هیچ دوره ای در سبد آموزش شما وجود ندارد
توضیحات:
بازی های ویدیویی امروزه دنیای ما را تسخیر کردهاند. شاید اگر 15 سال پیش به کسی میگفتیم که بازیهای ویدیویی قرار است به جایگاه کنونی برسد برایشان غیرقابل باور بود. اما امروزه میبینیم که این بازیها تا چه حد به واقعیت نزدیک هستند. صنعت بازیهای ویدیویی در حال حاضر بعد از سینما، دومین صنعت پولساز در دنیا محسوب میشود. مطمئناً شما نیز برخی اوقات به این نکته فکر کردهاید که بازیهای امروزی و با این کیفیت چگونه ساخته میشود و ما در صورت علاقه چگونه میتوانیم شروع به ساخت بازی کنیم؟ یکی از جوابهای این سوال میتواند موتور بازی سازی یونیتی باشد که در این دوره به آن پرداختهایم.

ساخت بازی های کامپیوتری با استفاده از موتور بازیسازی ( ویکی پدیا ) صورت میگیرد و با استفاده از این موتورهای بازیسازی میتوان بازیهای مختلف را ساخت و از ایده تا اجرا با استفاده از آن ها پیش رفت.
نام موتور یونیتی نامی آشنا در بین بازی سازان و گیمرها است. اما موتور بازی سازی یونیتی چیست؟ یونیتی را میتوان بعنوان یکی از محبوب ترین موتور های بازی سازی نام برد زیرا این موتور بازی سازی میتواند به شما کمک فراوانی را چه به عنوان یک مبتدی و چه به عنوان یک حرفهای برای ساخت بازی انجام دهد. یونیتی یک موتور بازی سازی چند سکویی می باشد، یعنی شما با استفاده از آن برای کنسول های بازی ، موبایل ، ویندوز ، مک و … می توانید بازی تولید کنید. در واقع با این موتور بازی سازی برای بیش از 25 سیستم عامل مختلف می توانید بازی بسازید.
یکی از بهترین بازی هالی نسخه موبایل که با یونیتی ساخته شده است بازی Call Of Duty Mobile می باشد که شاید خیلی از شما با آن آشنایی دارید و آن را بازی کرده اید. Assassin’s Creed Identity ، Ori and the Blind Forest ، Temple Run Trilogy از دیگر بازی های معروفی هستند که با این موتور بازی سازی ساخته شده است .
هرچند کار با این موتور بازی سازی چه در سطح مبتدی و چه در سطح حرفه ای امکان پذیر می باشد، اما یادگیری یونیتی امری است که باید اصولی و درست انجام شود زیرا آموزش بازی سازی با unity امری بسیار تخصصی بوده و نیازمند دانش و مهارت بسیار بالایی میباشد. شما با استفاده از موتور یونیتی به سادگی میتوانید شروع به ساخت بازیهای حرفهای برای انواع پلتفرمها کنید و ایدههای خود را به سادگی اجرایی کنید.

ما دراین آموزش قصد داریم تا شما را به دنیای بازی سازی با یونیتی ببریم و در آن به صورت اصولی و پروژه محور با ساخت انواع بازی ها آشنا شوید.
بازار کار آموزش بازی سازی با موتور یونیتی :
دوره آموزش بازی سازی با unity دورهای است که بازار کار بسیار خوبی دارد. از آنجایی که صنعت بازی سازی در ایران بسیار نوپا است، در سالهای آینده شاهد رشد این صنعت بوده و نیاز به متخصصین این موتور بازی سازی داریم. ساخت بازی یونیتی میتواند به تنهایی باعث وارد شدن به حیطه کاری جدید و پر از موفقیت شود.
پیش نیازهای دوره:
این دوره، دوره آموزش بازی سازی با unity است و این دوره به گونهای است که به هیچ پیش نیاز برای آن نیاز ندارید. یکی از زیباییهای این دوره نیز همین موضوع است که شما فقط نیاز به دانلود موتور بازی سازی یونیتی دارید و بعد از آن میتوانید شروع به استفاده از این دوره کنید.
- تنها پیشنیاز، داشتن یک دستگاه ویندوزی با رم ۲ است.

