هیچ دوره ای در سبد خرید شما وجود ندارد
معرفی دوره:
متریال دیزاین زبانی جدید در طراحی است که گوگل دریکی از کنفرانسهای خبری خود در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴ آن را معرفی کرده است. متریال دیزاین بیش ازحد به سیستم گرید و انیمشینها اهمیت میدهد و عمق و سایهها برای المانهای طراحیشده بسیار مهم است. شاید بتوان گفت ورژن بروز شده طراحی تخت (Flat Design) اما خیلی زیباتر و با انیمیشنهای بسیار زیبا و درعینحال پیچیده است. خود گوگل ادعا دارد که زبان جدید طراحی آنها، الهام گرفته از مرکب و کاغذ است.در این بخش از آموزش android در خدمت شما هستیم با آموزش متریال دیزاین در اندروید.
مخاطبین دوره:
- برنامه نویسان اندروید
- علاقه مندان به یادگیری برنامه نویسی اندروید
- دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر
- و …
آنچه با خرید این دوره به دست می آورید:
- متخصص شدن در برنامه نویسی اندروید
- اجرای پروژه های تخصصی و هیجان انگیز
- آموزش مطالب تخصصی و عدم اتلاف وقت برای مباحث غیر کاربردی
- تسلط در بحث آموزش متریال دیزاین
- و …
سرفصل های دوره آموزش متریال دیزاین در اندروید:
- قسمت اول (آشنایی با متریال دیزاین):
در این قسمت از آموزش توضیحاتی در مورد متریال دیزاین داده میشود و سعی بر آن شده تا شما عزیزان دید کلی نسبت به متریال دیزاین داشته باشید.
- قسمت دوم (کتابخانه پشتیبان):
در این قسمت از آموزش با کتابخانه پشتیبان متریال دیزاین آشنا میشوید. کاربرد این کتابخانه ازاینجهت مهم است که با استفاده از آن شما میتوانید از متریال دیزاین در ورژن های پایینتر اندروید هم استفاده کنید.
- قسمت سوم (آشنایی با تعدادی از وبسایتها):
برای کار با متریال دیزاین سایتهای مختلفی ارائهشده است که ابزارهای مختلفی شامل آیکونهای متریال و رنگهای استانداردی که شما باید در طراحی متریال استفاده کنید را در اختیار شما میگذارند. در این ویدیو ما تعدادی از آنها را موردبررسی قرار میدهیم.
- قسمت چهارم (استایل ها و تمها):
از این جلسه دوره ما بهصورت اختصاصی و در قالب کار بر روی پروژه آغاز میشود. در این ویدیو با استایل ها و تمها آشنا میشوید و نحوه بکار گیری تمهای مختلف در برنامه را میآموزید.
- قسمت پنجم (پالت رنگهای گوگل):
شما نیاز دارید که با قسمتهای مختلف صفحهنمایش آشنا بشوید تا بتوانید بهراحتی رنگهای قسمتهای مختلف را تنظیم کنید. در این جلسه نحوه انتخاب رنگهای مختلف را میآموزید بهنحویکه این رنگها باهم همخوانی داشته باشند و ظاهر قابل قبولی را به کاربر نمایش دهند.
- قسمت ششم (تولبار و منو):
حتماً در اپلیکیشن های مختلف با تولبار ها و منوها آشنا شدید. ما در این جلسه نحوه پیادهسازی تولبار متریال را آموزش میدهیم و همچنین استفاده از دکمههای منو در این تولبار که تنظیمات مختلفی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
- قسمت هفتم (اسنک بار):
در ورژن های جدید اندروید استفاده از اسنک بار بهجای Toast پیشنهادشده است که ظاهر بهمراتب زیباتر و حرفهایتری را به اپلیکیشن شما میدهد. در این ویدیو ابتدا یک اسنک بار را ایجاد میکنیم و در ادامه یک اسنک بار سفارشیشده را پیادهسازی میکنیم.
- قسمت هشتم (TabLayout):
تب لیوت ها این امکان را به شما میدهند که بتوانید در صفحات مختلفی اطلاعاتی با موضوعات و سرفصلهای مختلف را پیادهسازی کنید. در این ویدیو یک تب لیوت متریال را ایجاد و مقداردهی میکنیم.
