سرفصل های دوره

۲ فصل
۴۰ جلسه
۱۷ ساعت
۱

آموزش مبتدی و متوسط اکسل

۱۶ قسمت
۰۵:۱۳:۳۳
1

مقدمات و شروع کار

رایگان
۱۵:۵۹
2

بخشهای مختلف اکسل، fill

رایگان
۱۹:۳۲
3

قسمت Alignment و number

رایگان
۰۹:۵۲
4

قالب بندی و فیلترکردن داده ها

رایگان
۲۰:۳۷
5

کاندیشنال فرمتینگ و فیلتر

۲۱:۴۳
6

معرفی و تنظیمات جدول

۱۸:۱۸
7

پیوت‌تیبل

۱۹:۲۳
8

گروه ایلوستریشن (illustration)

۲۳:۱۳
9

فرمول متن و لینک

۲۶:۳۱
10

سربرگ layout

۱۶:۰۶
11

مفهوم عملگر و فرمول نویسی در اکسل

۳۱:۱۸
12

شروع به کار با توابع و آسان سازی امور

۲۶:۲۹
13

ریزبخش های تب formula

۱۷:۱۵
14

ورود داده ها و سربرگ data

۱۳:۲۷
15

تب Review و Draw

۱۱:۰۹
16

تب View

۲۲:۴۱
۲

بهره برداری عملی و پروژه های پیشرفته

۲۴ قسمت
۱۱:۱۶:۴۴

اهمیت آموزش اکسل

آموزش اکسل به دلیل کاربرد این نرم افزار در حوزه حسابداری و انبارداری به شدت مورد اهمیت واقع شده است. Excel یکی از نرم افزار های مجموعه Office مایکروسافت میباشد که برای نگهداری و مرتب سازی داده ها از آن استفاده میشود. در این آموزش که زیر مجموعه آموزش آفیس 2019 میباشد قصد داریم تمامی بخش های این نرم افزار کاربردی را بررسی کنیم. در دوره آموزش Excel با تمام مفاهیم و کاربرد های این نرم افزار آشنا شده و آموزش میبینید که با استفاده از توابع متنوع و مختلف ای نبرنامه، عملیات های مختلفی بر روی داده های خود اعمال کنید. عملیات هایی از نوع محاسباتی و یا فیلتر کردن فیلد های خاصی که نیازمند مرتب شدن هستند.

سرفصل های دوره آموزش اکسل

فصل 1: آموزش مبتدی و متوسط اکسل

  • مقدمات و شروع کار
  • بخشهای مختلف اکسل، fill
  • قسمت Alignment و number
  • قالب بندی و فیلترکردن داده ها
  • کاندیشنال فرمتینگ و فیلتر
  • معرفی و تنظیمات جدول
  • پیوت‌تیبل
  • گروه ایلوستریشن (illustration)
  • فرمول متن و لینک
  • سربرگ layout
  • مفهوم عملگر و فرمول نویسی در اکسل
  • شروع به کار با توابع و آسان سازی امور
  • ریزبخش های تب formula
  • ورود داده ها و سربرگ data
  • تب Review و Draw
  • تب View

فصل 2. بهره برداری عملی و پروژه های پیشرفته

  • آموزش قدم به قدم 150 تابع
  • فیلترینگ فوق پیشرفته؛ پروژه مدیریت اطلاعات فروشگاه
  • سربرگ Developer
  • زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک؛ ورود داده ها و شورتکات های اکسل
  • نمودار های داینامیک خطی
  • نمودارهای داینامیک دایره ای
  • طراحی داشبورد حرفه ای

پیش نیازهای دوره آموزش اکسل

آموزش Excel نیازمند هیچ پیش زمینه خاص و تخصصی نمیباشد. اما از آنجایی که این نرم افزار در سیستم عامل ویندوز نصب شده و آموزش داده میشود، شما نیازمند توانایی کار با سیستم عامل ویندوز هستید. از این جهت بایستی با ویندوز آشنا بوده و توانایی اولیه کار با آن را داشته باشید. به غیر از این موضوع، هیچ پیشنیاز دیگری برای این دوره لازم نخواهد بود. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که نصب مجموعه آفیس 2019 نیز یک نیازمندی محسوب میشود. چنانچه برنامه اکسل شما نسخه 2016 میباشد میتوانید از آموزش های مشابه در آموزش آفیس 2016 استفاده کنید.

