قراره تو این دوره چی یاد بگیرم؟

  • توضیحاتی درباره ارز دیجیتال بیت کوین
  • ثبت نام در صرافی های ایرانی و خارجی
  • انواع معاملات
  • تحلیل ارز های دیجیتال در سایت Trading view
  • آشنایی با ابزار تحلیل تکنیکال
  • بررسی چند استراتژی معاملاتی با استفاده از اندیکاتور ها
  • نحوه ورود به بازار فیوچرز
  • آشنایی با استراتژِی معاملاتی پرایس اکشن
  • و ...

سرفصل های دوره

۳ فصل
۲۷ جلسه
۷ ساعت
۱

مفاهیم مقدماتی بازار

۷ قسمت
۰۰:۵۳:۰۳

بیت کوین وارزهای دیجیتال چیست؟

رایگان
۰۵:۵۴

قیمت چجوری تایین میشه

رایگان
۰۵:۱۵

فرق توکن با ارز های دیجیتال

۱۱:۳۹

انواع معامله گران در بازار

۰۵:۱۲

مدیریت سرمایه

۱۰:۵۳

ثبت نام صرافی نوبیتکس

۰۵:۴۵

ثبت نام داخل صرافی خارجی mxc

۰۸:۲۵
۲

شروع تحلیل تکنیکال (متوسط)

۱۳ قسمت
۰۳:۵۶:۵۹
۳

پیشرفته

۷ قسمت
۰۱:۴۳:۵۷

اهمیت بازار های مالی و آموزش ارز دیجیتال

امروزه ورود به بازار های مالی موضوعی کاملا تخصصی و جدی است. بازارهای مالی و بخصوص بازارهایی مانند فارکس و ارزهای دیجیتال از حجم نقدینگی بالایی برخوردار بوده و با یک آموزش صحیح و پلکانی می توان با خیال راحت به آنها ورود نموده و کسب درآمد نماییم.در این دوره که از سطح مقدماتی در حوزه ارزهای دیجیتال شروع می شود، سعی داریم تا مباحث را با دیدگاهی کاملا کاربردی بیان نماییم و در پایان دوره قادر به انجام معامله در بازار باشیم.

سرفصل های دوره آموزش ارز دیجیتال

مقدماتی : که شامل توضیحاتی درباره ارز دیجیتال بیت کوین و ثبت نام در صرافی های ایرانی و خارجی و انواع معاملات که چند مدل معامله داریم. مثل : فیوچرز , مارجین , اسپات و در آخر ها هم درباره مدیریت سرمایه به صورت مفصل توضیح داده میشود.

متوسط : که در این فصل به سراغ سایت trading view میرویم که برای تحلیل ارز های دیجیتال هست و تقریبا چارت یا نمودار تمام ارز های دیحیتال در اون هست و با ابزار تحلیل تکنیکال آشنا میشویم و در آخر هم چند استراتژی معاملاتی با استفاده از اندیکاتور ها در این فصل وجود دارد.

پیشرفته : در این فصل یاد میگیریم که چطور وارد بازار فیوچرز شویم و از این بازار سود های خوبی دریافت کنیم. با استفاده از استراتژِی معاملاتی پرایس اکشن که خیلی قدرتمند هست در تحلیل و بیشتر تریدر های حرفه ای با این سبک معاملاتی معامله انجام میدهیم.

و در آخر که تمام این ها رو یاد گرفتیم میتونید به راحتی وارد این بازار شده و معامله انجام بدید و سود های خوبی رو کسب کنید.

دوره آموزش ارز دیجیتال مناسب چه کسانی است؟

  • علاقه مندان ورود به دنیای ارز های دیجیتال
  • افرادی که قصد استخدام در شرکت ها به عنوان سبد گردان یا معامله گر را دارند
  • اشخاصی که قصد افزایش سرمایه خود را دارند
  • تمام علاقه مندان به سیستم های کامپیوتری و بازار های مالی

آموزش صفر تا ۱۰۰ بازار کریپتو کارنسی

دوره آموزش ارزهای دیجیتال شامل مفاهیم پایه تا پیشرفته بازار ارز های دیجیتال میباشد. با استفاده از این دوره شما قادر به درک انواع ارز های دیجیتال بوده و توانایی خرید و فروش ارز را با توجه به نیاز خود پیدا خواهید کرد. برای فعالیت در این حوزه بسیار مهم است که ابتدا ارز ها را درک کرده و سپس وارد این بازار پر از فراز و نشیب شوید. ورود به این عرصه اجتناب ناپذیر است.

بورس یا فارکس، کدام بهتر است؟

در سالیان اخیر طیف گسترده ای از مردم وارد بازار بورس ایران شده اند. بخشی از این افراد حال به نقطه ای رسیده اند که دیگر بازار محدود بورس با دامنه های نوسانی محدود و همچنین قوانین موقت آن ها را مجاب به ورود به بازاری دیگر برای انجام معاملات کرده است. یکی از گزینه های جذاب برای ورود، بازار فارکس و خرید و فروش ارز های دیجیتال میباشد.

