اگر به دنبال یادگیری مهارت‌های کراولینگ وب با استفاده از زبان پایتون هستید، دوره آموزش ساخت خزنده وب با پایتون را از دست ندهید! این دوره شما را با روش‌های مدیریتی و جدیدترین تکنیک‌های کراولینگ آشنا خواهد کرد. با استفاده از این آموزش، شما می‌توانید اطلاعات مورد نیاز خود را از وب به صورت مدیریت شده دریافت کرده و از آن‌ها بهره‌مند شوید. علاوه بر این، با یادگیری پایتون می‌توانید به دید بهتری از کاربردهای این زبان جذاب برنامه نویسی برسید. به علاوه، با ضمانت صددرصد بازگشت وجه در صورت نارضایتی، شما به خیال راحت می‌توانید این دوره را شروع کنید و به سرعت تسلط خود را در زمینه کراولینگ وب با پایتون بهبود بخشید. پس دیگر این فرصت را از دست ندهید و همین حالا این دوره را شروع کنید!

آموزش ساخت وب کراولینگ با پایتون

آموزش ساخت خزنده وب با پایتون برای چه کسانی مفید است؟

آموزش ساخت خزنده وب با پایتون برای چه کسانی مفید است؟ این سوالی است که حتما به ذهن شما نیز خطور خواهد کرد و بهتر است بدانید تمامی برنامه‌ نویس‌ها می‌توانند از این روش استفاده کنند. در صورتی که با داده‌های به روز و آنلاین سر و کار دارید و قصد شما دریافت و استفاده از آن‌ها در یک ابزار برنامه نویسی شده است، مطمئنا وب کراولینگ با پایتون شما را کمک خواهد کرد تا مدیریت خوبی روی داده‌ها داشته باشید.

اگر توسعه دهنده اپلیکیشن‌های موبایلی هستید، وب کراولینگ روشی است که می‌توان در بسیاری از اپلیکیشن‌ها از آن استفاده کرد و در این روش شما به سرعت می‌توانید داده‌هایی را از یک سرور دریافت و در حالت مورد نیاز استفاده کنید. برای نمونه، دریافت داده‌های هواشناسی از یک سرور می‌تواند کاربرد مهم وب کراولینگ با پایتون باشد یا حتی می‌توان با این روش متادیتا هایی را در مورد فیلم‌ها از یک منبع اینترنتی دریافت کرد. 

در مقابل، برای توسعه اپلیکیشن‌های دسکتاپ و حتی وب نیز از وب کراول استفاده می‌شود که پایتون در این مورد بهترین گزینه‌ است. کتابخانه‌های متنوع و قدرتمندی در این زبان وجود دارند که در عمل کار شما را برای ساخت یک وب کراولر در پایتون آسان خواهند کرد.

پیش نیازهای یادگیری ساخت خزنده وب با پایتون

پیش نیازهای یادگیری ساخت خزنده وب با پایتون

پیش نیازهای یادگیری وب کراولینگ در پایتون در قدم نخست تسلط به مفاهیم اولیه این زبان است. شما با این تسلط خوب می‌توانید به سمت آموزش کتابخانه‌هایی بروید که برای ارتباط گرفتن با یک سرور به کار می‌روند. از مهم‌ترین این ابزارها می‌توان requests را نام برد که یکی از قدرتمندترین کتابخانه‌ها برای ارسال درخواست به یک منبع است.

برای کار روی فایل‌های XML و پردازش آن‌ها از کتابخانه lxml استفاده خواهد شد چرا که این ابزار روشی آسان و سریع برای استخراج دیتا از فایل‌های XML پیشنهاد می‌دهد. 

از پیش نیازهای مهم برای یادگیری وب اسکرپینگ با پایتون باید به دانش خوب از وب و پروتکل‌های آن اشاره کرد و شما باید توانایی کار با فایل‌های XML و HTML را داشته باشید. البته، این موارد نگران کننده نیستند چرا که یک برنامه نویس با تمامی آن‌ها آشنا است.

نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت کراولر با پایتون

نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت کراولر با پایتون شامل خود پایتون و کتابخانه‌های آن است. شما با نصب یک پکیج کامل از مفسر پایتون و کتابخانه‌های آن می‌توانید یک کراولر را بسازید و از داده‌های دریافتی آن در اپلیکیشن‌های خود استفاده کنید. 

