مقدمه
در دنیای امروزی تلفن های هوشمند همراه جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند که در نتیجه این جایگاه برنامه نویسانی که می توانند برای این گوشی ها اپلیکیشن طراحی کنند نیز از جایگاه ویژه و منحصر به فردی برخوردار هستند. در میان این گوشی های همراه سیستم عامل اندروید در کشور از محبوبیت دوچندانی برخوردار است که همین امر باعث شده است که برنامه نویسان اندروید بتوانند درآمد بسیار خوبی از این راه بدست آورند.
آمارها و ارقام در مورد اندروید
شاید خود اندی رابین (خالق اندروید) هم زمانی که داشت در شرکت کوچک اندروید روی تولید نرم افزار برای گوشی های موبایل کار می کرد، فکرش را نمی کرد که روزی شرکت گوگل، غول بزرگ دنیای فناوری و اطلاعات آن را بخرد و بعد آن اندروید به اوج محبوبیت و معروفیت برسد. البته که بعید است گوگل روی چیزی دست بگذارد و ساده از آن بگذرد.
حالا اندروید به کمک گوگل در روزهای اوج خود به سر می برد و به عنوان سیستم عامل اکثر گوشی های موبایل های هوشمند، تبلت ها و تلویزیون های هوشمند خودش رو مطرح کرده. گوگل با قرارداهایی که با غول های دنیای تکنولوژی مثل سونی، سامسونگ، ال جی، موتورولا، اچ تی سی و … بسته است خیلی زود تونست اندروید را توسعه دهد که سهم بازار اندروید نسبت به سایر رقبا تایید این ادعاست.
مقایسه سهم بازار گوشی های هوشمند (اندروید، IOS ، Windows Phone و …)
آمار منتشر شده از موسسه معتبر بین الملی داده (IDC) میزان فروش و سهم بازار چهار سیستم عامل برتر گوشی های هوشمند یعنی اندروید، IOS شرکت اپل، ویندوز (WindowsPhone شرکت مایکروسافت)، BlackBerry شرکت بلکبری و سایر سیستم عامل ها در سال ها ۲۰۱۲ ، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ را نشان می دهد:
پیش بینی سهم بازار گوشی های هوشمند تا سال ۲۰۱۸
بر اساس تحلیل موسسه بین الملی داده (IDC) از فروش و سهم بازار سیستم های عامل برتر گوشی های هوشمند، پیش بینی شده که اندروید بیش از ۷۵ درصد بازار را در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ در دست خود خواهد داشت.
بر اساس این آمار حداقل یک میلیارد گوشی هوشمند میتنی بر اندروید در سال های جاری در دست مردم خواهد بود و این یعنی بیش از یک میلیارد مشتری بالقوه برای برنامه نویسان اندروید. البته اینکه چند درصد این مشتری ها برای شما خواهند بود، بستگی به این دارد که چه برنامه هایی خلق می کنید برای خلق برنامه هم شما نیاز دارید که برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید.
سهم بازار گوشی های اندرویدی در کشور ایران
متاسفانه آمار دقیقی در مورد سهم بازار گوشی های هوشمند در کشور عزیزمان ایران (بصورت معتبر) در دسترس نیست. اما به راحتی می توان با مشاهدات آن را حدس زد. به علت گران بودن محصولات اپل نسبت به اندروید و تبادل اقتصادی بیشتر ایران با شرکت های مبتنی بر اندروید و محبوبیت این سیستم عامل میان ایرانیان، سهم بازار گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید نسبت به سایر گوشی ها در ایران خیلی بیشتر از آمار جهانی و بالای ۹۰ درصد باشد.
میزان محبوبیت اندروید
البته خود اندروید هم با قابلیت ها و انعطاف پذیری که دارد به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم عامل ها در دل کاربران جای گرفته. و از طرفی برنامه نویسان و طراحان نرم افزارهای کاربردی این فرصت و فضا را برای تولید app ها و بازی های مورد نیاز کاربران این سیستم عامل حس کرده اند و هر روز صد ها نرم افزار برای اندروید تولید می شود که این خود حاکی از محبوبیت و تعداد کثیر کابران اندروید است.
برای بررسی محبوبیت یک سیستم عامل، علاوه بر تعداد مشتریان، میزان دانلود نرم افزارهای آن نیز می تواند یک معیار مناسب باشد. میزان برآورد دانلود نرم افزارهای گوشی های هوشمند در سال ۲۰۱۳ در محدوده ۵۶ تا ۸۰ میلیارد بوده که پیش بینی میشود این عدد در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۲۰۰ میلیارد دانلود برسد.