بازارهای مالی

بازار مالی یا بازار سرمایه محیط یا بازاری است که در آن تمامی افراد حقیقی و حقوقی به انجام معامله بپردازند. در این بازار تمامی خدمات، کالاها، سهام شرکت ها و اوراق ضمانت و …. مورد معامله قرار میگرند.

ارز دیجیتال چیست؟

برای بررسی این موضوع ابتدا باید با مفهوم پول آشنا باشید. پول کالایی مبادلاتی است که به ازای پرداخت آن کالا یا خدماتی را دریافت می کنید. پول جنبه فیزیکی داشته و در شکلی هایی نظیر سکه و اسکناس خود در اطراف ما به وفور  دیده می‌شود. این اسکناس ها در هر گوشه جهان به یک شکل بوده و ارزشی متفاوت با پول سایر کشور ها دارد. به همین سبب این پول مشکلاتی نظیر برابر کردن خواسته ها، جا به جایی در مقایس بالا و سایر موارد را دارد. ارز های دیجیتال نیز یک نوع پول هستند.

تعریف رسمی و علمی ارز دیجیتال بیان می دارد که، یک واحد پولی یا واسطه تبادلی است. این پول بر پایه ی دنیای مجازی و اینترنت تعریف می ‌شود. و ویژگی ‌هایی مشابه با پول فیزیکی را دارد. اما تراکنش‌ های انتقال سرمایه را به ‌صورت آنی و بدون مرز بین افراد انجام می‌ دهد.

تاریخچه ارز دیجیتال

اولین بار موضوع ارز های دیجیتال در اواخر قرن 20 توسط دیوید چاوم مطرح شد. زیرا در این زمان بانک ها برای جا به جایی رقم های مالی نیاز به راهکاری داشتند که در کوتاه ترین زمان و به صورت آنی بدون جا به جایی فیزیکی رقم های مالی را در بین خود جا به جا نمایند.

امروزه با گذشت حدودا سه دهه از اختراع ارزهای دیجیتال، ارزهای دیجتال فراوانی به وجود آمده اند. البته ممکن است در یک پلتفرم اختصاصی استفاده شوند و یا در سطح جهانی مورد استفاده قرار گیرند. از جمله این ارز های دیجتال می توان به بیت کوین، اتریوم، پرفکت مانی و تتر نام برد.

آلت کوین چیست؟

بیت کوین اولین ارز دیجیتال بود که در سال 2009 مورد استقبال قرار گرفت. زیرا با بحران مالی سال 2008 بسیاری از مردم به بانک های متمرکز بدبین شده بودند. پس از همه پیری استفاده از بیت کوین، کوین های دیگری هم معرفی شدند. در واقع آلت‌کوین‌ها ارزهای دیجیتالی هستند که روی یک سری پروتکل و قوانین پیاده‌سازی شده‌اند و پروتکل‌های آن‌ها با بیت کوین تفاوت دارد. بعضی از مهمترین این آلت‌کوین‌ها لایت کوین و ریپل هستند.

منظور از ماینینگ ارزهای دیجیتال چیست؟

ارز های دیجیتال یک سری کد های ریاضی هستند که توسط پردازنده ها ساخته میشوند. کلا ما برای داشتن هر چیزی باید از یک چیز دیگر بگذریم. مثلا میتوانیم آرد را خمیر کرده و خمیر را نان کنیم. به همین شکل ما میتوانیم برق را به پردازنده های خود بدهیم و پردازنده با پردازش های سنگین یک سری کدهای ریاضی را برای ما تولید خواهد کرد. حتی برای تراکنش هم بایستی سیستم ها کار کرده و پردازنده ها نیاز خواهند بود.

آیا رمز ارز ها امن هستند؟

یکی از ویژگی های رمز ارز ها، بودن در بستر بلاک چین است. بلاک چین سبب میشود تا برای هر تراکنش نیازمند تایید کل شبکه باشیم. یعنی اگر یک نفر قصد جا به جایی یک سرمایه عظیم را داشته باشد، آن سرمایه را بقیه تایید کرده و چیزی گم نمیشود. همه اطلاعات در بستر بلاک چین ذخیره میشوند و همه چیز کاملا شفاف خواهند بود. پس رمز ارز ها امن هستند.

کاربردهای ارز دیجیتال

با استفاده از ارز های دیجیتال میتوان خرید های اینترنتی انجام داد، کالا سفارش داد و سرمایه گذاری کرد. داشتن رمز ارز مانند داشتن پول در کارت بانکی است. پس شما هرآنچه با پول و اعتبار بانکی خود خرید میکنید را با رمز ارز میتوانید بخرید. حتی اگر طرف حساب شما آن ارز را قبول نداشت، با استفاده از صرافی ها میتوانید ارز ها را به یکدیگر تبدیل کنید.

توضیحات بیشتر