هیچ دوره ای در سبد آموزش شما وجود ندارد

از دیدگاه خیلی از افراد اینترنت تبدیل به دنیایی جادویی شده است. دنیایی که در آن همه چیز به راحتی قابل دسترس است و اقیانوسی از امکانات و ابزارها را درون خود جای داده است. این اقیانوس بیکران هر گاه که نیاز به کشف مسائل، خرید وسایل و یا نیاز به سرگرمی بعد از خستگی ذهن به وجود آید، ابزارهای شگفتانگیزش را در اختیارت قرار میدهد. سوالی که پیش میآید این است که این دنیای شگفت انگیز چگونه کار میکند؟ چگونه اینترنت با خواستهها و نیازهای ما سازگار میشود؟در جواب باید گفت تمامی مواردی که در اینترنت ارائه میشوند مبتنی بر فناوری هستند. یکی از فناوریهای قابل توجه و خارقالعاده آن نیز ASP.NET نام دارد. ما میخواهیم از این فناوری شگفتانگیز برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی بهره ببریم. بنابراین اگر مشتاق یادگیری آن هستید دوره آموزش ASP.NET MVC دانشجویار همان چیزی است که به آن احتیاج خواهید داشت.
آموزش ASP.NET MVC
مطالبی که در ادامه در مورد دوره میخوانید:
- ASP.NET چیست؟
- چگونه ASP.NET کار توسعه وب را آسانتر می کند؟
- MVC چیست؟
- مؤلفههای اصلی معماری MVC
- چرا باید از MVC استفاده کنیم؟
- آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با ASP.NET MVC
- مزایای این دوره
- مخاطبین دوره آموزش ساخت فروشگاه با ASP.NET MVC
- پیش نیاز آموزش ASP.NET MVC
ASP.NET چیست؟
در روزهای اولیه وب یعنی قبل از انتشار خدمات اطلاعات اینترنتی (IIS) در سال 1997، محتوای صفحات وب تا حد زیادی ثابت بود. این صفحات وب باید مرتباً و به صورت دستی اصلاح میشدند. بنابراین نیاز فوری به ایجاد وبسایتهایی بود که پویا باشند و به صورت خودکار به روز شوند. Active Server Pages یا به اختصار ASP برای رفع این نیاز بود که توسط مایکروسافت طراحی و به بازار عرضه شد. به کمک این ابزار، ASP در سمت سرور اجرا شده و سپس خروجی آن به مرورگر وب کاربر ارسال میشود، این کار به سرور اجازه میدهد که صفحات وب پویا را بر اساس اقدامات کاربر ایجاد کند.
این فناوریهای سمت سرور کمک مهمی به توسعه وب مخصوصا سایتهای فروشگاهی میکنند.Amazon.com ، eBay.com و بسیاری دیگر از وب سایتهای معروف فروشگاهی از ASP.NET به عنوان چارچوبی برای سایت خود استفاده میکنند. همین موضوع ضرورت یادگیری و آموزش ASP.NET MVC را بیشتر گوشزد میکند.
چگونه ASP.NET کار توسعه وب را آسانتر می کند؟
ASP.net امکان انجام چندین کار را با استفاده از یک چارچوب واحد به ما میدهد که باعث می شود در مقایسه با سایر چارچوب های توسعه وب بهتر عمل کند. برخی از ویژگیهای آن عبارتند از:
- سرعت بالا، هزینه کم و پشتیبانی گسترده از زبان از مهمترین مزایای آن است.
- NET در محیط آشنا سرور ویندوز تعبیه شده است و نسبت به سایر سیستم عاملهای توسعه وب که باید جداگانه نصب و پیکربندی شوند، به تنظیم و پیکربندی کمتری نیاز دارد.
- وبسایتها و برنامههای ساخته شده با NET میتوانند سریعتر و کارآمدتر از وبسایتهای ساخته شده با PHP باشند.
- برنامه های NET برخلاف PHP، کامپایل میشوند، به این معنی که کد به کد ترجمه میشوند. کد کامپایل شده معمولاً سریعتر و مقیاس پذیرتر از کد تفسیر شده میباشد.
