هاست چیست، سوال اکثر افرادی که در فضای مجازی و در بستر وب فعالیت دارند است. در این مطلب به بررسی هاست پرداخته شده و به صورت کاملا ساده و شفاف بیان شده است که هاست چیست و سه هاست ویندوز و یا لینوکس و یا هاست پایتون مورد ارزیابی قرار گرفته است.

نکته
علاقه مندان به یادگیری زبان قدرتمند پایتون می توانند آموزش پایتون را مشاهده نمایند.

هاست پایتون چیست؟

در دنیای وب و هنگامی که به سایت های ارائه دهنده سرور مراجعه می کنید با کلمات مختلفی مانند هاست و یا سرور مجازی و اختصاصی برخورد می کنید. این کلمات ممکن است برای بسیاری از افراد مشکل آفرین باشند و بسیاری از افراد معنی دقیق آن ها را ندانند. در این مقاله قصد داریم به معرفی هاست پایتون و بطور کلی هاست ها بپردازیم. ممکن است این مشکل برای شما نیز پیش آمده باشد که با وجود انبوهی از هاست های مختلف انتخاب هاست مناسب برای شما دشوار باشد و یا حتی بین انواع مختلف هاست ها مانند هاست ویندوز و یا لینوکس و یا هاست پایتون کدام هاست نیاز شما را برطرف می کند.

 

هاست چیست؟

کلمه هاست Host در زبان انگلیسی به معنی میزبان است. این کلمه در دنیای وب نیز همین معنی را می دهد. یعنی در حقیقت هاست، میزبان سایت شما در فضای وب و اینترنت است. حال این هاست می تواند هاست پایتون بوده و یا هاست ویندوز یا لینوکس باشد که درباره همه این هاست ها به طور کامل صحبت خواهیم کرد. هاست ها در حقیقت قسمتی از یک سیستم کامپیوتری هستند که باید همیشه و در 24 ساعت شبانه روز روشن باشند. همچنین هاست باید به طور کامل از لحاظ امنیت و همچنین بروز مشکلات احتمالی تحت نظر و مراقبت باشد. دلیل این امر این است که در صورت قطع شدن ارتباط هاست با دنیای اینترنت سایت به طور کامل از کار می افتد پس حضور متخصصین به این دلیل است که اگر کوچکترین مشکلی برای سیستم مورد نظر پیش بیاید، سرعت آن را رفع کنند. در اینجا ممکن است سوالی برای ما پیش بیاید که اگر هاست نیز یک سیستم کامپیوتری است چرا ما نمیتوانیم با استفاده از کامپیوتر خود، هاست را ایجاد کنیم. درباره این سوال باید گفت که همانطور که در متن نیز گفته شد، هاست باید در تمام طول شبانه روز روشن بوده و همچنین در تمام مدت باید نظارت بر آن وجود داشته باشد از طرفی هاست باید از لحاظ امنیت نیز در بالاترین سطح قرار داشته باشد تا در مقابل حملات احتمالی، مشکلی برای سیستم ایجاد نشود.

هاست پایتون چیست؟

انواع هاست ها

به طور کلی دو نوع هاست اصلی در میان شرکت های ارائه دهنده خدمات هاست ها وجود دارند که بسته به نوع نیاز هر شخص میتوان از آن ها استفاده کرد. حال در این قسمت از مقاله قصد داریم این دو نوع هاست را بررسی کرده و پس از آن به بررسی تخصصی تر هاست پایتون و همچنین مزیت های می پردازیم.

تصویری از هاست

هاست ویندوزی

اولین نوع هاست مورد بررسی ما هاست ویندوز است. همانطور که گفته شد هاست ها نیز یک سیستم کامپیوتری به مانند کامپیوتر خانگی ما با اندکی تفاوت می باشند. در هاست های ویندوز سیستم عامل سرور مورد نظر ما ویندوز بوده و هاست ما از سیستم عامل ویندوز استفاده می کند. استفاده از سیستم عامل ویندوز در هاست ما باعث می شود تا استفاده از تمام سرویس های مایکروسافت برروی هاست ما به سادگی انجام شود. این مورد به آن معنی است که اگر سایت ما با ASP نوشته شده باشد برای اجرای آن باید از هاست ویندوزی استفاده کنیم.

هاست ویندوزی

هاست لینوکسی

هاست لینوکسی نیز به مانند هاست ویندوزی، سروری است که سیستم عامل اصلی آن لینوکس است. دلیل استفاده از انواع مختلف هاست به استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف بر میگردد. همانگونه که گفته شد اگر سایت شما با ASP نوشته شده باشد باید از هاست ویندوزی استفاده کنید. از طرفی اگر شما سایت خود را با زبان برنامه نویسی PHP بنویسید سروری با سیستم عامل ویندوز قادر به پاسخگویی به کار شما نیست و شما باید از هاست لینوکسی استفاده کنید.

هاست لینوکسی

هاست پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون امروزه یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی دنیا بوده و این زبان برنامه نویسی به خوبی توانسته جای خود را در میان برنامه نویسان باز کند. این زبان به دلیل قدرت بسیار بالای خود در خیلی از پروژه های مختلف کاربرد دارد. این کاربرد در زمینه ساخت سایت نیز به قدرت پیشرفت کرده و بسیاری از افراد از زبان برنامه نویسی پایتون برای ساخت وبسایت استفاده می کنند. هاست python در حقیقت یک هاست لینوکس است که ابزار های مورد نیاز برای استفاده از پایتون برروی آن نصب شده است. اگر شما از زبان پایتون برای برنامه نویسی سایت خود استفاده می کنید و به دنبال هاست مناسب برای پایتون هستید باید هاست پایتون را انتخاب کنید.

هاست پایتون

در پایان باید گفت که بحث سرور ها و هاست ها بحث بسیار پیچیده ای است که قدم اول آن انتخاب هاست مناسب برای سایت ما است. هنگامی که ما درباره انواع هاست ها آشنایی داشته باشیم و بدانیم که دلیل ما برای انتخاب و استفاده هر کدام از هاست ها چیست، می توانیم قدم اول را به راحتی پشت سر بگذاریم و به سراغ انتخاب پلن های مختلف موجود در سایت ها برویم. برای مثال اگر ما اقدام به خرید هاست پایتون کنیم با تعداد بسیار زیادی از پلن های مختلف که با میزان رم و پردازنده و فضای ذخیره سازی مختلف در سایت ارائه دهنده هاست ارائه می شوند رو به رو می شویم. این تنوع در سرویس ها را باید بر اساس اهداف سایتی که قصد ساخت آن را داریم انتخاب کنیم.