هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
یک منبع تغذیه، دستگاهی است جهت تأمین انرژی الکتریکی برای یک یا چند بار مصرف. این عبارت به صورت معمول در رابطه با دستگاههایی که حالتی از انرژی الکتریکی را به حالتی دیگر تبدیل میکنند بهکار میرود. اگرچه آن نیز ممکن است به دستگاههایی که شکل دیگری از انرژی (مکانیکی، شیمیایی، خورشیدی) رابه انرژی الکتریکی تبدیل میکنند، اشاره کند.آموزش طراحی منبع تغذیه رومیزی ، موضوعی است در این زمینه که به آن می پردازیم.یک منبع تغذیه تنظیم شده، برای کنترل ولتاژ خروجی یا جریان تا یک مقدار خاص است، مقدار کنترل شده با وجود تغییرات در هر دو جریان بار و یا ولتاژ تنظیم شده توسط منبع تغذیه منبع انرژی، تقریبا ثابت نگه داشته میشود.
منبع تغذیه ممکن است به عنوان یک دستگاه مجزا، مستقل و یا یک دستگاه جدایی ناپذیر که به بار خود متصل است، عمل کند. منابع تغذیه ولتاژ پایین DC نمونه مورد دوم هستند که بخشی از کامپیوترهای رومیزی و دستگاههای الکترونیکی مصرف کننده را تشکیل میدهند.
معمولا ویژگیهای مشخص منبع تغذیه عبارتند از:
- مقدار ولتاژ و جریانی که میتواند برای بار خود تامین کند.
- چگونه ولتاژ خروجی و یا جریان آن زیر خط های مختلف و شرایط بار، پایدار است.
- چه مدت میتواند انرژی را بدون سوخت گیری و یا شارژ تامین کند.(اشاره به منابع تغذیه که منابع انرژی قابل حمل را استفاده میکنند.)
انواع منابع تغذیه:
منابع تغذیه برای دستگاههای الکترونیکی را میتوان بطور گسترده به خط فرکانس بزرگ (یا معمولی) و منابع تغذیه سوئیچینگ تقسیم نمود. خط فرکانس بزرگ معمولا یک طرح نسبتا ساده است، اما برای تجهیزات جریان بالا، به دلیل نیاز به ترانسفورماتور خط فرکانس بزرگ و مدار تنظیم الکترونیکی حرارت مخزن، به طور فزایندهای بزرگ وسنگین میشود. منابع تغذیه فرکانس خط متعارف، گاهی اوقات، “خطی” نامیده می شوند.اما این یک اسم بی مسمی است زیرا تبدیل از ولتاژ AC به DC هنگامی که یکسو کنندهها به مخازن خازنی تغذیه می رسانند، ذاتا غیر خطی است. تنظیم کنندههای ولتاژ خطی به وسیلهٔ یک مقسم ولتاژ فعال که انرژی مصرف میکند، ولتاژ خروجی تنظیم شده را تولید میکنند، در نتیجه بازده پایین است. یک منبع تغییر حالت که امتیاز مشابه با منبع فرکانس خط دارد، معمولا کوچکتر، کارآمد تر، ولی پیچیده تر خواهد بود.
در دوره آموزش طراحی منبع تغذیه رومیزی ، ما به طراحی یک منبع تعذیه به خروجی های ( 3v – 5v -9v -12v -24) می پردازیم در این پروژه ما به بررسی مدارات سوییچینگ ولتاژ وجریان وآموزش کار با قطعات و آی سی های مورد استفاده در این پروژه می پردازیم و در نهایت آموزش طراحی این سیستم را به دو روش کلی بیان می کنیم.
مخاطبین دوره:
- علافه مندان به یادگیری آموزش الکترونیک
- افرادی که مایل به یادگیری مطالب تخصصی و کاربردی هستند
- دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته برق و الکترونیک
- و …
آنچه با خرید این دوره به دست می آورید:
- مسلط شدن در حوزه مورد نظر
- یادگیری بیشتر مباحث آموزش الکترونیک
- تسلط بر آموزش های تخصصی
- اشتغال و درآمد زایی
- و …
برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی بخش الکترونیک سایت دانشجویار و یا به انجمن بپرس وبدون مراجعه کنید.
