هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
مهارت یا بهتر است بگوییم تخصص SEO، به مجموعهای از دستورالعملها و کارها گفته میشود که اعتبار سایت نزد گوگل را تعیین میکند. به صورت کلی، سئو از 3 بخش اصلی سئو داخلی، سئو تکنیکال و سئو خارجی تشکیل شده است. دوره آموزش سئو خارجی در SEO، دورهای است که به صورت تخصصی به سئو خارجی سایت و لینک سازی (Link Building) میپردازد.
✅✅این دوره بخشی از دوره جامع آموزش سئو 2024دانشجویار است که به صورت جداگانه قرار داده شده است.✅✅
در دوره آموزش سئو خارجی، چه مباحثی را یاد میگیریم؟
دوره آموزش لینک سازی خارجی که بخشی از دوره جامع آموزش سئو 2024 دانشجویار است، کلیه مباحث مربوط به سئو خارجی را فرا میگیرید. این دوره حدود 9 ساعت آموزش لینک سازی خارجی و سئو Off-page را درون خود جای داده و بعد از گذراندن آن، میتوانید به خوبی به این مبحث مسلط شوید.
سرفصلهای تدریس شده در این دوره به شرح زیر است:
- اهمیت سئو خارجی
- آموزش برند منشن
- چرا روی برند و اسم شرکت کار میکنیم؟
- اصول ساخت یک URL حرفهای
- ملاک طبیعی بودن لینکهای خارجی
- بررسی مفاهیم بک لینک سازی
- ویژگیهای یک بک لینک خوب
- اصول سفارش بک لینک برای جلوگیری از پنالتی شدن سایت
- آموزش ثبت نام و خرید بک لینک از سایت seoclerk
آموزش سئو خارجی برای چه افرادی مناسب است؟
- کارشناسان سئو که به دنبال مرور مباحث جدید هستند
- افرادی که علاقمند به یادگیری سئو هستند
- صاحبان کسب و کار
پیشنیازهای دوره آموزش لینک سازی خارجی
قبل از آغاز یادگیری دوره آموزش سئو خارجی، باید آشنایی نسبی با SEO داشته باشید و این مهارت را در سطح مقدماتی فراگرفته باشید.
بازارکار سئو در ایران و جهان چگونه است؟
بازارکار سئو به معنای واقعی کلمه، خوب است. چه در داخل کشور و چه در سایر کشورهای جهان، تقاضای بالایی برای استخدام کارشناسان سئو وجود دارد. نکته مهم، این است که در این حوزه، مهارت و تجربه حرف اول را میزند. متخصصان سئو که دارای سالها تجربه در زمینه سئو هستند، هزینههای بالاتری برای سئو سایتها دریافت میکنند.
در ایران، موقعیتهای شغلی زیادی برای کارشناسان سئو وجود دارد. معمولا کارشناسان سئو به صورت پروژهای و قراردادی، با کارفرمایان خود همکاری میکنند. به این صورت که بعد از عقد یک قرارداد رسمی که جزئیات پروژه به صورت دقیق در آن ذکر شده، کار خود را آغاز میکنند. این افراد معمولا با چند کارفرما به صورت همزمان کار میکنند و درآمد قابل توجهی نیز از این طریق بدست میآورند.
برخی دیگر از این افراد، به صورت رسمی در یک شرکت استخدام میشوند. این افراد به صورت روزانه باید در محل کار خود حاضر شده و کارمند آن شرکت تلقی میشوند. این افراد در تیم سئو و مارکتینگ شرکتها مشغول به کار میشوند. حدود درآمد این افراد از حدود 15 میلیون تومان آغاز شده و به 35 میلیون و بالاتر میرسد.
بخش دیگری از کارشناسان سئو، تصمیم به راه اندازی یک سایت یا فروشگاه اینترنتی میگیرند و با توسعه و بهبود سئو آن، اقدام به کسب درآمد میکنند. فروش رپورتاژ آگهی، جایگاههای تبلیغاتی و همکاری در فروش، برخی از روشهای کسب درآمد از سایتهای غیرفروشگاهی است.
