قراره تو این دوره چی یاد بگیرم؟

  • قوانین لینک سازی
  • تکنیک های لینک سازی
  • رپورتاژ آگهی
  • و ...

سرفصل های دوره

۱ فصل
۱۷ جلسه
۵ ساعت
۱

لیست ویدئوهای دوره

۱۷ قسمت
۰۴:۵۸:۲۷
1

مقدمه، نکات فنی و آماده سازی سایت برای لینک سازی

رایگان
۱۱:۵۲
2

قوانین لینکسازی

رایگان
۱۲:۱۴
3

قوانین لینکسازی

رایگان
۲۲:۱۲
4

تکنیک های لینکسازی

۲۹:۴۰
5

تکنیک های لینکسازی

۰۲:۵۷
6

تکنیک های لینکسازی

۰۲:۴۳
7

تکنیک های لینکسازی

۱۳:۳۳
8

تکنیک های لینکسازی

۱۷:۳۸
9

تکنیک های لینکسازی

۰۵:۰۰
10

تکنیک های لینکسازی

۰۸:۱۸
11

نمونه های عملی از انجام لینکسازی داخلی و خارجی

۰۸:۳۰
12

نمونه های عملی از انجام لینکسازی داخلی و خارجی

۳۳:۱۷
13

نمونه های عملی از انجام لینکسازی داخلی و خارجی

۲۹:۱۵
14

روش های مختلف دریافت بک لینک های قوی و موثر

۲۹:۳۳
15

رپورتاژ آگهی

رایگان
۳۰:۲۷
16

رپورتاژ آگهی

۲۲:۱۵
17

خنثی کردن بک لینکهای ناخواسته و گزارش لینکهای اسپم به گوگل

۱۹:۰۳

دوره آموزش لینک سازی سئو

لینک سازی سئو را میتوان مهمترین موضوع برای رتبه گرفتن سایت در موتور جستوجوی گوگل دانست. همواره پس از آنکه کلمات کلیدی برتر را پیدا کرده و محتوای مناسبی نوشتیم، بایستی خزنده های موتور جستوجو را به سایت خود دعوت کنیم. لینک سازی دقیقا همان دعوت نامه ایست که برای خزنده های گوگل میفرستیم. البته این دعوت نامه باید مودبانه و صحیح باشد وگرنه هیچ خزنده ای دعوت ما را قبول نکرده و به سایت ما نخواهد آمد. در این سری آموزش در ادامه آموزش سئو جامع سایت به موضوع لینکسازی خواهیم پرداخت.

سرفصل های دوره آموزش لینک سازی سئو 

  • مقدمه، نکات فنی و آماده سازی سایت برای لینک سازی
  • قوانین لینکسازی
  • تکنیک های لینکسازی
  • بک لینک چیست
  • بک لینک بخریم یا بسازی ؟
  • نمونه های عملی از انجام لینکسازی داخلی و خارجی
  • تاثیر بک لینک های انبوه در رتبه سایت

آنچه در دوره آموزش لینک سازی سئو می‌آموزید

در این دوره آموزشی شیوه لینک سازی داخلی و خارجی را به اصولی ترین شیوه ممکن آموزش خواهید دید. یاد میگیرید که چگونه بک لینک بخرید، از کجا بخرید، چقدر بخرید و چرا بخرید. آموزش میبینید که که لینک سازی داخلی را چگونه مدیریت کنید که هیچکدام از صفحات شما از دید خزنده های گوگل مخفی نمانده و همگی ایندکس شوند. علاوه بر اینها یاد خواهید گرفت که چه میزان از لینک های شما باید Follow و چه میزانی No Follow گرفته شوند.

پیش نیاز های این دوره

دوره آموزش لینک سازی در سئو به هیچ پیش نیاز خاصی متکی نخواهد بود. اما بهتر است پیش یا پس از دیدن این دوره، از سایر مباحث مربوط به سئوی وبسایت نظیر آموزش سئو و تولیدمحتوا و تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید. در ادامه نیز برای آموزش پیشرفته سئو فصل 4 این آموزش جامع را به شما پیشنهاد میکنیم.


دوره آموزش لینک سازی مناسب چه افرادی می‌باشد ؟

  • متخصصان سئو
  • علاقه مندان به یادگیری سئو
  • افرادی که قصد آمدن به صفحه اول گوگل را دارند
  • مدیران وبسایت های متقاضی رشد در موتور گوگل
  • برنامه نویسانی که قصد آموزش دیدن سئو را دارند
  • و سایر علاقه مندان به بهینه سازی موتور های جستوجو

انواع لینک سازی سئو

در هنگام سئو کردن یک وبسایت دو نوع لینک سازی میتوان برای دو بخش سایت یعنی On Page و Off Page انجام داد. در سئوی On Page یا همان سئوی داخلی، بایستی از لینک سازی داخلی و در سئوی Off Page یا همان سئوی خارجی باید از لینک سازی خارجی استفاده کنیم. دقت کنید که هیچکدام بر دیگری برتری نداشته و هرکدام در سر جای خود باید به درستی پیاده سازی و اجرا شوند.