به گزارش موسسه تحقیقاتی ABI در سال ۲۰۱۳ بیش از ۵۶ میلیارد نرم افزار برای گوشی های هوشمند دانلود شده که ۵۸ درصد آن متعلق به گوشی های اندرید گوگل، ۳۳ درصد متعلق به IOS اپل، ۴ درصد متعلق به Windows Phone مایکروسافت و ۳ درصد متعلق به BlackBerry می باشد.
میزان کسب درآمد برنامه نویسان اندروید
ماشین حسابتان را بردارید میخواهیم میزان درآمد یک برنامه نویس اندروید را حساب کنیم. فرض کنید شما برای تولید یک بازی یا یک برنامه برای سیستم عامل اندروید حدود یک ماه وقت گذاشتید و میخواهید نرم افزار تولیدی خود را فقط یک دلار ناقابل (حدود سه هزار تومان) بفروشید.
همین طور که بخش هایی قبلی اشاره شد حدود یک میلیارد کاربر اندرویدی وجود دارد که بیش از هشتاد میلیارد نرم افزار اندرویدی رو دانلود کرده اند.
- یک درصد مشتریان جهانی: فرض کنید فقط سهم یک درصدی از این مشتریان را بتوانید جذب کنید (یعنی صد میلیون نفر) آنگاه شما در آمدی صدمیلیون دلاری خواهید داشت یعنی حدود ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان (سیصد میلیارد تومان)
۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ * ۳,۰۰۰ = ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
بله، تعجب نکنید سیصد میلیارد تومان
فکر میکنید بیل گتس (رئیس مایکروسافت، صاحب شرکت همین ویندوز های خودمان) یا مایکل زاکربرگ (خالق فیس بوک) چگونه این همه معروف و پولدار شدند؟ آنها فقط توانستند ایده و محصولشان را به افراد زیادی ارائه کنند.
- فقط یک صدم درصد مشتریان جهانی: حالا فرض کنید فقط و فقط سهم یک صدم درصدی (۰.۰۱ درصد)از این مشتریان را بتوانید جذب کنید (یعنی یک میلیون نفر) آنگاه شما در آمدی یک میلیون دلاری خواهید داشت یعنی حدود ۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰, تومان (سه میلیارد تومان)
۱,۰۰۰,۰۰۰ * ۳,۰۰۰ = ۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
بله سه میلیارد تومان، شاید نسبت به عدد قبلی کم به نظر برسد اما این معادل ۲۵۰ سال درآمد یک کارمندی است که ماهیانه یک میلیون تومان در آمد دارد. باز بنظرتان کم است؟
البته این را هم در نظر بگیرید این ارقام تنها برای فروش یک نرم افزار و آن هم فقط یک دلار بود. حالا بقیه حالات رو خودتان حساب کنید.
بنظرتان ارزشش را ندارد آدم برای یادگیری ابتدا هزینه کند و سپس با تلاش درآمد این چنینی داشته باشد؟
توانایی شما پس از پایان دوره مقدماتی اندروید
- طراحی هر گونه اپلیکیشن با ظاهری بسیار زیبا
- مسلط به مباجث خاص برنامه نویسی اندروید مثل کار با صوت و تصویر و..
- مسلط به طراحی اپلیکشن های تحت دیتابیس
- سلط به سبک کدنویسی حرفه ای و استاندارد
- آشنایی کامل با ساختاربرنامه نویسی اندروید
هدایای ویژه ما به دانشجویان این دوره
آموزش های ویدیویی کاربردی شامل آموزش استفاده از Broadcast Receiver در اندروید،آموزش استفاده از نقشه Google map در اندروید،دوره ی آموزش کالبد شکافی سیستم عامل و برنامه نویسی اندروید،آموزش پروژه دوز در اندروید،آموزش کامل امکان دانلود و آپلود فایل در برنامه های اندروید، علاوه بر آموزش های ویژه ویدیویی اندروید ٬آموزش متریال دیزاین در اندروید ، آموزش پروژه طراحی اپلیکیشن آموزش زبان نیز به عنوان هدیه به دانشجویان دوره مقدماتی اندروید تقدیم خواهد شد.
جزئیات و نحوه ثبت نام در دوره
- این دوره به صورت آنلاین (مجازی) برگزار می گردد
- مکان برگزاری دوره غیرحضوری: بر بستر سرورهای دانشجویار و به صورت کلاس آنلاین
- نکته مهم: منظور از کلاس غیر حضوری فیلم آموزشی نمی باشد و دوره به صورت زنده و کلاس آنلاین با ارتباط دانشجو و مدرس برگزار خواهد شد.