بعد از گذراندن این دوره، چه مهارتهایی بدست میآوریم؟
پس از مشاهده دوره آموزش سئو خارجی به صورت کامل، میتوانید کمپینهای سئو خارجی سایت را پیاده سازی کنید. البته لازم به ذکر است که این کار، بدون تمرین و کسب تجربه عملی، امکانپذیر نخواهد بود. بهتر است در ابتدا در یک تیم یا شرکت به صورت کارآموزی استخدام شوید و تکنیکها و بخشهای مختلف SEO را زیرنظر متخصصان سئو حاضر در آن مجموعه به صورت عملی انجام دهید. همچنین میتوانید یک سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی کنید و آموختههای خود در زمینه SEO را به صورت عملی در آن پیاده سازی کنید.
سئو خارجی یا Off-Page SEO چیست؟
به زبان ساده، سئو خارجی به تمام فعالیتهای مربوط به سئو گفته میشود که خارج از سایت ما انجام میشود. دریافت بک لینک، سوشال سیگنال، رپورتاژ آگهی و… بخشی از سئو خارجی سایت محسوب میشوند.
اگر کمی تخصصیتر بخواهیم این مورد را توضیح دهیم، سئو خارجی به مجموعهی از تکنیکها و استراتژیها گفته میشود که هدف از انجام آن، ارتقای رتبه و اعتبار سایت در SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) است. Off-Page SEO علاوه بر لینک سازی خارجی، شامل بازاریابی شبکههای اجتماعی (سوشال سیگنالها) و برندسازی (منشن) نیز میشود.
با توجه به تعاریفی که در اینجا ارائه شد، احتمالا با خود فکر میکنید که تمرکز اصلی سئو خارجی، تنها روی لینک سازی خارجی و گرفتن بک لینک است؛ در صورتی که اینطور نیست! همانطور که در وبسایت exposureninja نیز به آن اشاره شده است لینک سازی تنها بخشی از سئو خارجی را شامل میشود؛ البته تاثیر آن در رشد و افزایش ورودیهای سایت نیز قابل توجه است. اما تمرکز اصلی سئو خارجی، روی بهبود نظر کاربران و گوگل درباره سایت در سه مورد کیفیت، محبوبیت و اعتبار است.
لینک سازی خارجی چیست و چه تاثیری در سئو سایت دارد؟
لینک سازی خارجی، بخشی از سئو خارجی است که شامل فرآیندهای خرید یا ثبت دستی لینک در سایتهای مختلف میشود. لینک خارجی که با نام بک لینک (Backlink) نیز شناخته میشود، به لینکی گفته میشود که از یک سایت به یک سایت دیگر داده شود. برای مثال، تصور کنید در صفحه معرفی یکی از مدرسین دانشجویار، لینک سایت شخصی او قرار گرفته باشد. به این صورت، یک بک لینک برای سایت او ایجاد شده و میتواند باعث افزایش اعتبار سایت وی شود.
امروزه، متخصصان سئو اهمیت ویژهای به بک لینکهای اصولی، طبیعی و معتبر میدهند؛ زیرا ارزش یک بک لینک باکیفیت، صدها برابر بک لینکهای بیکیفیت است. در دوره آموزش لینک سازی خارجی، مهمترین مباحث و نکاتی که برای ساخت یک بک لینک باکیفیت باید لحاظ شود را فرا میگیرید.
در سالهای قبل، لینک سازی خارجی اصلیترین استراتژی وبمستران برای رتبه گرفتن در گوگل بود. این افراد با خرید هزاران بک لینک بیکیفیت و پر کردن صفحات سایت با کلمات کلیدی، سعی در رتبه گرفتن در نتایج جستجو داشتند. به مرور زمان، گوگل خرید بک لینک را به عنوان یک روش سئو کلاه سیاه (Black Hat SEO) درنظر گرفت و سایتهایی که آشکارا اقدام به خرید بک لینک میکردند را جریمه کرد.
پس لینک سازی خارجی برای سایت مضر است؟
به صورت خلاصه، هم آره و هم نه!
استفاده از بک لینک در سئو سایت، یک شمشیر دولبه است. اگر بتوانید به صورت اصولی و طبیعی این کار را انجام دهید، اعتبار زیادی دریافت میکنید و به مرور، رتبههای بالاتری در نتایج جستجو دریافت میکنید؛ اما اگر به صورت مصنوعی و غیراصولی این کار را انجام دهید، شاهد اثرات منفی و گاها پنالتی شدن سایت خواهید بود.