مزایای خرید دوره :
- تمامی آموزش ها 3 ماه بعد از انتشار دوره دارای پشتیانی تخصصی توسط مدرس هستند.
- در صورتی که سورس و فایل های جانبی آموزش موجود باشد، همراه با لینک های آموزش در اختیار شما قرار می گیرد.
- با تهیه این دوره آموزشی، محتوای ارزشمند برای ورود به بازار کار را به قیمت ناچیزی در اختیار دارید.
- ویدئو های آموزشی توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی ، صدا و تصویر ، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید می شود.
- ویدئو های آموزشی ما در حد نیاز به مباحث تئوری می پردازد و بیشتر آموزش به صورت عملی و متناسب با بازار کار می باشد.
- بلافاصله پس از ثبت سفارش لینک دانلود برای شما فعال شده و به ایمیلتان ارسال میگردد. همچنین در صورت انتخاب گزینه پستی مراحل ارسال مرسوله از طریق ایمیل به اطلاع شما میرسد.
- کیفیت تمامی دوره های سایت تضمین شده است. در صورت عدم رضایت از آموزش، به انتخاب شما یا به صورت رایگان یک یا چند آموزش معادل دیگر دریافت می کنید و یا ۷۰ درصد مبلغ پرداختی به کیف پول شما بازگشت داده می شود.
zarrinnegar دانشجوی دوره
من تصورم از خرید این دوره این بود که شما از ابتدا با ترانس کار را شروع و مدار مورد نظر را طراحی میکنید و با استفاده از قطعات الکترونیک قطعه ای را طراحی خواهیم کرد که ولتاژ خروجی ترانس را رگوله کرده و توسط قطعات با ولتاژ و آمپر های مختلف در خروجی که با کلید ولومی قابل تغییر باشد را تنظیم و تحویل خروجی میدهیم و این طراحی با نرم افزار انجام و در نهایت با اجرا در کیت و در نهایت با مونتاژ قطعات مورد نیاز پروژه به اتمام برسد که در این راستا هم از نحوه طراحی و هم قطعات و هم یک تجربه کار الکترونیکی آشنا و استفاده خواهیم کرد
در صورتیکه صرفا معرفی ماژول های آماده بود در جای خودش خوب است ولی در نهایت حتی زحمت یک مونتاژ کردن قطعات را هم به خود ندادید و صرفا معرفی ماژولها و در نهایت تصویری از یک کار انجام شده بود
با توجه به قیمت ماژولها و ترانس و … یک پاور کامپیوتر هم برق 5 و 12 ولتی را تحویل میدهد و یکم کمتر یا بیشتر هزینه کردن ولتاژ مورد نظر را تحویل ما میدهد
soheylakazemi
سلام دوست عزیز چشم حتما سعیمون بر این خواهد بود در دوره های اینده این نواقص برطرف کنیم
Hossein.Sin
واقعا مسخره ترین دوره ای بود که دیدم!اگه میخواستیم ماژول هارو ببینیم همه سایت های ایرانی مشخصاتش رو دارن!این دیگه چه دوره ایه!شما ۵۰ درصد آموزش رو کلا میگی صنعتی صنعتی!اصلا درکی از صنعت ندارید که به یه ماژول ۳ آمپر تازه نه ۳ امپر واقعی میگید صنعتی.
Mohammad_P_1993
مدل ماژول به کار رفته چه هست؟و این کهمن متوجه نشدم. 2 تا خروجی متغیر داره یا 5 تا خروجی ثابت؟!!!!
جریان چقدر میده؟
رسول وظیفه دان مدرس دوره
ماژول lm2596 بستگی به طراحی شما داره که متغییر باشه یا ثابت ماژول از هر دوحالت پشتیبانی میکنه
مسعود
با سلام
فایل pcb نرم افزار Protel هم دارد؟
اگر فایل ها ی شماتیک و pcb و عکس از مراحل ساخت پروژه نیز ضمیمه کنین خیلی عالی می شود.
مدرس وظیفه دان مدرس دوره
این پروژه به صورت ماژول وار و با ماژول های آردینو تهیه میشود فابل پی سی بی ندارد
آسی
لینکهای دانلود کار نمیکنن
مدرس وظیفه دان مدرس دوره
با سلام بررسی میشود