چرا باید در دوره آموزش بازی سازی با unity شرکت کرد؟
یکی از بزرگترین مزیتهای این دوره را میتوان جامع بودن آن معرفی کرد. این دوره به گونهای است که شما نیاز به استفاده از دورههای دیگر برای یادگیری این موتور بازیسازی ندارید. از دیگر مزایای این دوره میتوان به آنلاین بودن آن اشاره کرد. این موضوع میتواند به میزان بسیار زیادی در زمان شما صرفهجویی کند. دوره آموزش بازی سازی با unity، دورهای است که میتوان آن را یکی از دورههای خاص آموزشی به زبان فارسی نامید. دلیل این امر این است که تعداد دورههایی که به زبان فارسی درباره unity باشند، کم هستند و از طرف دیگر دورههایی که به زبان فارسی درباره این موتور بازی سازی وجود دارند عمدتاً دورههای جامع و کاملی نیستند.
مزایای یادگیری دوره آموزش بازی سازی با unity :
از مزایای این موتور بازی سازی میتوان به بازار کار بسیار خوب و همچنین قدرت بسیار بالای آن اشاره کرد. شما بعد از نصب یونیتی و ورود به محیط آن ممکن است اندکی گیج و سردرگم شوید اما با اندکی آموزش و تلاش و پشتکار مطمئناً میتوانید با آن شروع به کار و بازی سازی کنید و از نهایت قدرت و توانایی آن استفاده کنید. موتور بازی سازی یونیتی مسئولیت ساخت تعداد زیادی از بازیهای دنیا را بر عهده دارد و بسیاری از بازیهای نوستالژیک با استفاده از آن ساخته شده است. همچنین بسیاری از بازیهای روز با آن ساخته میشود.

دوره یونیتی مناسب چه کسانی است؟
این دوره مناسب همه کسانی است که به بازی سازی علاقه دارند و یا در حال تحصیل در رشتههای مرتبط با بازی سازی هستند. دوره آموزش بازی سازی با unity دورهای است که همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند.
سرفصل ها :
- آشنایی با موتور بازی سازی یونیتی و توضیحات اولیه
- شروع کدنویسی با زبان #C در یونیتی
- شروع کار با یونیتی و ملزومات مهم یونیتی برای ساخت بازی
- شروع کار با فیزیک بازی در یونیتی
- شروع کار با رابط کاربری (UI) و کد نویسی آن
- شروع کار با گرفتن ورودی ها از کاربر و ایجاد صدا و انتقال در بین صحنه ها و آماده کردن بازی برای خروجی
- شروع ساخت اولین بازی و پیاده کردن مفاهیم یاد گرفته شده در طول دوره با بازی Pong
- شروع ساخت دومین بازی و پیاده کردن مفاهیم یاد گرفته شده در طول دوره با بازی Brick Breaker
sohile دانشجوی دوره
واقعا عالی بود ممنون هستم از شما
sohile دانشجوی دوره
واقعا عالی بود
parbig007 دانشجوی دوره
سلام و خسته نباشید من یک سوال دارم من اگه کل این اموزش رو ببینم و می دونم فقط برای 2 بعدی هستش ولی بازم با این اموزش ها می تونم بازی 3 بعدی هم بسازم با کمی اموزش بیشتر ؟ یا از هم جدا هستن سیستم 2 بعدی و 3 بعدی خیلی ممنون می شم بگید
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
بله بازی سازی دو بعدی و سه بعدی شبیه هم هستن تفاوتی که هست اینه که باید از یکسری کامپوننت های جدیدی استفاده کنین که برای بازی های سه بعدی آماده شدن مهم اینه که شما با اجزای مختلف که یونیتی براتون قرار داده آشنا بشید و روش کد زدن تونو یاد بگیرین وگرنه دو بعدی و سه بعدی فرقی ندارن
navidnemati888 دانشجوی دوره
سلام استاد
من یک مشکلی دارم ان هم این است که وقتی می خواهم یک اسکریپت را به gameobject اضافه کنم