- برنامههای NET میتوانند از همه پایگاه دادههای معروف از جمله Microsoft SQL Server ،MySQL ،MariaDB ،Postgres ،MongoDB و CouchDB استفاده کنند.
به طور کلی، NET یک چارچوب عالی برای استفاده در توسعه وب سایتها و برنامههای وب است. قابل اعتماد، سریع، آسان برای استفاده، رایگان و به طور گستردهای شناخته شده است. ASP.NET به شما امکان کنترل کامل همه چیز را میدهد و میتواند در هر پروژهای بزرگ یا کوچک مورد استفاده قرار گیرد. اینها همان چیزهایی هستند که برای توسعه یک فروشگاه اینترنتی، عالی به نظر میرسند. یکی از دلایل ما برای آموزش ASP.NET MVC همین قدرت بالا و کارایی این زبان برنامهنویسی است.
MVC چیست؟
در سالهای اولیه توسعه نرمافزار، برنامهها یکپارچه طراحی میشدند به عبارتی منطق و رابط کاربری غیرقابل تفکیک و در هم آمیختهای داشتند. چارچوب MVC این ساختار سنتی را کنار زد و یک الگوی معماری بر پایه سه مؤلفه اصلی Model ،View و Controller ارائه داد. به بیان ساده تر یک عکاس را با دوربین خود در یک استودیو تصور کنید. مشتری از او میخواهد که از شی خاصی عکس بگیرد. آن شی خاص به عنوان مدل، عکاس نقش کنترلگر و دوربین به عنوان نما عمل میکند.
از آنجا که آن شی از دوربین یا عکاس خبری ندارد، کاملاً مستقل است. این جداسازی به عکاس اجازه میدهد در اطراف شی حرکت کند و دوربین را به هر زاویه ای بچرخاند تا عکس یا همان نمای مورد نظر خود را به دست آورد. در حالی که در معماریهای غیر MVC کاملا این اجزا باهم ادغام میشوند. یعنی اگر شی، عکاس و دوربین یکسان باشند، هربار که بخواهیم نمای جدیدی بگیریم، باید شی و دوربین را دوباره ایجاد کنیم.
این الگوی معماری بعدها به الگوی طراحی اکثریت قریب به اتفاق برنامههای وب و فریمورکها تبدیل شد. فریمورکهای PHP مانند CodeIgniter ،CakePHP و Laravel نیز بر پایه همین معماری و برای هرچه ساده تر کردن برنامهها به وجود آمدند.
مؤلفههای اصلی معماری MVC
MVC یک مدل طراحی است که از سه قسمت بهم پیوسته تشکیل شده است. این سه قسمت یا مؤلفه شامل مدل (داده)، نما (رابط کاربری) و کنترلگر(فرآیندهایی که ورودی را کنترل میکنند) میشود. در ادامه به هر کدام خواهیم پرداخت.
-
مدل
این قسمت جایی است که اطلاعات در آن قرار دارند. اغلب یک پایگاه داده است، اما میتواند به سادگی یک فایل یا یک شی ساده باشد، مانند یک نماد یا یک شخصیت در یک بازی ویدیویی. در برنامهای مانند Word، این همان سندی است که روی آن کار میکنید.
-
نما
این قسمت همان چیزی است که کاربر روی مانیتور خود میبیند. به عنوان مثال میتوان به نمایش یک پنجره یا دکمهها یا متن درون یک پنجره اشاره کرد. این قسمت در واقع شامل هر چیزی است که کاربر میتواند ببیند. از نظر فنی، این بخش منطق پشت آن چیزی است که دیده میشود، بخشی که صفحه ها را ترسیم میکند. در مثال Word، این همان کلماتی است که روی صفحه به نمایش درآمده است.