- قسمت نهم (Navigation Drawer):
این آیتم یکی از مهمترین و پرکاربردترین قابلیتهای موجود برای اپ های حرفه ای است. در این ویدیو یک NavigationDrawer حرفهای را طراحی میکنیم و در ادامه میآموزید که به چه شکل این نویگیشن در زیر تولبار شما قرار بگیرد.
- قسمت دهم (Folating Action Button & menu):
دکمهای زیبا که با کلیک بر روی آن اتفاق خاصی میافتد. این دکمه نمای بسیار جذابی را به اپلیکیشن شما میدهد. همچنین در ادامه یک Floating Action Menu هم ایجاد میکنیم که با کلیک بر روی آنیک منو زیبا برای شما باز شود.
- قسمت یازدهم (RecyclerView):
ریسایکلر ویو یک قابلیتی مشابه لیست ویو است با این تفاوت که توانایی این را دارد تا خودش را با سایزهای مختلف صفحهنمایش تنظیم کند و همچنین به دلیل کاربردی که دارد از رم دستگاه شما کمترین استفاده را داشته باشد.
- قسمت دوازدهم (RecyclerView and animation and ripple):
این ویدیو در ادامه مبحث قبلی میباشد.
- قسمت سیزدهم (checkBox&Switch):
در ادامه این دوره مبحث چک باکس و سوئیچ را بهصورت متریال دنبال میکنیم.
- قسمت چهاردهم (ProgressBar):
مورد دیگری که در ادامه کار میکنیم پروگرس بار است که کاربر زیادی در اپلیکیشن ها دارد. در این ویدیو یک پروگرس بار متریال را پیادهسازی میکنیم و قابلیتهای مختلفی را موردبررسی قرار میدهیم.
- جلسه پانزدهم (circleImage):
در این جلسه با استفاده از کتابخانهای تصاویر موجود در برنامه را بهصورت دایرهای شکل پیادهسازی میکنیم که میتواند نمای متفاوتی را ارائه دهد.
- جلسه شانزدهم (kenBournse):
در این ودیو یک کتابخانه جذاب را کار میکنیم. کتابخانهای که با استفاده از آن تصاویر پسزمینه اپلیکیشن شما بهصورت متحرک نمایش داده میشود.
- جلسه هفدهم (seekbarMaterial):
در این قسمت از آموزش یک سیک بار متریال پیاده میکنیم. سیک بار برای تنظیم کردن یک سری مقادیر است مثل سایز فون و تنظیم رنگ.
- جلسه هجدهم (materialDialog):
در مواقعی نیاز دارید تا با کلیک بر روی یک آیتم یک پنجره کوچک برای شما باز شود و انتخابهای متفاوتی را در اختیار شما بگذارد. در این ویدیو با استفاده از کتابخانه, یک متریال دیالوگ را پیادهسازی میکنیم و با آیتمهای آن آشنا میشوید.
- جلسه نوزدهم (FloatingLable):
در این جلسه یک صفحه لاگین ایجاد میکنیم که شامل دو ادیت تکست است و شما با کلیک بر روی هر ادیت تکست اتفاقات زیبایی را مشاهده میکنید و همینطور وقتیکه اطلاعات شما اشتباه وارد شود قابلیت متریال را در آن لحظه بهوضوح مشاهده میکنید.
- جلسه بیستم (Transation):
در آخرین جلسه از این دوره با ransation آشنا میشوید. زمانی که شما از یک اکتیویتی وارد اکتیویتی بعدی میشوید با استفاده از Transatioan یک انتقال روان و زیبا را مشاهده میکنید به این شکل که در زمان انتقال بهعنوانمثال یک ویجت شما مثل ایمیج ویو تبدیل میشود به یک باتن در اکتیویتی بعدی که ظاهر جذابی را برای شما میسازد.
مزایای خرید دوره :
- تمامی آموزش ها 3 ماه بعد از انتشار دوره دارای پشتیانی تخصصی توسط مدرس هستند.
- در صورتی که سورس و فایل های جانبی آموزش موجود باشد، همراه با لینک های آموزش در اختیار شما قرار می گیرد.
- با تهیه این دوره آموزشی، محتوای ارزشمند برای ورود به بازار کار را به قیمت ناچیزی در اختیار دارید.
- ویدئو های آموزشی توسط واحد کنترل کیفیت ما بررسی و سطح علمی ، صدا و تصویر ، شیوه بیان و سایر موارد آن تایید می شود.
