هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
در دوره آموزش رویت به بررسی نرم افزار معماری Revit خواهیم پرداخت. این نرم افزار با استفاده از ابزارها و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می دهد و همچنین با پوشش رشته های معماری، سازه، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی به عنوان معتبرترین و جامع ترین نرم افزار تخصصی در حوزه ساختمان شناخته می شود. پس با آموزش رویت آرکیتکچر در خدمت شما دوستان خواهیم بود.
سرفصل های دوره آموزش رویت
- محیط کاری نرم افزار رویت
- ابزار های ویرایشی
- ایجاد تراز های طبقات
- ترسیم انواع دیوار
- ترسیم انواع درب و پنجره
- مدلسازی سقف و کف
- آکسبندی و ستون گذاری
- مدلسازی فامیلی ها
- ترسیم انواع پنل ها
- ترسیم انواع پله ، رمپ و نرده
- انواع روش های کپی عناصر
- بررسی سربرگ insert
- ورکشاپ آموزشی یک
- روش های ایجاد انواع بازشو ها
- تقسیم بندی فضا
- آموزش اندازه گذاری
- کار با ابزار جزئیات
- بررسی ابزار Text
- آموزش کار با ابزار Tag
- مفهوم متریال
- ورکشاپ دو
- ایجاد برش و بزرگ نمایی
- اضافه کردن مدارک جدید به پروژه
- بررسی پانل گرافیک
- آموزش کار با keynote
- بررسی متره و برآورد
- کار با دوربین
- شیت بندی حرفه ای
- بررسی سربرگ setting
- بررسی سربرگ Additional setting
- انواع خروجی
- طراحی سایت
- مباحث مقدماتی در محیط مس
یادگیری Revit به چه افرادی پیشنهاد میشود؟
این نرم افزار برای همه علاقمندان به معماری و طراحی ساختمان پیشنهاد میشود. با این وجود، دوره آموزش رویت 2023 برای افراد زیر مناسب خواهد بود:
- علاقمندان به طراحی ساختمان
- دانشجویان و فارغ التحصیلان رشتههای معماری، عمران و طراحی ساختمان
- معمارانی که قصد ارتقای شغلی دارند.
- صاحبان کسب و کارهای مربوط به معماری مثل مدیران شرکتهای معماری
- افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی را دارند.
- و…
پیشنیازهای دوره آموزش رویت
این دوره هیچ پیشنیازی ندارد ولی به علاقه مندان و متخصصین حوزه تاسیسات و سازه پیشنهاد میگردد جهت فراگیری بهتر نرم افزار رویت حتما به رویت معماری تسلط کامل را پیدا کنند. پس به موارد زیر توجه شود:
- تسلط به نرم افزار رویت معماری (مزیت)
- علاقمند به یادگیری نرم افزارهای سازه و تاسیسات
نکته: لازم به ذکر است که در دوره آموزش رویت 2023، آخرین نسخه این نرم افزار یعنی نسخه سال 2023 مورداستفاده قرار گرفته است. برای اجرای این برنامه، حداقل نیازهای سخت افزاری زیر موردنیاز است:
- ویندوز 7 نسخه 64 بیتی یا بالاتر
- پردازنده 2 هستهای و بالاتر (i5 پیشنهاد میشود)
- حداقل 4 گیگابایت رم
- 5 گیگابایت فضای ذخیره سازی (حافظه SSD توصیه میشود)
- صفحه نمایش با رزولوشن 1024*1280
- کارت گرافیک با DirectX 11
- موس و کیبورد
نرم افزار های استفاده شده در آموزش رویت
هدف از برگزاری دوره آموزش رویت
اصلی ترین هدف این دوره کمک در جهت یادگیری حرفه ای نرم افزار رویت و معرفی شما به عنوان یک متخصص بیم مدلر معماری در بازارهای های بین المللی می باشد. در این آموزش سعی شده با تمرکز بر رشته معماری و آموزش به صورت کاملا تخصصی، کاربران را آماده ورود به دنیای بیم مدلری با کمک نرم افزار رویت در رشته معماری کنیم.
آنچه در دوره آموزش Revit میآموزیم
در دوره آموزش رویت با بررسی تخصصی نرم افزار رویت در حوزه معماری در خدمت شما خواهیم بود. محتوای آموزشی این دوره به شکلی برنامه ریزی شده که به طور کامل از پایه ترین موارد تا جزئی ترین نکات پنهان نرم افزار رویت معماری را پوشش میدهد. به طوریکه نه تنها افرادی که هیچ آشنایی با این نرم افزار ندارند بلکه متخصصان و کاربران قدیمی این نرم افزار هم می توانند از نکات ارزشمند و تخصصی گفته شده در این محتوای آموزش بیشترین بهره لازم را ببرند.
رویت (Revit) چیست؟
نرم افزار رویت (Revit) یکی از نرم افزارهای پراستفاده در بین معماران و طراحان ساختمان است. رویت یکی از محصولات اتودسک (Autodesk) است؛ شرکتی که همه آن را به واسطه نرم افزارهای مشهورش نظیر اتوکد میشناسند. رویت آرکیتکچر (Revit Architecture) یکی از نسخههای نرم افزار رویت است که در نقشهکشی و طراحی ساختمان در محیط BIM (Building Information Modeling) کاربرد دارد. در دوره آموزش رویت 2023، این نرم افزار به صورت کامل تدریس شده است.
قابلیتهای نرم افزار رویت
قابلیت های اصلی نرم افزار رویت (Revit) به شرح زیر است:
- طراحی مفهومی: رویت یک ابزار قدرتمند برای طراحی مفهومی است که به طراحان امکان می دهد ایده های خود را به سرعت ایجاد و بررسی کنند.