-
کنترلگر
این بخش منطق برنامه است، بخشی که پردازشهای لازم را انجام میدهد و بخشی است که تعامل کاربر را کنترل میکند. کنترل کننده، ورودی ماوس و صفحه کلید را از کاربر تفسیر کرده، به مدل و نما خبررسانی میکند تا خود را متناسب با آن تغییر دهند. یک کنترل کننده هر دو بخش مدل و نما را به روز میکند. دستوراتی به منظور به روزرسانی حالت به مدل میفرستد(به عنوان مثال ذخیره یک سند). یا دستوراتی را به نما ارسال میکند تا نحوه نمایش را تغییر دهد(به عنوان مثال پیمایش یک سند). در مثال Word، کنترلگر درواقع کد برنامه است که عملیاتی مورد نظر کاربر را انجام میدهد.
چرا باید از MVC استفاده کنیم؟
توسعهدهندگان از معماری MVC به همان دلیلی استفاده میكنند كه طراحان وب از HTML (مدل) و CSS (نما) به جای اینکه ساختار و طرح را با هم مخلوط کنند. تفكیك و جداسازی ارائه و دادهها از پیچیدگی میكاهد و به توسعهدهندگان اجازه میدهد بدون نیاز به تغییر منطق اصلی، رابطهای فرانتاند جدیدی ایجاد کنند. MVC پیچیدگی برنامههای وب را کاهش میدهد و نگهداری آنها را آسانتر میکند. بنابراین به کارگیری آن برای هر توسعهدهنده وبی لازم و ضروری است. در دوره آموزش ASP.NET MVC دانشجویار تمام مراحل توسعه از طریق همین فریمورک انجام میشود.
آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با ASP.NET MVC
خرید آنلاین در حال رونق گرفتن است و امروزه با محبوبیت روزافزون فروشگاههای اینترنتی، افراد بیشتری به اینترنت روی میآورند تا وسایل مورد نیاز روزمره خود را خریداری کنند. آمار نشان میدهد طی چند سال گذشته تعداد افرادی که از فروشگاههای اینترنتی خرید میکنند چندین برابر شده است.فروشگاههای اینترنتی و مراکز خرید آنلاین به مردم کمک میکند تا محصولات را از طیف گستردهتری انتخاب کنند. بازدیدکنندگان آخرین محصولات و جزئیات اطلاعات مربوط به آنها را به همراه تصاویر به دست میآورند. آنها همچنین امکانات بیشتری برای مقایسه محصولات و ارزیابی آنها دارند. به دلیل همین مزایا است که خرید آنلاین اینگونه رونق یافته است.
بنابراین خیلی از افراد به دنبال این هستند که فروشگاه اینترنتی خود را توسعه دهند و شروع به کسب درآمد از آن کنند. اگر شما نیز یکی از همین افراد هستید، جای درستی آمدهاید. دوره آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با ASP MVC یکی از بهترین و کاملترین دورهها برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی کارآمد است. مطمئن باشید از یادگیری بسیاری مطالب جدید و غرق شدن در دنیای ASP.NET MVC هیجان زده خواهید شد.
مزایای این دوره
این دوره با آمیختن مطالب و برنامه نویسی به صورت عملی، یادگیری را بسیار آسان میکند! هر مرحله به صورت کامل توضیح داده میشود. بنابراین دقت داشته باشید که این دوره، یک آموزش عملی است. دورههای زیادی در اینترنت وجود دارند که مسیر را به شما نشان میدهند و سپس به سرعت به سراغ یک موضوع دیگر میروند. این دوره از آن دورهها نیست! هدف این است که شما گام به گام، در تمام مسیر با ASP.NET MVC همراه شده و مفاهیم و موضوعات جدید به شما معرفی و آموزش داده شوند. اگر با ترکیب تئوری و عملی بهتر یاد میگیرید، این دوره قطعاً برای شما مناسب است!
مخاطبین دوره آموزش ساخت فروشگاه با ASP.NET MVC:
- علاقهمندان به طراحی سایت
- کاربرانی که با سی شارپ آشنایی دارند.
- کاربرانی که تمایل به برنامه نویسی چندسکویی دارند.
- کاربرانی که علاقهمند به طراحی وب سرویس میباشند.
- افرادی که به برنامهنویسی علاقه دارند.
- علاقهمندان به NET MVC
- کسانی که به دنبال کسب درآمد از برنامه نویسی هستند.
