هیچ دوره ای در سبد آموزش شما وجود ندارد
آموزش خروجی گرفتن از پریمیر قدم به قدم و آسان به همراه ویدیو
Adobe Premier Pro مانند بسیاری از نرم افزار های دیگر دارای تاریخچه ایی است که در ابتدا عنوان پریمیر را داشت و در سال 1991 برای سیستم های مک منتشر شده بود. نرم افزار ادوبی پریمیرپرو یکی از کاربردی ترین نرم افزار هایی است که برای ویرایش فیلم در سال 2003 منتشر شده است.
پریمیر چیست ؟ ادوب پریمیر پرو از جمله برنامۀ نرم افزاریِ کاربردی می باشد که برای ویرایش فایل های ویدئویی بر روی نسخه ی ویندوز و یا mac OS اجرا می شود.
این برنامه برای ویرایش انواع فایل های ویدئویی از جمله تبلیغاتی، تلویزیونی، و ویدئوهای آنلاین استفاده می شود.
با کمک این برنامه می توان فیلم های متعددی طبق سلیقه ی خود ساخت.در این مقاله سعی داریم درباره ی نحوه ی خروجی گرفتن از برنامه ی پریمیر که بخش کوچکی از آموزش پریمیر است را با یکدیگر بررسی کنیم.
چگونه از برنامه ی پریمیر خروجی بگیریم؟
در ابتدا باید پروژه ی مورد نظر خود را ایجاد کنیم که بعد از ساخت ویدئو، خارج از برنامه پریمیر به راحتی آن را به صورت مالتی مدیا پخش کنیم و ببینیم. برای این کار باید از پروژه ی خود خروجی بگیریم و با فرمت های پخش ویدئو آن را ذخیره اش کنیم.
Export کردن برای خروجی از پریمیر
قبل از اینکه بخواهیم خروجی از پریمیر را آغاز کنیم باید سکانس و پنل تایم لاین خود را انتخاب کنید و بعد در بخش منوی فایل گزینه ی Export را انتخاب می کنید و بعد گزینه ی media (ctrl+M) را انتخاب کنید.

مدیا را وقتی انتخاب کردید، پنجره ایی به عنوان Export Setting باز می شود که پیش نمایشی از کار ما را نشان می دهد. می توانید در قسمت سمت راست فرمت و رزولوشن مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.
برای اکسپورت کردن نیاز به ابزار های زیادی دارید که می توانید با ویژگی هایی که نرم افزار پریمیر برای شما ارائه می دهد به راحتی ویدئوی خود را در کسری از زمان آماده کنید.
در برخی مواقع پیش می آید تنها بخشی از ویدئو را باید اکسپورت کنیم در برخی مواقع نیاز داریم کل ویدئو را اکسپورت کنید بنابراین باید سعی کنید به خوبی ویژگی های ویدئو را بررسی کنید واز آن اطمینان حاصل کنید.

اگر می خواهید بخشی از ویدئو را اکسپورت کنید می توانید آن را در پیش نمایش بگذارید که دو نشانه در چپ و راست می بینید که هر کدام ویژگی خودشان را دارند. به عنوان مثال نشانه ی سمت راست نقطه نهایی را کنترل می کند و نشانه ی سمت چپ هم پیش نمایش نقطه آغازی ویدئو را کنترل می کند. در تنظیمات Source می توانید پنجره مورد نظر را با کراپ بکشید و پلتفرم مورد نظرتان را روی آن پیاده سازی کنید.
اگر ویدئویی HD می خواهید می توانید قسمت H.264 را انتخاب کنید. بر اساس خواست مورد نظرتان می توانید فرمت های مختلفی را انتخاب کنید.
تنظیمات سکانس برای خروجی از پریمیر
قسمت دیگری که برای خروجی از پریمیر باید به آن توجه کنید تنظیمات سکانس است. در این بخش باید در نظر داشته باشید ویدئوی مورد نظر شما در کدام بخش قرار می گیرد و اگر می خواهید ویدئوی خود را در صفحات مجازی آپلود کنید یا اگر می خواهید ویدئوی خود را فشرده سازی کنید باید تصمیم بگیرید سکانس ویدئوی خود را چگونه انتخاب کنید.

Preset
برای خروجی از پریمیر نیاز دارید که preset را انتخاب کنید. در قسمت Preset هم باید preset مربوط به فرمت خود را انتخاب کنید. که preset های مختلفی را می توانید در این مشاهده کنید و آن preset را انتخاب کنید که به فرمت شما هم خوانی داشته باشد.
اگر فرمت ویدئوی شما HD است می توانید presetHigh quality 1080p HD را انتخاب کنید.
رندر گرفتن از برنامه ی پریمیر
در قسمت Output Name هم می توانید یک اسم و محل ذخیره ی ویدئوی خود را انتخاب کنید و مطمئن شوید که اکسپورت ویدئو هر دو تیک Export videoوExport Audio را داشته باشد که فایل شما هم صدا و هم تصویر دارد. البته تنظیمات نرم افزار پریمیر به این صورت است که می توان به صورت سفارشی آن را تغییر داد.
تنظیماتی که در قسمت های پایین می بینید تنظیماتی هستند که به صورت پیش فرض انجام شده است.
برای این که خروجی خود را انجام دهیم گزینه ی Export را انتخاب می کنیم که می بینید نرم افزار عملیات رندر کردن را نشان می دهد.
در نهایت در فولدری که ویدئوی را ذخیره کرده بودید می توانید آن را مشاهده کنید که ویدئو خارج از برنامه برای شما پخش می شود.
بین دو گزینه ی export و queue باید export را انتخاب کنید زیرا ویدئوی شما رندر می شود اما queue باعث می شود ویدئوی شما به Media Encoder انتقال پیدا کند و سکانس به صف اضافه می شود که با انتخاب گزینه ی سبز در بالای صفحه فرایند رندر آغاز می شود.
اگر می خواهید سکانس های متعددی را برای اکسپورت کردن به صورت همزمان انتخاب کنید، می توانید از این گزینه استفاده کنید.
کاربردهای نرم افزار پریمیر چیست
حرف آخر
از شما همراهان گرامی بسیار سپاسگزاریم که تا این بخش از مقاله با ما همراه بوده اید امیدواریم که توانسته باشیم بخشی از سوالات شما را درباره ی خروجی از پریمیر پاسخ دهیم.
سوالات و پیشنهادات خود را به صورت دیدگاه مطرح کنید
ارسال دیدگاه