لینک سازی داخلی

لینک سازی در سئو را به دعوت نامه ای برای خزنده های موتور جستوجو تشبیه کردیم. لینک سازی داخلی همانند یک راهنماست که تمام بخش های سایت ما را باید به میهمان ما (خزنده گوگل) معرفی کند. اگر راهنما فرد ناشی و نابلدی باشد، بخشی از مکان های جذاب سایت را به میهمان معرفی نکرده و میهمان هم متوجه وجود این بخش ها نخواهد شد. پس لینک سازی داخلی در رتبه گرفتن بخش های مختلف سایت به شدت موثر است.

لینک سازی داخلی یعنی ما از مقاله شماره 5 خود به مقاله شماره 3 لینک داخلی داده باشیم. لینک داخلی یعنی لینکی که به یک صفحه از وبسایت خودمان داده میشود. پس وقتی خزنده گوگل در حال مطالعه مقاله شماره 5 باشد، به لینکی خواهد رسید که خزنده را به مقاله شماره 3 دعوت میکند. بدین ترتیب، خزنده از تمام صفحات داخلی ما که به صورت زنجیر وار به یکدیگر لینک شده اند، استفاده کرده و دیدن میکند.

لینک سازی خارجی

بر خلاف لینک سازی داخلی که یک شبکه سازی در داخل سایت محسوب میشود، لینک سازی خارجی به معنای ساختن بک لینک در خارج از سایت است. یعنی همان دعوت نامه ای که از آن صحبت کردیم. ما یک لینک نرمال و در واقع دعوتنامه ای مطلوب ایجاد کرده و در سایت های دیگر منتشر میکنیم. وقتی خزنده در حال مطالعه آن وبسایت باشد، به لینک دعوت ما برخورد خواهد کرد. چنانچه دعوتنامه ما رسمی و مورد تایید باشد، خزنده به سایت ما مراجعه کرده و شروع به رتبه بندی سایت میکند.

انجام اصولی Link Building سئو

لینک سازی در سئو بایستی به صورت اصولی پیاده سازی شود. مثلا اگر لینک سازی داخلی را درست و مدیریت شده ایجاد نکنید، ممکن است برخی از صفحات سایت شما هرگز توسط گوگل ایندکس نشوند. ما برای تمام صفحات سایت نمیتوانیم بک لینک بخریم. پس باید لینک سازی داخلی را مدیریت کنیم تا بلافاصله پس از ورود خزنده گوگل به یکی از صفحات، بقیه محصولات ما نیز ایندکس شوند.

پس لینک سازی داخلی اگر اشتباه انجام شود، سبب ایندکس نشدن برخی صفحات خواهد شد؛ اما لینک سازی خارجی اگر کثیف و غیر اصولی انجام شود، نه تنها رتبه شما افزایش نیافته بلکه کاهش رتبه را تجربه خواهید کرد. اگر تعداد لینک سازی های خارجی شما از حالت معقول خارج شده و کثیفی این لینک ها شدت یابد، قطعا از طرف گوگل مشمول جریمه و پنالتی خواهید شد.

مفهوم پنالتی در SEO کردن سایت

گوگل یک سری چهارچوب و قوانین برای لینک سازی سئو معرفی کرده و به همه سئوکاران پیشنهاد میکند که به این قوانین احترام بگذارند. وقتی یک سئوکار شروع به لینک سازی انبوه کند و بخواهد با خرج کردن پول، رتبه سایت خود را افزایش دهد، گوگل متوجه خواهد شد. زمانی که گوگل بفهمد شما در حال لینک سازی انبوه و دور زدن قوانین هستید، شما را پنالتی میکند. خوب این پنالتی یعنی چه؟

یعنی اولا در آن کلمه کلیدی که قصد لینک سازی انبوه را داشته اید، از موتور جستوجو حذف میشوید. (پس نه تنها لینک یک نمی‌آیید، بلکه کلا رتبه خود را از دست خواهید داد) دوما گوگل از آن پس سایت شما را زیر ذره بین قرار میدهد. یعنی بعد از پنالتی شدن بایستی به شدت اصولی و محافظه کارانه عمل کنید وگرنه ممکن است برای همیشه در لیست اسپم گوگل قرار گرفته و عملا بدبخت شوید.