- مناسب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی کامپیوتر
- دانشجویانی که با برنامه نویسی عملی بهتر یاد میگیرند.
- دانشجویانی که دستورالعملهای گام به گام را ترجیح میدهند.
پیش نیاز آموزش ASP.NET MVC:
اگر شما درک مناسبی از اصول OOP و C# داشته باشید، تمام مهارتهای لازم برای بهرهمندی از این دوره را خواهید داشت. هیچ پیش شرطی برای ASP.NET، یا فریمورک MVC وجود ندارد. اگر به یادگیری این دوره علاقهمند هستید، تنها آشنایی نسبی با موارد زیر کافی است.
- آموزش مقدماتی سی شارپ (درک و آشنایی با گرامر و ساختارهای سی شارپ)
- آشنایی با تگهای HTML و دستورات ساده CSS
- آشنایی مقدماتی با چهارچوب MVC
تکنولوژی و نرمافزارها:
- Visual Studio 2017
- SQL Server 2014
- C#.NET
- ASP.NET MVC
- Entity Framework (Code First)
- Bootstrap (Html, CSS, Javascript)
- JSon, JQuery
- WebAPi, Web Service
سرفصل های آموزش ساخت فروشگاه با ASP MVC :
بخش اول:
مروری بر پیش نیاز ها
- قسمت اول : برنامه نویسی شیء گرا
- قسمت دوم : کلاس ها در سی شارپ
- قسمت سوم : سازنده ها در سی شارپ
- قسمت چهارم : بررسی سطوح دسترسی
- قسمت پنجم : ارث بری و مجازی سازی
- قسمت ششم : معرفی MVC
- قسمت هفتم : ساخت وبسایت با NET MVC
- قسمت هشتم : بررسی قرارداد های MVC
- قسمت نهم : بررسی Layout Page
- قسمت دهم : بررسی Partial View
- قسمت یازدهم : انتقال داده ها در MVC
- قسمت دوازدهم : نحوه ارتباط سه لایه Model , Controller , View
- قسمت سیزدهم : بررسی Routing در MVC
- قسمت چهاردهم : درباره EF
- قسمت پانزدهم : نصب EF در MVC
- قسمت شانزدهم : ساخت دیتابیس در EF
- قسمت هفدهم : بررسی Migrations
- قسمت هجدهم : بررسی صفت ها
- قسمت نوزدهم : بررسی Seed ها
- قسمت بیستم : ارتباطات در EF
- قسمت بیست و یکم : پیاده سازی ارتباط یک به یک
- قسمت بیست و دوم : پیاده سازی ارتباط یک به چند
- قسمت بیست و سوم : پیاده سازی ارتباط چند به چند
- قسمت بیست و چهارم : بررسی عملیات Insert
- قسمت بیست و پنجم : بررسی عملیات Update
- قسمت بیست و ششم : بررسی عملیات Delete
- قسمت بیست و هفتم : بررسی عملیات Detail
- قسمت بیست و هشتم : بررسی عملیات Read
- قسمت بیست و نهم : بررسی دستورات LinQ
- قسمت سی ام : نصب بوت استرپ
- قسمت سی و یکم : Grid System در بوت استرپ
بخش دوم:
احراز هویت در MVC
- قسمت اول : ساخت سایت فروشگاه
- قسمت دوم : ساخت دیتابیس فروشگاه
- قسمت سوم : ساخت جدول نقش ها
- قسمت چهارم : ساخت جدول کاربران
- قسمت پنجم : ساخت جدول آدرس های کاربران
- قسمت ششم : طراحی قالب صفحات (قسمت CSS)
- قسمت هفتم : طراحی قالب صفحات (قسمت HTML)
- قسمت هشتم : اضافه کردن نقش ها و کاربر Admin پیش فرض هنگام راه اندازی دیتابیس
- قسمت نهم : اضافه کردن کلاس ارسال پیامک
- قسمت دهم : عضویت در فروشگاه
- قسمت یازدهم: ورود به سیستم