- ویدئو های آموزشی ما در حد نیاز به مباحث تئوری می پردازد و بیشتر آموزش به صورت عملی و متناسب با بازار کار می باشد.
- بلافاصله پس از ثبت سفارش لینک دانلود برای شما فعال شده و به ایمیلتان ارسال میگردد. همچنین در صورت انتخاب گزینه پستی مراحل ارسال مرسوله از طریق ایمیل به اطلاع شما میرسد.
- کیفیت تمامی دوره های سایت تضمین شده است. در صورت عدم رضایت از آموزش، به انتخاب شما یا به صورت رایگان یک یا چند آموزش معادل دیگر دریافت می کنید و یا ۷۰ درصد مبلغ پرداختی به کیف پول شما بازگشت داده می شود.
navid1
در یک جمله بخوام نظرمو بگم افتضاح بود قشنگ مدرس حفظ کرده بود مطالب رو
ولی به هر جهت زحمت کشیده بود.
خدا قوت
mohammad
سلام ببخشید این دوره پیش نیاز نداره که؟؟؟
چون شما در حین تدریس از کد های جاوا استفاده مکنید و اونهارو توضیح نمیدید!!!
امیر رضا
سلام .نرم افزارهای مهندسی میخوام
ahmadreza12
سلام
این اموزش در visual studio است
mehr132
با سلام
اندروید ویژوال استدیو من 4.4.2 هست و پکیج support.v4,support.v7 نصب نمیشه.لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم اندروید رو به ورژن بالاتر ارتقا بدم.الان فقط لنگ این مورد هستم
محمد ابراهیم
سلام
تو اموزش قسمت 9 (navigation drawer) شما وقتی Actionbardrawertoggle رو ایجاد میکنید فقط برای نویگیشن از سمت چپ هست در صورتی که اگر نویگیشین رو از سمت راست تنظیم کنم برنامه کرش میشه
میشه راهنمایی کنید که Actionbardrawertoggle رو چجوری سمت راست toolbar بیارم؟
ممنون
محسن
با سلام من این آموزش رو خریدم ولی لین های دانلودش اصلا کار نمیکنه نمیت.نه با سرور ارتباط برقرار کنه لطفا برسی کنید لینک های درستشو در صورت امکان ایمیل کنید برام
ممنونم
مدیر رادفر
سلام
پیام خاصی نمیده؟
احتمالا منقضی شده لینک های دانلودتون
مجدد براتون ایمیل کردم
ممنون
HamedRezaee
اصلا جالب نبود، من ترجیح میدم از آموزش های زبان اصلی استفاده کنم… این چندمین موردی هست که این موضوع پیش میاد.
mostafa
سلام
اموزش رو خیلی خیلی بد اراعه دادن
و سطح اموزش اصلا پیشرفته نیست
پیشنهاد میکنم دوستانی که مبتدی هستن استفاده کنن
مرتضی حاتمی کیا
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم میخواستم ببینم درون فرگمنت ها میشه چیزی رو تعریف کرد که قابلیت انتخاب داشته باشه چون فرگمنت ها چیزی رو find نمیکنن و اصلا findviewbyid رو نمیشناسن ! خودم تحقیق کردم برای OnClick یه روش خاص بود اما من یک setOnMenuSelectedListener
نیاز دارم که توی کار با یک منوی خاص استفاده میشه (لینک منو در گیت هاب https://github.com/Hitomis/CircleMenu ) من در واقع میخوام از تب لایوت استفاده کنم و در برنامه منو های قابل کلیکی مثل این داشته باشم که در فرگمت های مختلف متفاوت اند
ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
mostafa40688
سلام لینک قسمت دوازدهم مشکل داره و دانلود نمیشه لطفا بررسی کنید. ممنون
مدیر-رادفر
سلام
بررسی شد مشکلی نداشت.