اضافه نمیشود و این ارور را میدهد the script don’t
inherit a native class that can manage a script
چی کار کنم ؟
تشکر
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
احتمالا شما اسکریپتت اسمش با اسم کلاس داخلش یکی نیست یعنی اگر اسم اسکریپتت MyClass.cs باشه اسم کلاس داخلش هم باید حتما MyClass باشه و از گذاشتن فاصله توی اسم اسکریپت ها هم باید خودداری کنین. اینو تست کنین نشد اسکریپت رو یبار پاک کنین خودش و فایل meta. ش رو از اول یه اسکریپت جدید بسازین
navidnemati888 دانشجوی دوره
سلام
خیلی سپاسگزارم
درست شد🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
hasan.helali14
خواهش میکنم :)
navidnemati888 دانشجوی دوره
سلام و درود
واقعا که اموزش خیلی خوب و کاربردی بود
اموزش های بیشتری بزارید
دوستان توجه داشته باشید که در این اموزش مفاهیم بازی های دوبعدی اموزش داده میشه کا متاسفانه در نام اموزش قید نشده
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
این نظر لطف شماست :)
Emad abolghasemi
سلام استاد من میخوام دوره خریداری کنم بعد دوره پیشرفته که قراره بزارین باید اونم دوباره بخریم؟ آخه موضوع این دوره صفر تا ۱۰۰ هست و فکر نکنم دوباره باید بخریم.
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
بنده از قیمت گذاری دوره های سایت اطلاعی ندارم فعلا نمیتونم چیزی در این مورد بگم
amirRsi دانشجوی دوره
سلام انشالله که حالتون خوب باشه دورتونو کامل دیدم واقعا دوره مفید و رضایت بخشی بود مخصوصا واسه کسایی که تازه به این صنعت میخوان وارد بشن حداقل چیز هایی که نیازه واسه کسایی که تازه شروع میکنن به طور کامل توضیح دادید انشالله منتظر دوره پیشرفته شمام که بیشتر با ابزار های یونیتی اشنا شیم و حرفه ای تر جلو بریم فقط اگ میشه لینک اینستاگرام یا ایدی تلگرامتونو بدید اینجا تو دوره هم گفتید ولی توی سایت وقتی میزنم ارور میده نمیره ممنون میشم ازتون انشالله موفق باشید
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
این نظر لطف شماست و واقعا باعث افتخار و خوشحالیه که تونسته باشیم رضایت تونو جلب کنیم و کمکی کرده باشیم. حتما سعی میکنم هر چه سریع تر دوره پیشرفته رو آماده کنم و در اختیارتون قرار بدم. آیدی تلگرامم هم @helali77 هستش، سوالی موردی بود در خدمت هستم.
رضا
سلام برای دیدن آموزش های پیشرفته به کجا مراجعه کنم؟
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
انشالله بنده خودم یک دوره پیشرفته در امتداد همین دوره منتشر خواهم کرد ولی تا اون موقع اگر زبان انگلیسی تون خوبه میتونین دوره های Udemy برای یونیتی پیشرفته رو از سایت های ایرانی تهیه کنین و حتما هر چقدر زمان روی اموزش خودتون با دیدن اموزش های دوره ای محور میزارین همونقدر هم توی یوتوب و ویدیو هایی که مربوط به صرفا مبحث خاصی هستن وقت بزارین برخی مباحث هستن که توی دوره ها جا نمیشه تدریس کرد و بهتره بصورت اختصاصی اون عنوان رو از یوتوب سرچ کنین و یاد بگیرین و اگر زبان تون زیاد قوی نیست سعی کنین حتما تقویتش کنین که توی این صنعت حتما بهش نیاز خواهید داشت
کریم
سلام دوره آپدیت هست؟
hasan.helali14