- قسمت دوازدهم : ساخت کلاس احراز هویت و پیکربندی های موجود در Config
- قسمت سیزدهم : فعال سازی حساب کاربری
- قسمت چهاردهم : فراموشی کلمه عبور
بخش سوم:
پنل ها و تنظیمات اصلی
- قسمت اول : پنل مدیریت (Layout)
- قسمت دوم : قالب پنل مدیریت (CSS)
- قسمت سوم : قالب پنل مدیریت (HTML)
- قسمت چهارم : خروج از پنل
- قسمت پنجم : جدول تنظیمات فروشگاه
- قسمت ششم : کنترل تنظیمات در Seed
- قسمت هفتم : تنظیمات سایت
- قسمت هشتم : تنظیمات تماس
- قسمت نهم : تنظیمات پیامک
- قسمت دهم : جدول شبکه های اجتماعی
- قسمت یازدهم : مدیریت شبکه های اجتماعی در پنل مدیر
- قسمت دوازدهم : قالب پنل کاربری
- قسمت سیزدهم : مدیریت آدرس ها در پنل کاربری
- قسمت چهاردهم : تغییر کلمه عبور (Model)
- قسمت پانزدهم : تغییر کلمه عبور در پنل های کاربری و مدیر
بخش چهارم:
پنل ها و تنظیمات اصلی :
- قسمت اول : مدیریت کاربران در پنل مدیر ( کنترلر )
- قسمت دوم : مدیریت کاربران در پنل مدیر ( نمایشگر )
- قسمت سوم : مدیریت کاربران در پنل مدیر ( آدرس ها)
- قسمت چهارم : جستجو کاربران در پنل مدیر
- قسمت پنجم : ایجاد صفحه اصلی سایت (Layout Site)
- قسمت ششم : منو ( CSS )
- قسمت هفتم : منو ( JS )
- قسمت هشتم : منو ( HTML )
- قسمت نهم : ساخت جدول منو
- قسمت دهم : مدیریت منو ها در پنل مدیر
- قسمت یازدهم : نحوه استفاده از CKEditor در MVC
- قسمت دوازدهم : نمایش منو ها در سایت
- قسمت سیزدهم : لینک های عضویت، ورود و داشبورد در منو
- قسمت چهاردهم : اسلایدر ( HTML )
- قسمت پانزدهم : ساخت جدول اسلایدر
- قسمت شانزدهم : مدیریت اسلایدر در پنل مدیر
- قسمت هفدهم : نمایش اسلایدر در صفحه اول سایت
بخش پنجم:
برند ها و گروه ها :
- قسمت اول : نمایش برند ها ( CSS )
- قسمت دوم : نمایش برند ها ( Script )
- قسمت سوم : نمایش برند ها ( HTML )
- قسمت چهارم : ساخت جدول برند ها
- قسمت پنجم : مدیریت برند ها در پنل مدیر
- قسمت ششم : نمایش اسلایدری برند ها در سایت
- قسمت هفتم : نمایش گروه ها ( CSS )
- قسمت هشتم : نمایش گروهها ( HTML )
- قسمت نهم : ساخت جدول گروه ها
- قسمت دهم : مدیریت گروه ها در پنل مدیر
- قسمت یازدهم : نمایش گروه ها در منو سایت
بخش ششم:
محصولات فروشگاه :
- قسمت اول : محصولات ( ایجاد مدل )
- قسمت دوم : مدیریت محصول
- قسمت سوم : نمایش محصولات در صفحه اول ( CSS )
- قسمت چهارم: نمایش محصولات در صفحه اول ( HTML )
- قسمت پنجم : نمایش جزئیات محصول ( CSS )
- قسمت ششم : نمایش جزئیات محصول ( HTML )
- قسمت هفتم: گالری تصاویر محصول ( ایجاد مدل )
- قسمت هشتم : مدیریت تصاویر هر محصول
- قسمت نهم : نمایش گالری ( CSS )
- قسمت دهم : نمایش گالری ( JS )
- قسمت یازدهم : نمایش گالری ( HTML )
- قسمت دوازدهم : ویژگی محصولات ( ساخت مدل )
- قسمت سیزدهم : ویژگی محصولات در پنل مدیر و اختصاص به هر محصول
