هیچ دوره ای در سبد آموزش شما وجود ندارد
به نام خدا
امروز هم با یکی از فصل های مجموعه اموزشهای برنامه نویسی اندروید در خدمتتونم.
در این فصل به مبحث کاربردی کار با سخت افزار دستگاه های اندرویدی خواهیم پرداخت. استفاده و کنترل سخت افزار در اندروید یکی از بزرگترین و شاید پیچیده ترین قسمتهای برنامه نویسی اندروید باشد و دلیل آن هم زیاد بودن واحد های سخت افزاری قابل کنترل در دستگاه های اندرویدی میباشد. دوربین ، سنسورها ، صفحه نمایش تنها بخشی از سخت افزارهای تمامی دستگاه اندرویدی میباشد که میتوان از انها در برنامه های خود استفاده کرد. در این فصل آموزشی سعی کرده ایم تا مهمترین سخت افزار های دستگاه های اندرویدی را بررسی نماییم ، اطلاعات و دستورات را به انها ارسال کرده و نتیجه دلخواه را دریافت کنیم.
شرح کوتاه آموزشهای این فصل:
در جلسه اول به نحوه کنترل المانهای ارتباطی مثل Bluetooth و Wifi پرداختیم .فراخوانی و گرفتن اطلاعات پایه را از این دو گزینه مورد بررسی قرار دادیم.
در جلسه دوم نحوه دسترسی به سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) را بررسی کرده و نحوه دریافت مختصات جغرافیایی از ماهواره را نیز اموختیم.
در جلسه سوم آموزش به سراغ مبحث سنسور ها رفته و برای شروع دو سنسور تشخیص نور و شتاب سنج را بررسی کردیم. در این جلسه نیز برای درک بهتر کاربرد سنسور ها پروژه ای را نیز طراحی و اجرا کردیم.
در جلسه چهارم مجموعه سایر سنسور ها را مورد بررسی قرار داده و کاربرد هر یکی را شرح دادیم. همچنین در این جلسه نحوه تغییر روشنایی (Brightness) را ذکر کردیم و به کمک یک SeekBar عملیات تغییر روشنایی صفحه نمایش را انجام دادیم.
در جلسه پنجم به صورت کاملا کاربری و پروژه محور نحوه فراخوانی و استفاده از میکروفون دستگاه ، نحوه ذخیره صوت ضبط شده در حافظه و نحوه پخش فایل صوتی از حافظه را بررسی کردیم. در این جلسه پروژه ای کاربردی انجام دادیم که ضبط و پخش صدا را انجام میداد.
در جلسه ششم و اخرین جلسه فصل نیز به سراغ دوربین دستگاه رفته و به صورت کاربردی دوربین را زنده به برنامه خود آورده و عملیات گرفتن عکس و ذخیره در حافظه را انجام دادیم.
در جلسه اول:
نحوه کار با toggleButton
نحوه فعال سازی و غیر فعال سازی Bluetooth و Wifi
دریافت اطلاعات پایه این دو سیستم
در جلسه دوم :
دریافت طول و عرض جغرافیایی از gps
دریافت سرعت دستگاه از ماهواره
دریافت زمان دقیق منطقه فعلی
در جلسه سوم:
نحوه تعریف و استفاده از ابزار ها Sensor و SensorManager
نحوه فراخوانی سنسورهای نور و شتاب سنج برای دریافت اطلاعات لحظه ای
نحوه دریافت اندازه صفحه دستگاه
تعین موقعیت یک آبجکت به کمک کد
در جلسه چهارم:
معرفی کامل همه سنسورهای آندروید
نحوه تنظیم نور صفحه نمایش
در جلسه پنجم:
نحوه تعریف و استفاده از ابزار ها MediaRecorder و MediaPlayer
نحوه ذخیره صدا در حافظه خارجی
نحوه پخش صدا از حافظه خارجی
در جلسه ششم:
نحوه تعریف و استفاده از ابزار ها Camera و Surface , FrameLayout
نحوه نمایش زنده دوربین در اکتیویتی
نحوه ثبت عکس و ذخیره در محل دلخواه
—————————————————————————-
محتوایات موجود در پکیج فصل ششم:
۶ قسمت فیلم آموزشی
pmec.ir دانشجوی دوره
با سلام. ضمن عرض سپاسگزاری و خسته نباشید . دوره عالی بود. در ارتیاط با برنامه نویسی درایور ها نیز اگر ممکن هست همچین دوره ای قرار بدین. ممنون
MasomeM
سلام من میخام اندروید کار کنم
جاوا باید قبلش یاد بگیرم یا نیازی نیست؟
هنوز اموزش نخریدم میخاستم ببینم اول برم سراغ جاوا یا نیازی نیست؟
aliz6398suisi دانشجوی دوره
این اموزش رایگانه نیازی نیست بخری و اینکه توصیه میکنیم برید سراغ اموزش جاوا و یک چیز دیگه وقتی اولین زبان رو یاد بگیرید یادگیری زبان های دیگه اسونتره یعنی با یادگیری اولین زبان شاید ۵۰ درصد دیگر زبان ها رو هم یاد بگیرید توصیه میکنیم برید سراغ اموزش جاوا اول چون تو اموزش های برنامه نویسی اندروید معمولا بیشتر از همه چیز روی جاوا کار میکنن
علیرضا احمدی
سلام و عرض ادب. زبان اول برنامه نویسی اندروید کاتلین هست در حال حاضر. حتی کتابخانه ای مانند compose که جدیدترین کتابخانه معرفی شده از طرف گوگل برای اندروید میباشد هم با زبان کاتلین توسعه داده شده و نمیتونید با جاوا ازش استفاده کنید. زبان کاتلین قدرت کامل جاوا رو داره و یادگیری اون برای مبتدیان بسیار راحت تر از جاواست. درضمن لازم به تاکید هست که جاوا پیش نیاز کاتلین نیست و بدون نیاز به درک زبان جاوا میتونید کاتلین یاد بگیرین.
کاتلین حتی با استفاده از کامپایلر مخصوصی که داره میتونه خروجی جاوا اسکریپت بده و در توسعه فرانت اند سایت هم استفاده بشه. با کتابخونه kotlin native شما قادر به پیاده سازی برنامه های IOS با زبان کاتلین خواهید بود.
علیرضا احمدی
باید کاتلین یاد بگیری و لینکشم میزارم برات :
https://www.daneshjooyar.com/learning-kotlin/