یادگیری اکسل را از کجا شروع کنم؟

شما میتوانید از دوره آموزش اکسل شروع به یادگیری این نرم افزار برای ذخیره سازی اطلاعات خود کنید. البته دقت کنید که برای استفاده نیازمند مجموعه آفیس خواهید بود. در دنیای امروزی دیگر نیازی به ثبت نام در دوره های حضوری نبوده و تنها داشتن یک سیستم کامپیوتری و استفاده کردن از دوره آموزش اکسل کفایت میکند.

دوره آموزش اکسل مناسب چه افرادی است

اگر شما یک کاربر استفاده کننده از سیستم های کامپیوتری باشید، قطعا در زندگی روزمره خود هم نیازمند محاسبات مختلفی خواهید بود. یا حتی اگر قصد شرکت در آزمون های ICDL را دارید هم نیازمند یادگیری و استفاده از نرم افزار اکسل میباشید. اما جدای از موارد ذکر شده اگر به عنوان یک حسابدار قصد ورود به بازار کار را داشته و یا علاقه مند به حوزه حسابداری هستید، حتما باید فرمول نویسی و تابع نویسی را در اکسل آنهم به صورت پیشرفته یاد داشته باشید. به صورت کلی آموزش اکسل مناسب افراد زیر میباشد :

  • دانش آموزان رشته های حسابداری و نرم افزار
  • دانشجویان رشته حسابداری و علاقه مندان به این رشته
  • افرادی که قصد ورود به زمینه حسابداری را دارند
  • کارمندان ادارات دولتی نظیر بانک ها و سایر سازمان ها
  • کاربران عادی سیستم های کامپیوتری که قصد استفاده بهینه تر از سیستم را دارند
  • علاقه مندان شرکت در آزمون های ICDL
  • استفاده کنندگان از مجموعه Microsoft Office 2019

نرم افزار اکسل 2019

دلیل استفاده از آموزش اکسل

اکسل با اینکه یک نرم افزار حسابداری نیست اما در سازمان های زیادی برای حساب و کتاب و انجام محاسبات ریاضی مورد استفاده قرار میگیرد. دلیل این امر هم توابع بسیار کاربردی موجود در اکسل میباشد که امکان انجام انواع عملیات ها را برای شما فراهم میکند. اکسل را میتوان مجموعه ای از سطر و ستون های کنار یکدیگر در نظر گرفت که جدولی عظیم را برای ما تشکیل میدهد. معمولا از حروف الفبا برای نام گذاری ستون ها و از اعداد برای نامگذاری کردن سطر ها استفاده میشود.

فرض کنید شما حسابدار یک شرکت هستید و میخواهید تایم ورو دو خروج همه کارکنان شرکت را در نرم افزاری ثبت کنید. بعد از ثبت تمام تایم های ورودی و خروجی، بایستی آنها را از یکدیگر کسر کرده و مدت زمانی که کارمند در شرکت حضور نداشته و یا اضافه کاری انجام داده را محاسبه کنید. انجام دستی این کار به شدت زمان بر و نیازمند صبر و حوصله فراوانی است. اما با وارد کردن تایم ورود و خروج در یک اکسل، میتوانیم تابعی بنویسیم که ساعات دقیق حضور کارمند در شرکت را محاسبه و زمان های کسری یا اضافه کاری را نمایش دهد. پس حتی در زمینه های حسابداری هم میتوانیم روی آموزش اکسل حساب کنیم.