سلام منظورتونو متوجه نمیشم
shinko.romel دانشجوی دوره
سلام مهندس خسته نباشید واقعا دوره خلاصه و مفیدی بود مخصوصا با لهجه شیرین اذری شما
مهندس یک سوال داشتم من برای اولین پروژه ام یک گوی و یک صفحه ساده ساختم و فیزیک رو طبق گفته شما بهش اضافه کردم و با کد Input.getaxisraw به حرک در آوردمش تا اینجا مشکلی نبود مشکلی از جایی شروع میشه که مثلا دکمه w رو ول میکنم اما بازم به حرکت خودش هرچند خیلی کم ادامه میده هر چقدر هم با physic matrial اصطکاک رو زیاد میکنم بازم متوقف نمیشه
خیلی ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی کنین
hasan.helali14
سلام دوست عزیز،
خیلی ممنون این نظر لطف شماست و باعث خرسندی ما که تونستیم مفید واقع شیم. شما احتمالا چون دارید به rigidbody نیرو وارد میکنید مثلا وقتی چک میکنین Input رو و موقع زدن کلید بهش velocity یا addForce میدین این نیرو اثرش روی rigidbody میمونه و باعث میشه کمی حرکت کنه، کاری که میتونین بکنین اینه که وقتی هیچ کلیدی از سمت کاربر زده نمیشه یعنی نمی خواد که جسم حرکت کنه بیاین و velocity شو برابر صفر قرار بدین یعنی بگین :
rb.velocity = Vector2.Zeo. اگر یبارم جلسه 33 رو مرور بکنین دقیقا توی دقیقه 14 همش شبیه همین کار رو انجام دادم که وقتی کلید های مربوطه حرکت راکت رو نمیزنم راکث ثابت سرجاش بمونه.اگر بازم مفهوم نبود توضیحات در خدمتم موفق باشید.
Hosein
سلام وقتتون بخیر
زمانیکه از داخل یونیتی بیرون میام یعنی پروژرو میبندم ، دوباره برنامه یونیتی و باز میکنم و همون پروژرو کلیک میکنم روش که واردش بشم ، وارد نمیشه و مدام منو به صفحه یونیتی هاب برمیگردونه علتش چیه؟ ممنون.
hasan.helali14
سلام ممنون دوست عزیز
ببینید این باگه یونیتی هابه میتونه دلایلش متفاوت باشه، احتمالا بخاطر لایسنس یونیتی هاب هستش این فایل و حذف کنید C:ProgramDataUnityUnity_lic.ulf بعد از اول لایسنس و از توی یونتیی هاب که تو جلسات اول آموزش داده شده رو اضافه کنید (توجه داشته باشین این فولدر Hidden هستش اول از مخفی درش بیارین). اگر هم جواب نداد بهتره یونیتی هاب و یونیتی رو از اول حذف و نصب کنید ولی تو اینترنت سرچ کنین راه حل های متفاوتی وجود داره که شاید مشکل شما با یک روش دیگه حل شد اونارم تست کنین.
Mahdi
سلام و درود
آیا نحوه انتشار بازی اندرویدی در مارکت ها و قرار دادن خرید درون برنامه ای امن و نیز ایجاد حالت انلاین چند نفره در بازی رو هم آموزش دادین ؟ یا اینکه دوره جداگانه برایش دارید ؟
hasan.helali14
سلام دوست عزیز، نحوه خروجی گرفتن داخل یونیتی برای انتشار بازی رو توی دوره توضیح دادیم ولی آموزش گام به گام نحوه اپلود پروژه توی مارکت ها (مثلا بازار) و یا اضافه کردن پرداخت درون برنامه ای تو این دوره جا نمیگیرن و این سری مطالب معمولا توی دوره های جداگانه ای و یا بصورت تکه ویدیو های آموزشی یک دو جلسه ای توی آپارات و یوتوب وجود دارن که میتونین ازشون استفاده کنین. حالت آنلاین چند نفره هم کلا یه پروسه کاملا جداست که تو دوره های مخصوص بازی های شبکه ای قرار میگیره که توی سایتمون هم چند تایی وجود دارن میتونین دنبالشون بگردین ولی بنده فعلا دوره ای براش ایجاد نکردم.