- ظرفیت کلاس : ۱۵ نفر غیر حضوری
- شروع دوره : غیر حضوری (۱۳۹۶/۱۲/۱۸ )
- ساعات برگزاری دوره : ۶ ساعت در هفته ، دوشنبه ، پنج شنبه ،جمعه ساعت ۱۸ الی ۲۰
- مدت زمان دوره: ۲۶ ساعت آموزش + جلسات رفع اشکال در صورت نیاز و با هماهنگی دانشجو
- مدرس دوره : مهندس مهدی جانبراری ، جهت مشاهده رزومه مدرس کلیک نمایید.
- مدرک دوره: این دوره دارای مدرک معتبر از خارج کشورمی باشد.
- پیش نیاز:آموزش الگوریتم و فلوچارت
- ثبت نام اقساطی : اگر مایل باشید در این دوره به صورت اقساطی شرکت نمایید می توانید با پرداخت هزینه قسط اول در دوره شرکت نمایید و تا پایان دوره طی دو قسط نسبت به تسویه اقدام نمایید.
شرایط اقساط
- هزینه دوره به صورت اقساطی طی دو قسط خواهد بود و تا ۴ جلسه قبل از پایان دوره باید تسویه شود.
- قسط اول جلسه ۶ و قسط دوم هم جلسه ۱۰ پرداخت گردد.
- در صورت تمایل به صورت بلندمدت می توانید یک چک به ادرس شرکت ارسال نمایید برای تاریخ ۱ ماه بعد از دوره
سرفصل دوره
پیش درآمدی بر اندروید
- اندروید چیست
- اصطلاحات کاربردی
- شروع آماده سازی و نصب پیش نیازها
- ماشین مجازی چیست؟
- انواع ماشین مجازی
- آموزش محیط اندروید استودیو
- پکیج اپلیکیشن چیست؟
- ساخت اولین اپلیکیشن
- Sdk اندروید و نسخه های آن
- معماری سیستم عامل اندروید
- اجرای برنامه روی گوشی و ماشین مجازی
- Gradle چیست؟
- Activity چیست؟
- چرخه حیاط Activity
- Manifest چیست؟
- توضیحات در مورد پکیج resource
- توضیحات در مورد پکیج assets
- واحدهای اندازه گیری در اندروید
- دسترسی های اپلیکیشن
- Toast چیست؟
- مبانی برنامه نویسی و آموزش شی گرایی در جاوا
کار با Activity ها
- Intent چیست؟
- Context چیست؟
- ساخت دو اکتیویتی و پیمایش بین آنها
- اکتیویتی اجرا شونده
- انتقال اطلاعات بین دو اکتیویتی
- مدیریت چرخش حالات گوشی
اشکال زدایی در برنامه های اندروید
- نمایش خطا در لاگ
کار با ویو ها در اندروید
- کار با تصاویر
- کار با button
- کار با textview
- کار با edittext
- Scrollview چیست و نحوه کار با آن
- Recyclerview چیست و نحوه کار با آن
- تفاوت Listview و recyclerview
- معرفی و استفاده از FrameLayout
- معرفی و استفاده از LinearLayout
- معرفی و استفاده از RelativeLayout
- کار با checkbox
- کار با radiobutton
- کار با AlertDialog
- کار با دیالوگ
مباحث کاربردی
- اپلیکیشن چند زبانه
- تغییر پیکربندی manifest
- لایوت های صفحه نمایش مختلف
- برادکست چیست و نحوه کار با آن
- استفاده از resource ها در طراحی لایوتهای پیشرفته
- کار با سرویس ها در اندروید
- ساخت view سفارشی در اندروید
صوت و تصویر
- کار با فایل صوتی
- کار با فایل تصویری
ذخیره سازی اطلاعات
- استفاده از SharedPreference
- استفاده از دیتابیس sqllite
- نمایش و جستجو
- افزودن و حذف
- ویرایش
انیمیشن در اندروید
- کار با انیمیشن
- ساخت انیمیشن پیشرفته با xml
مباحث کاربردی ۲
- انواع drawable
- Theme در اندروید
- درخواست دسترسی های درون اپلیکیشن
- ارسال و دریافت پیامک
- ایجاد نوتیفیکیشن
- خروجی گرفتن از پروژه (فایل نصب)
مهندس جانبراری از بهترین ها هستن