هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
چنانچه به دنبال راهی هستید که مهارتهای کراولینگ وب را با استفاده از زبان پایتون به دست آورید، دوره آموزش ساخت خزنده وب با پایتون یک سفر هیجان انگیز در دنیای کراولینگ وب است که شما را به دنیایی از امکانات فراوان هدایت میکند. با این دوره، شما با روشهای پیشرفته کراولینگ آشنا میشوید و تکنیکهای جدیدتر را برای مدیریت و استخراج دادهها از وب آموزش میبینید. این به شما اجازه میدهد تا به آسانی اطلاعات مورد نیاز خود را از وب جمعآوری کرده و به سود خود بهرهبرداری کنید. علاوه بر این، با یادگیری پایتون، به دید بهتری از کاربردهای جذاب برنامهنویسی این زبان دست خواهید یافت. با ضمانت صددرصد بازگشت وجه در صورت نارضایتی، شما میتوانید با آرامش خاطر این دوره را شروع کنید و به سرعت مهارت خود در زمینه کراولینگ وب با پایتون را بهبود بخشید. بنابراین، این فرصت را از دست ندهید و همین حالا شروع کنید!
آموزش ساخت خزنده وب با پایتون برای چه کسانی مفید است؟
آموزش ساخت خزنده وب با پایتون برای چه کسانی مفید است؟ این سوالی است که حتما به ذهن شما نیز خطور خواهد کرد و بهتر است بدانید تمامی برنامه نویسها میتوانند از این روش استفاده کنند. در صورتی که با دادههای به روز و آنلاین سر و کار دارید و قصد شما دریافت و استفاده از آنها در یک ابزار برنامه نویسی شده است، مطمئنا وب کراولینگ با پایتون شما را کمک خواهد کرد تا مدیریت خوبی روی دادهها داشته باشید.
اگر توسعه دهنده اپلیکیشنهای موبایلی هستید، وب کراولینگ روشی است که میتوان در بسیاری از اپلیکیشنها از آن استفاده کرد و در این روش شما به سرعت میتوانید دادههایی را از یک سرور دریافت و در حالت مورد نیاز استفاده کنید. برای نمونه، دریافت دادههای هواشناسی از یک سرور میتواند کاربرد مهم وب کراولینگ با پایتون باشد یا حتی میتوان با این روش متادیتا هایی را در مورد فیلمها از یک منبع اینترنتی دریافت کرد.
در مقابل، برای توسعه اپلیکیشنهای دسکتاپ و حتی وب نیز از وب کراول استفاده میشود که پایتون در این مورد بهترین گزینه است. کتابخانههای متنوع و قدرتمندی در این زبان وجود دارند که در عمل کار شما را برای ساخت یک وب کراولر در پایتون آسان خواهند کرد.
پیش نیازهای یادگیری ساخت خزنده وب با پایتون
پیش نیازهای یادگیری وب کراولینگ در پایتون در قدم نخست تسلط به مفاهیم اولیه این زبان است. شما با این تسلط خوب میتوانید به سمت آموزش کتابخانههایی بروید که برای ارتباط گرفتن با یک سرور به کار میروند. از مهمترین این ابزارها میتوان requests را نام برد که یکی از قدرتمندترین کتابخانهها برای ارسال درخواست به یک منبع است.
برای کار روی فایلهای XML و پردازش آنها از کتابخانه lxml استفاده خواهد شد چرا که این ابزار روشی آسان و سریع برای استخراج دیتا از فایلهای XML پیشنهاد میدهد.
از پیش نیازهای مهم برای یادگیری وب اسکرپینگ با پایتون باید به دانش خوب از وب و پروتکلهای آن اشاره کرد و شما باید توانایی کار با فایلهای XML و HTML را داشته باشید. البته، این موارد نگران کننده نیستند چرا که یک برنامه نویس با تمامی آنها آشنا است.
نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت کراولر با پایتون
نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت کراولر با پایتون شامل خود پایتون و کتابخانههای آن است. شما با نصب یک پکیج کامل از مفسر پایتون و کتابخانههای آن میتوانید یک کراولر را بسازید و از دادههای دریافتی آن در اپلیکیشنهای خود استفاده کنید.
البته، دقت داشته باشید که در این مسیر مطمئنا شما میتوانید از کتابخانههای تحلیل داده پایتون نیز استفاده کنید. پایتون یکی از زبانهای قدرتمند و اولویت دار برای علوم داده است که ابزارهای بسیار کاربردی برای تحلیل، مدیریت و مرتب کردن دادهها پیشنهاد میدهد. برای نمونه، شما در مسیر ساخت کراولر با پایتون میتوانید از pandas استفاده کنید تا قابلیت خوانایی و مدیریت دادههای جدولی بهبود پیدا کند.
در صورتی که قصد خواندن مستقیم از وب بروزر را داشته باشید، selenium ابزاری است که روی پایتون نصب شده و این قابلیت را در اختیار شما قرار خواهد داد.
خزنده وب چیست؟
همانطور که در وبسایت udemy بیان شده است، کراولر یا خزنده وب یک نوع نرمافزار یا ابزار است که به صورت خودکار و سیستماتیک وبسایتها را پویش کرده و اطلاعات را از صفحات وب استخراج میکند. کراولرها به طور خاص برای جمعآوری اطلاعات از وبسایتها و سایتهای اینترنتی به کار میروند.
وظیفه اصلی یک کراولر، پویش وبسایتها و دنبال کردن لینکها برای دسترسی به صفحات مختلف است. زمانی که یک کراولر به یک صفحه وب دسترسی پیدا میکند، آن صفحه را تجزیه و تحلیل میکند و اطلاعات مورد نظر را استخراج میکند، مانند متن، تصاویر، لینکها، دادههای جدولی و غیره. این اطلاعات سپس میتوانند برای مجموعهسازی داده، جستجو، تحلیل و استفاده در برنامهها و خدمات دیگر استفاده شوند.
کراولرها در بسیاری از حوزهها و کاربردها مورد استفاده قرار میگیرند، از جمله جستجوگرهای وب مانند گوگل، ابزارهای نمایهسازی وبسایت، آمارگیران وب و رباتهای چت. آنها همچنین در مواردی مانند جمعآوری اخبار، مانیتورینگ وبسایتها، تحلیل رقابتی و جستجوی اطلاعات در دامنههای وسیع مورد استفاده قرار میگیرند.
در کل، کراولرها ابزاری قدرتمند در دسترسی به اطلاعات وب و استفاده از دادههای وب برای اهداف مختلف هستند.
کاربرد وب اسکرپینگ
کاربرد وب اسکرپینگ به یکی دو مورد ختم نمیشود و میتوان این قابلیت را جزء جدایی ناپذیر از دنیای برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشنهای وب و موبایل دانست. این قابلیت به شما امکان استخراج دادههای مورد نیاز در یک فرمت دلخواه را خواهد داد و این کار به صورت خودکار و بدون نیاز به صرف زمان زیاد انجام خواهد شد.
در بسیاری از بیزینسها از این روش استفاده میشود تا موفقیتها و نتایج کار مشخص شود و مزیت مهم این است که دادهها پس از یک آنالیز و مرتب سازی میتوانند به صورت کاملا تصویری نمایش داده شوند.
سخن آخر
آموزش ساخت خزنده وب با پایتون و تسلط به کتابخانههای مورد نیاز برای این کار شما را با یک کاربرد مهم از این زبان آشنا خواهد کرد. مطمئنا دادههای متنوع و در بسیاری از موارد غیر کاربردی در اینترنت وجود دارند که شما تنها به بخشی از آنها نیاز دارید که این بخشها باید به صورت مرتب شده باشند. وب اسکرپینگ با پایتون این امکان را فراهم میکند تا در کمترین زمان ممکن و تنها با چند خط برنامه نویسی بتوانید یک ابزار کاربردی در این زمینه طراحی کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.