و تجربه در پروژه‌های عملی از ویژگی‌های مهم این نقش است. آموزش‌دهندگان می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت افراد تازه‌کار و حرفه‌ای شدن آن‌ها داشته باشند.

چنانچه هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوالی در مورد دوره آموزش بازی ‌سازی با یونیتی دارید، میتوانید در ادامه همین صفحه از بخش دیدگاه‌ها با ما درمیان گذاشته تا در کمترین زمان ممکن مناسب ترین پاسخ را دریافت کنید.

ادامه متن دوره ...

مدرک معتبر دو زبانه

پس از گذراندن دوره و انجام پروژه های مشخص شده، مدرک معتبر و دو زبانه دانشجویار را دریافت خواهید کرد.

مدرک فارسی مدرک انگلیسی

سوالات متداول

پیش‌نیازهای این دوره آموزشی چیست؟

این دوره نیاز به پیش‌نیاز خاصی ندارد و شما تنها باید کار با کامپیوتر را بلد باشید.

تا چه زمانی به محتوای دوره دسترسی خواهیم داشت؟

شما می توانید به صورت دائمی به محتوای این دوره آموزشی دسترسی داشته باشید. همچنین اگر آپدیت جدیدی روی این دوره لحاظ شود به محتوای آپدیت شده نیز دسترسی خواهید داشت.

آیا این دوره پروژه محور است؟

بله، این دوره به صورت عملی و پروژه محور ارائه شده. در طول این دوره، علاوه بر یادگیری مفاهیم پایه تا پیشرفته بازی‌سازی با استفاده از Unity، شما با انجام 3 پروژه عملی، مهارت‌های خود را در عمل ارزیابی خواهید کرد.

آیا در صورت تهیه دوره، مدرک شرکت در دوره آموزش یونیتی دانشجویار به من تعلق می گیرد؟

بله مدرک معتبر برای شما صادر خواهد شد. اما توجه داشته باشید در این دوره طلایی از دانشجویار پس از گذراندن دوره، پروژه ای توسط مدرس دوره برای شما تعریف میشود که با انجام آن و تایید مدرس دوره، مدرک معتبر شرکت در دوره برای شما صادر میشود.

آیا برای ساخت بازی با یونیتی باید برنامه نویسی بلد باشم؟

این دوره هیچ پیش نیازی ندارد و به صورت صفر تا صد ارائه شده و در آن به صورت کامل به آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ برای ساخت بازی با یونیتی پرداخته شده است.

بستر برگزاری دوره آموزش ساخت بازی با یونیتی دانشجویار کجاست؟

دوره در جهت حفظ حقوق مدرس و برای جلوگیری از منتشر شدن در بستر های متنوع، در نرم افزار اسپات پلیر برگزار میشود. البته نرم افزار اسپات، قابلیت استفاده در سیستم عامل های مختلف از جمله اندروید، ویندوز، وب و مک را دارد. در این نرم افزار شما قابلیت دانلود و تماشای آفلاین ویدیو ها را نیز خواهید داشت. پس هدف دانشجویار، اذیت کردن کاربران نیست. هدف فقط جلوگیری از پابلیک شدن دوره ها میباشد. دوره ای که به صورت عمومی و رایگان منتشر شود، دیگر فروش نخواهد داشت. متوقف شدن فروش دوره، سبب خواهد شد که دیگر پشتیبانی و بروزرسانی در دوره توسط مدرس انجام نشود. پس برای بهبود و ارتقای دوره، ملزم به استفاده از اسپات پلیر هستیم و مطمئن باشید دسترسی شما به دوره ها قطع نخواهد شد؛ چراکه دانشجویار حامی منافع کاربران و مدرسین خود میباشد.