البته، دقت داشته باشید که در این مسیر مطمئنا شما می‌توانید از کتابخانه‌های تحلیل داده پایتون نیز استفاده کنید. پایتون یکی از زبان‌های قدرتمند و اولویت دار برای علوم داده است که ابزارهای بسیار کاربردی برای تحلیل، مدیریت و مرتب کردن داده‌ها پیشنهاد می‌دهد. برای نمونه، شما در مسیر ساخت کراولر با پایتون می‌توانید از pandas استفاده کنید تا قابلیت خوانایی و مدیریت داده‌های جدولی بهبود پیدا کند.  

در صورتی که قصد خواندن مستقیم از وب بروزر را داشته باشید، selenium ابزاری است که روی پایتون نصب شده و این قابلیت را در اختیار شما قرار خواهد داد. 

خزنده وب و کاربردهای آن

همانطور که در وبسایت udemy بیان شده است، وب کراولر و کاربردهای آن بسیار جذاب است و از این روش برای گردآوری داده‌های مورد نیاز از وب استفاده می‌شود. در سال‌هایی که زبان پایتون و کراولرها به این قدر کاربردی نشده بودند، جمع آوری دیتا بسیار مشکل بود اما با آموزش کراولر با پایتون روشی کم هزینه‌تر با صرفه جویی در زمان در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

خوشبختانه امروزه داده‌های بسیار کاربردی در دنیای وب وجود دارد که می‌توان از آن‌ها در اپلیکیشن‌های وب یا حتی موبایل استفاده کرد. دسترسی به این داده‌ها شاید آسان و سریع باشد اما دریافت و مدیریت آن‌ها به صورت سریع و بهینه سازی شده کاری سخت و دشوار به نظر می‌رسد. در واقع، می‌توان داده‌ها را به صورت دستی از یک منبع وب دانلود کرد و آن‌ها را به صورت یک دیتاست در فایل‌های اکسل یا CSV ذخیره کرد. 

اما تصور کنید که آیا می‌توان هزاران ست از داده را با روش دستی کپی و پست کرد؟ مطمئنا این کار بسیار دشوار و در شرایط مختلف دور از انتظار است. با توجه به این که پایتون در بسیاری از زمینه‌ها راه حل‌های آسان و سریع ارائه می‌دهد، در مورد وب اسکرپینگ نیز شما را با روشی خوب به سمت اهداف‌تان حرکت می‌دهد. آموزش ساخت خزنده وب (web crawler) با پایتون برای دسترسی به داده‌ها از یک منبع اینترنتی و مرتب کردن و مدیریت آن‌ها روشی عملی و کاربردی در دنیای امروزی است.

کاربرد وب اسکرپینگ

کاربرد وب اسکرپینگ به یکی دو مورد ختم نمی‌شود و می‌توان این قابلیت را جزء جدایی ناپذیر از دنیای برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن‌های وب و موبایل دانست. این قابلیت به شما امکان استخراج داده‌های مورد نیاز در یک فرمت دلخواه را خواهد داد و این کار به صورت خودکار و بدون نیاز به صرف زمان زیاد انجام خواهد شد. 

در بسیاری از بیزینس‌ها از این روش استفاده می‌شود تا موفقیت‌ها و نتایج کار مشخص شود و مزیت مهم این است که داده‌ها پس از یک آنالیز و مرتب سازی می‌توانند به صورت کاملا تصویری نمایش داده شوند. 

سخن آخر

آموزش ساخت خزنده وب با پایتون و تسلط به کتابخانه‌های مورد نیاز برای این کار شما را با یک کاربرد مهم از این زبان آشنا خواهد کرد. مطمئنا داده‌های متنوع و در بسیاری از موارد غیر کاربردی در اینترنت وجود دارند که شما تنها به بخشی از آن‌ها نیاز دارید که این بخش‌ها باید به صورت مرتب شده باشند. وب اسکرپینگ با پایتون این امکان را فراهم می‌کند تا در کمترین زمان ممکن و تنها با چند خط برنامه نویسی بتوانید یک ابزار کاربردی در این زمینه طراحی کنید.