لینک این قسمت رو براتون ایمیل کردم.
mjr
noshadi.saeid [at] gmail.com
وحید عاشورزاده
سلام، دموی آموزش رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که فوق العاده بود واقعا و قطعا تهیه میکنمش، ما تو کشورمون برنامه نویس جاوا زیاد داریم ولی احساس میکنم حالا اون برنامه هایی که نوشتن و دیدمشون معمولا UI خوبی ندارن، بنظرم همین آموزشو تهیه کنیم مشکلمون حل میشه، بابت آموزشتون هم تشکر میکنم..
saeednoshadi مدرس دوره
ممنون از نظر شما
ali
سلام
این آموزش برای بیسیک4اندروید هست ؟
مدیر- تقی زاده
سلام
خیر ، اندروید استودیو هست
fatemehyar
سلام و خسته نباشید و ممنون از راهنمایی هاتون تا الان امکانش هست ی راهنمایی کنید برای اینکه به همین روش که تو فیلما گفتین NavigationDrawer رو سمت راست قرار بدم اخه انجام دادم بم ارور داد
fatemehyar
با سلام دوباره و تشکر از پاسخ گویی تون ، من بازم مشکل دارم با اینکه حتی با فیلتر شکن هم مشکلم حل نشد،دیگه خودم مستقیم کتابخونه رو دانلود کردم و اد کردم تو کتابخونه ی پروژه ولی الان کلاس AlphaInAnimaionAdapter رو نمیاره،با اینکه از کتابخونه ای که دانلود کردم همون ورژنِ نمیدونم مشکلش چیه
saeednoshadi مدرس دوره
سلام
ببینید شما باید Alpha رو قبل از ست کردن آداپتر به ریسایکلر ویو بنویسید.یعنی قبل از اینکه اداپتر ست بشه باید این کار رو انجام بدید بعد ریسایکلر ویو رو به اآداپتر ست کنید.اگربازم حل نشد کدهاتون رو بزارید اینجا تا راهنماییتون کنم مشکل از کجاست
fatemehyar
با سلام و خسته نباشید و ممنون از پیگیری تون،یعنی در صورت نبود غلط املایی ،حتما باید فیلتر شکن فعال شه؟اخه همون کتابخونه ی floatingactionbuttonرو بعد از گذاشتن نیم ساعت سینک شدن ،دانلود شد،ولی الان کتابخونه recyclerview-anrsimatoحتی بعد از یک ساعت دانلود نشده!
saeednoshadi مدرس دوره
سلام مجدد.بله اگر غلط املایی نبود فقط دلیلش … شکن شما هستش.از چیزی استفاده نید که به صورت نرم افزار نباشه و میتونید از سایت ها خریداری کنید
علیرضا
سلام.
من میخوام برنامه نویسی اندروید رو از صفر شروع کنم به یادگیری البته در محیط اندروید استدیو.اگر در سایت موجود هست لطفا لینکش رو بدید .
fatemehyar
سلام،خسته نباشید ،تو یکی از قسمتای این آموزش مشکل دارم فیلم شماره ی ده (flotingactionbutton)
ی قسمت ی کتابخونه اضافه میکنید ،که من وقتی اضافه میکنم موقع سینک شدن بم ارور میده
حتی برای رفع این ارور از
repositories {
jcenter()
mavenCentral()
}
استفاده کردم یعنی قبل از dependenciesگذاشتم
ولی بازم حل نشد،راه حلی دارید ؟
saeednoshadi مدرس دوره
سلام دوست عزیز
شما اول مطمئن بشید که …شکن رو فعال کردید و بعد مجدد دکمه سینک رو بزنید اگر بازم نشد ممکنه غلط املایی داشته باظشید یک بررسی بفرمائید.البته بعضی از … کشن ها درست کار نمیکنن از اونایی استفاده کنید که باید خریداری کنید و کانکشن بهتون میدن.سایت های زیادی هستن .در نهایت اگر نشد یک اسکرین شات از ارور ارسال کنید
امید
مدرس اصلا مسلط نیست و من اشتباه کردم خریدم
محمود آقابابایی
موافقم
پویا
سلام خسته نباشید
ببخشید سوالی داشتم
آیا با استفاده از این دوره میتوان یک برنامه زیبای اندروییدی که مثلا شامل حداقل، عکس و نوشته باشد؟؟؟
با باید ابتدا زبان جاوا و خوده برنامه نویسی اندورید را یاد گرفته باشیم و بعد این دوره (متریال دیزاین )را شروع کنیم ؟؟؟
لطفا جوابی کامل بدهید .
ممنون
مدیر- تقی زاده
سلام
ابتدا باید پیش نیاز های لازم یعنی آشنایی با برنامه نویسی اندروید رو داشته باشین و بعد برای ui کارتون از متریال استفاده کنید