اگر بتوانید به خوبی بک لینکهای باکیفیت بسازید، میتوانید سایتهای خود را به رتبه اول برسانید و پروژههای متعدد سئو را انجام دهید. در دوره آموزش لینک سازی خارجی، تمامای مواردی که برای سئو خارجی سایت موردنیاز است را به صورت عملی و روی یک پروژه واقعی مشاهده میکنید.
تفاوت لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی چیست؟
قبل از توضیح این مورد، باید ابتدا بدانیم لینک داخلی چیست.
لینک داخلی، به لینکی گفته میشود که از صفحهای به صفحه دیگری در یک سایت داده شود. برای مثال، اگر در اینجا به صفحه اصلی دانشجویار لینک بدهیم، از آنجایی که هر دو صفحه لینک دهنده و لینک گیرنده جزو دامین Daneshjooyar.com هستند، میتوان گفت یک لینک داخلی ایجاد شده است.
به بحث اصلی برگردیم. لینک سازی داخلی، به ایجاد لینک در صفحات سایت به صفحات دیگری در همان سایت گفته میشود.این کار، به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای سئو داخلی شناخته میشود. همچنین ساختارسازی و معماری سایت نیز با استفاده از لینکهای داخلی انجام میشود. در طرف دیگر، لینک سازی خارجی به خرید و دریافت لینک از سایتهای دیگر گفته میشود.
با توجه به توضیحاتی که ارائه شد، به راحتی متوجه تفاوت لینک سازی داخلی و خارجی شدیم.
تفاوت بک لینک و رپورتاژ چیست؟
این سوال، یکی از سوالات پرتکراری است که معمولا در انجمنهای سئو مطرح میشود. رپورتاژ، نوعی تبلیغات متنی است که عموما در سایتهای خبری و مجلهای ارائه میشود. از نظر فنی، رپورتاژ نوعی بک لینک به حساب میآید؛ اما نحوه تولید آن اندکی با دیگر انواع بک لینک متفاوت است. رپورتاژ، یک مقاله تبلیغاتی است که در آن، به صفحه یا صفحاتی از یک سایت دیگر لینک داده میشود. این روش نسبت به خرید بک لینک، دارای هزینه و اعتبار بالاتری است.
علاوه بر اعتبار و لینک خارجی باارزش، رپورتاژ به عنوان یک روش برای برندسازی و جذب اعتماد کاربران نیز شناخته میشود. اگر بتوانید یک رپورتاژ اصولی و باکیفیت بنویسید، تاثیر قابل توجهی در فروش سایت و افزایش بازدیدهای آن دریافت خواهید کرد. رپورتاژنویسی کاری تخصصی است که نیازمند اجرای تکنیکها و دانش بالا در زمینه تولید محتوا دارد. درست مانند آموزش لینک سازی خارجی، برای نوشتن رپورتاژهای اصولی و پربازده، باید آن را به خوبی فرا بگیرید.
در دوره آموزش سئو خارجی، یک قسمت 50 دقیقهای به نوشتن رپورتاژ و اهمت آن در سئو سایت اختصاص داده شده است؛ اما اگر میخواهید رپورتاژ نویسی را به صورت تخصصی فرا بگیرید، دوره آموزش رپورتاژ آگهی دانشجویار حرفه ای و پربازده، یک دوره عالی برای این کار است.
چنانچه هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوالی در مورد دوره آموزش سئو خارجی دارید، میتوانید در ادامه همین صفحه از بخش دیدگاهها با ما درمیان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن پاسخ داده شود.
mohammad1155486 دانشجوی دوره
سلام. دوره خوبی بود. تشکر از شما. یه مشکلی هست. شما گفتید که یه سری بلاگ بسازیم و توشون لینک بدیم به پستهای دیگهمون توی همون بلاگ. حق لینک دادن به سایت خودمون رو فعلا نداریم. تا انتهای دوره هم نگفتید که کی بالاخره این حق رو داریم؟
علیرضا احمدی
سلام و درود.
بعد از گذشت چند وقت که طبیعی سازی انجام شد و صفحات داخلی بلاگ بهم دیگه زنجیر شدن، میتونید یا بهتره بگیم باید به سایت خودتون لینک بدین.
در واقع هدف نهایی، لینک دادن به سایت خودمون هست. اما اگر بلاگ ایجاد بشه و بلافاصله لینک دهی انجام بشه، چیزی جز ضرر برای ما نخواهد بود. و کاملا مشهوده که این کار رو خودمون داریم انجام میدیم