آنچه در دوره آموزش  Excel می‌آموزیم

در دوره آموزش اکسل شما با محیط این نرم افزار آشنا شده و یاد میگیرید که از گزینه های مختلف آن استفاده کنید. فرمول نویسی، استفاده از توابع و رسم نمودار در اکسل بخشی تخصصی و حرفه ای محسوب میشود که نیازمند کار کردن و تمرین خواهد بود. اما در این دوره آموزشی نیز به بررسی تمام موارد مذکور پرداخته و شیوه رسم نمودار و استفاده از توابع کاربردی اکسل به شما آموزش داده خواهد شد. پس از اتمام دوره شما قادر به ذخیره سازی اطلاعات خود در اکسل و انجام محاسبات بر روی داده ها خواهید بود.

چقدر زمان لازم است تا اکسل را یاد بگیرم؟

یادگیری مقدماتی کار با این نرم افزار شاید یک روز هم زمان بر نباشد و بسیار راحت میتوانید آنرا فرا بگیرید. اما فرمول نویسی و استفاده از توابع در اکسل کمی زمانبر بوده و نیازمند تمرین میباشد. به صورت کلی اگر روزی یک ساعت از زمان خود را برای آموزش اکسل صرف کنید، پس از 10 روز شما به این نرم افزار مسلط بوده و میتوانید از آن استفاده کنید.

معرفی نرم افزار اکسل

اکسل یا Excel چیست؟  اکسل یک نرم افزار صفحه گسترده میباشد که در آن میتوانیم داده ها را ذخیره و مرتب سازی کنیم. صفحه گسترده به نرم افزار هایی گفته میشود که حالت جدول بندی شده را در خوب ایجاد و پیاده سازی کرده اند. در آموزش اکسل شما میتوانید داده ها و اطلاعات خود را در قالب یک صفحه گسترده ذخیره سازی و مدیریت کنید. این جدول بندی شدن داده ها امکان انجام عملیات های محاسباتی را راحت تر خواهد کرد. به عنوان مثال میتوان تمام فیلد های حقوق را جمع بست، میانگین گرفت و یا ساعات کسری کار را برای هر کارمند محاسبه کرد.

معرفی بخش های مختلف نرم افزار اکسل

بخش های مختلف نرم افزار اکسل

هنگام باز کردن و استفاده از نرم افزار اکسل، شما با محیطی جدول مانند که بدان صفحه گسترده گفته میشود مواجه خواهید شد. به این محیط به صورت کلی Work Book گفته میشود. یعنی هر سندی که شما در اکسل ایجاد میکنید یک محیط کاری است که ورک بوک نامیده میشود. اما هر کارپوشه ای میتواند چندین صفحه داخلی داشته باشد که به این صفحات داخلی Work Sheet میگویند. پس ما برای یک مجموعه در ابتدا یک کارپوشه درست میکنیم و برای بخش های مختلف مجموعه نیز از شیت ها بهره میبریم.

خطاهای رایج در اکسل

در آموزش اکسل یاد میگیرید که فرمول نویسی کنید. اما در هنگام استفاده از فرمول ها و توابع اکسل ممکن است خطاهای متنوعی برای شما ایجاد شود. این خطاها رایج بوده و به راحتی قابل درک و رفع شدن هستند. پس در آموزش اکسل به صورت کاملا جامع و کاربردی به آموزش رفع خطاهای رایج پرداخته و این خطاها را پس از عیب یابی، رفع خواهیم کرد.

روش حفاظت از فایل اکسل

قطعا در شرکت هایی که اطلاعات افراد و محاسبات حسابداری مهم هستند، امنیت اطلاعات حرف اول را میزند. در این مراکز بسیار اهمیت دارد که اطلاعات ذخیره شده در فایل اکسل و نیز فرمول ها و توابع نوشته شده را هر کسی نتواند ببیند. پس اینجا بایستی فایل سند اکسل خود را به گونه ای محافظت کنیم. برای این منظور در نرم افزار اکسل شما قادر به ایجاد رمز ورود برای شیت ها یا همان Work Sheet های مختلف خواهید بود. اینگونه دیگر کسی بدون داشتن رمز عبور، نمیتواند وارد یک محیط کاری در اکسل شده و اطلاعات را مشاهده یا حذف نماید.