HosseinRazavi دانشجوی دوره
با تشکر از شما بابت این آموزش، فقط یه موضوعی عنوان دوره هست دوره مقدماتی یونیتی، نه چیزی کمتر نه بیشتر ولی متاسفانه شما همون اول مهمترین بخش رو به راحتی ازش گذشتین، درس ایجاد اولین پروژه توی تمپلیت ها شما گفتین خوب ما چند نوع تمپلت داریم که مهمترینش دو بعدی و سه بعدی است که ما چون قراره بازی دوبعدی بسازیم با دوبعدی شروع میکنیم و هیچ توضیح دیگه ای ندادید، من خیلی دوست داشتم اون 4 تمپلیت اصلی رو کامل توضیح میدادید و میگفتید که هرکدوم برای چه کاری مناسبه و چه امکاناتی رو در اختیارمون میذاره، لازم نبود بازشون کنید فقط در حد دودقیقه توضیح کافی بود، امیدوارم یه ویدئو برای این موضوع بسازید، چون من هرچی نیگاه کردم توی عنوان ندیدم نوشته باشه دوره مقدماتی یونیتی در فضای دوبعدی، پس کاربر انتظار متخصص شدن رو نداره اما انتظار شناخت حداقل ها رو داره، ممنون از شما بابت توضیحات روانتون
hasan.helali14
سلام ممنون از ثبت نظرتون. سوال خوبی پرسیدین، تمپلیت سه بعدی عملا برای بازی های سه بعدی استفاده میشه وقتی میخواین از کمپوننت هایی که برای بازی های سه بعدی هستند استفاده کنین از تمپلیتی که سه بعدی رو پشتبیانی کنه استفاده می کنین مثال این کمپوننت هارو جلو تر توی دوره آوردیم. دو بعدی در اصل خودش همون سه بعدی میشه و توی جلسه هفت دوره که مربوط به دوربینه راجع بهش صحبت شده میتونید حتی توش از مدل های سه بعدی هم استفاده کنین و تو بازی نشون بدین ولی اگر هدفتون استفاده از اسپرایت و موارد دو بعدی هستش و به سه بعدی نیاز ندارین بهتره از تمپلیت دو بعدی استفاده بشه. دو تا تمپلیت بعدی High Definition RP و Universal RP مربوط به گرافیک های بیشتر و بالاتر میشن که همونطور که از اسمشون مشخصه نحوه رندر شدن رو عوض میکنین و توی قسمت های پیشرفته بازی سازی که نیاز دارین از گرافیک های سطح بالاتر برای کنسول ها و پلتفرم های مختلف استفاده کنین از این موارد میتونین استفاده کنین تا با استفاده از سیستم هایی که از قبل توی این تمپلیت ها قرار داده شده کار تون سهولت پیدا کنه. و اخرین مورد 3D with Extras هم همون سه بعدی میشه ولی یک سری موارد مثل Post Processing (که برای اضافه کردن فیلتر بر روی ایمیج ها ازش استفاده میشه) بهش از قبل اضافه شده تا مثل دو تا تمپلیت قبلی کار شما رو راحت تر کنه و نیازی نباشه اینارو دستی اضافه کنین. در آخر اینو هم بگم که شما اگر از تمپلیت خالی 3D استفاده کنین همه اینارو خودتون میتونین دستی بعدا بهش اضافه کنین و ازشون استفاده بکنین تنها تفاوتی که هست اینه که راه اندازی شون با خودتونه. یه توضیح مختصری برای سوالتون دادم تا فعلا کارتون رو راه بندازه ولی سعی میکنم در قالب یک ویدیو اضافه هم مطالب رو بگنجونم و در اختیارتون قرار بدیم
صدرا ثابت خرم
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم بدونم دوره ی پیشرفته درست میکنید
یا همین مقدار آموزش کافیه؟!
soheylakazemi
سلام ممنون از شما بله در حال ضبط هست ان اشالله به زودی منتشر خواهد شد
صدرا ثابت خرم
میشه بیزحمت زمان دقیقش رو بگید؟!
soheylakazemi
دقیقا نمیتونم زمان دقیقی بهتون بدم اما حدودا تا ابان ان شالله منتشر خواهد شد
Hosein
سلام وقتتون بخیر
زمانیکه از داخل یونیتی بیرون میام یعنی پروژرو میبندم ، دوباره برنامه یونیتی و باز میکنم و همون پروژرو کلیک میکنم روش که واردش بشم ، وارد نمیشه و مدام منو به صفحه یونیتی هاب برمیگردونه علتش چیه؟ ممنون.