- مستندسازی قوی: رویت یک مستندساز قوی و بی نقص است که می تواند داده ها و سوابق را به بهترین شکل بایگانی کند. این قابلیت به طراحان کمک می کند تا مشکلات را به راحتی شناسایی و برطرف کنند.
- دسترسی چند کاربره: رویت به خلاف برخی نرم افزارهای مشابه، امکان همکاری چند طراح بر روی یک پروژه را فراهم می کند. این امکان با ذخیره سازی فایل پروژه در قالب های مختلف (PDF، JPEG، DGN، DWG و DXF) میسر می شود.
- تغییرات خودکار در رویت: رویت امکان ایجاد تغییرات خودکار در مدل را فراهم می کند. به طوری که تغییر در یک المان، به طور خودکار بر روی سایر المان ها اعمال می شود.
- محاسبه دقیق هزینه ها: رویت قابلیت برآورد اتوماتیک هزینه های پروژه را دارد. این به کارفرمایان کمک می کند تا با اطلاع از بودجه مورد نیاز، برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.
- دارای مجموعه ای از کامپوننت های ساختمانی: نرم افزار رویت به طراحان معماری این امکان را میدهد تا با استفاده از مجموعه کامل کامپوننتهای پارامتریک ساختمانی، تغییرات مورد نیاز را به سرعت و راحتی اعمال کنند و پارامترهای جدید را در پروژههای آینده به کار گیرند.
معرفی رویت آرکیتکچر (بررسی تخصصی)
رویت آرکیتکچر یکی از نسخههای جانبی نرم افزار رویت است که به صورت تخصصی برای مدلسازی پلات ساختمان یا همان BIM توسعه و منتشر شده است. با یادگیری Revit Architecture میتوانید نسخههای اولیه طرحهای سه بعدی ساختمان را ترسیم کنید؛ همچنین میتوانید این طرحها را در زمان پیشرفت پروژه نیز توسعه دهید.
در این برنامه، ابزارها و امکانات تخصصی زیادی فراهم شده که آن را تبدیل به بهترین نرم افزار موجود برای مدلسازی جزئیات ساختمان میکند. در دوره آموزش رویت 2023 به صورت جامع با این نرم افزار و نحوه کار با آن آشنا میشوید و میتوانید طرحهای مختلف خود را روی آن پیاده کنید.
چرا باید به یادگیری Revit بپردازیم؟
این برنامه، یکی از نرم افزارهای محبوب در بین معماران است؛ بنابراین یادگیری آن برای دانشجویان رشته معماری و زیرشاخههای آن ضروری است. با استفاده از رویت میتوانید طرحهای خود را به بهترین شکل ممکن پیادهسازی کنید. در صورتی که بخواهید یک ساختمان بسازیر یا اینکه به عنوان معمار در یک شرکت معماری کار کنید، باید به رویت مسلط باشید.
همچنین بازارکار رویت یا بهتر است بگوییم، معماری ساختمان، بازار پررونقی است. این یعنی با تسلط بر Revit 2023 و استفاده از دانش خود، میتوانید طرحهای زیبا و ماندگاری را ترسیم کنید.
بازارکار رویت در ایران و خارج از کشور
به صورت کلی، در ایران تعداد افرادی که به صورت تخصصی به رویت مسلط هستند، کم است. این یعنی پتانسیل زیادی برای درآمد در این حوزه وجود دارد. با شرکت در دوره آموزش رویت 2023 میتوانید به صورت کامل با این نرم افزار آشنا شوید. پس از آن، باید چندین سال پروژههای مختلفی را در این نرم افزار انجام دهید تا علاوه بر دانش کسب شده، بتوانید تجارب زیادی نیز بدست آورید. پس از تسلط کامل به این برنامه و انجام پروژههای متعدد، شما تبدیل به یک متخصص رویت میشوید. با توجه به کمبود معماران مسلط به رویت، درآمد افراد حرفهای در این حوزه بسیار بالا است.
درآمد یک معمار مسلط به Revit در ایران، بسته به میزان تخصصی وی متفاوت است. برای مثال، یک مهندس تازهکار ممکن است تا 6 میلیون تومان در ماه حقوق دریافت کند. این مقدار برای اشخاصی که چند سال تجربه دارند، تا 15 میلیون تومان افزایش پیدا میکند. برای متخصصان و افراد حرفهای در رویت، مسلما حقوق بیشتری لحاظ میشود. همچنین اگر خودتان بتوانید یک دفتر یا شرکت معماری تاسیس کنید، درآمد به مراتب بالاتری را بدست خواهید آورد.
در آمریکا و آلمان چطور؟
در کشور آمریکا، یک طراح Revit بین 35000 دلار تا 106000 دلار در سال درآمد دارد. همچنین افرادی که در شرکتهای خصوصی مشغول به کار هستند، ممکن است درآمد بیشتری دریافت کنند. در کانادا، میانگین 54000 دلار در سال به عنوان درآمد یک عمار رویت درنظر گرفته میشود. در آلمان نیز یک مدلساز مسلط به رویت میتواند تا 65000 یورو در سال درآمد کسب کند. به هر حال، با یادگیری Revit میتوانید درآمد قابل بالایی (چه در ایران چه در خارج از کشور) دریافت کنید. همین موضوع، باعث محبوبیت رویت برای مهاجرت به خارج از کشور شده است.
بنابراین با گذراندن آموزش رویت 2023، یک فرصت عالی برای درآمدزایی در هرنقطه جهان خواهید داشت.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.