- قسمت چهاردهم : نمایش ویژگی محصولات در جزئیات هر محصول
- قسمت پانزدهم : جستجو سرصفحه سایت
- قسمت شانزدهم : صفحه نتیجه جستجو
- قسمت هفدهم : صفحه بندی
- قسمت هجدهم : نمایش پربازدید ترین
- قسمت نوزدهم : نمایش محصولات پیشنهادی
بخش هفتم:
ثبت سفارش :
- قسمت اول : ساخت جداول فاکتور
- قسمت دوم : افزودن به سبد خرید ( Controller )
- قسمت سوم : افزودن به سبد خرید ( View )
- قسمت چهارم : نمایش سبد خرید
- قسمت پنجم : شمارش سبد خرید
- قسمت ششم : نمایش صورت حساب قبل از پرداخت
- قسمت هفتم : درباره پرداخت آنلاین (به پرداخت ملت)
- قسمت هشتم : پرداخت آنلاین
- قسمت نهم : نمایش فاکتور ها در پنل مدیریت
بخش هشتم:
تکمیل سایت + راه اندازی :
- قسمت اول : تکمیل فروش ( کسر موجودی )
- قسمت دوم : نمایش پرفروش ترین محصولات
- قسمت سوم : گزارش گیری ( بخش اول )
- قسمت چهارم : گزارش گیری ( بخش دوم )
- قسمت پنجم : اندازه تصاویر
- قسمت ششم : پابلیش وب سایت
- قسمت هفتم : معرفی کنترل پنل Plesk
- قسمت هشتم : راه اندازی وب سایت

azaramini97 دانشجوی دوره
سلام جناب عامری
برای وب سرویس به مشکل برخوردم, کلاس smssender که نوشته شده برای وب سرویسهای دیگه کاربرد نداره.من از رایگان اس ام اس پنل خریدم و در کلاس smssender به مشکل خوردم.وب سرویسی که در آموزش هست منسوخ شده وب سرویس کاوه نگار را در کامنتها معرفی کردید ایا روش برنامه نویسی آن مشابه همان است که در آموزش برای پامکین اراِیه دادید؟ مثلا کدهای کلاس smssender برای وب سرویس کاوه نگار هم کاربرد دارد؟
آموزشی جداگانه برای این وب سرویس و استفاده از آن دارید که خریداری کنم؟
میلاد عامری مدرس دوره
سلام، بله پنل جدید راهنما داره که می توانید نمونه کد و راهنما ارسال پیامک را دریافت کنید، همچنین در آموزش اسنپ راهنمای استفاده از این پنل ضبط و گذاشته شده است
azaramini97 دانشجوی دوره
سلام بر شما
دوره ی شما را خریداری کردم اما لینک گروه تلگرامی را ندارم , ممنون میشوم ادد بفرمایید
میلاد عامری مدرس دوره
https://t.me/+HH9FkUqIVX-g2WZ8
kamran_14
سلام
آقای عامری عزیز آخه این دمو مربوط به سایت فروشگاهتونه؟
مبحث شی گرایی سی شارپ رو برای دمو گذاشتید.
حداقل قالب فروشگاه و ظاهر فروشگاه رو در دمو نشون بدید
Shahram111
سلام من این اموزش و خریداری کردم چجور دانلود کنم
علیرضا احمدی
سلام و درود. با این نام و حساب کاربری هیچ خریدی نداشتید
سهیل
سلام جناب عامری خسته نباشید
جسارتا میشه من شماره شمارو داشته باشم و تلفنی باهاتون در ارتباط باشم
چون چند تا سوال دارم و طولانی هست
ممنون
میلاد عامری مدرس دوره
درود، از طریق پنل دانشجویار می توانید هر تعداد سوال دارید قرار بدید تا کمکتون کنم، ممنون از شما
fatemehalirezaei79
سلام لینک گروه تلگرام برای من منقضی شدع است امکانش هست دوباره برایم ارسال کنین؟
pouryak
سلام
برای پایگاده داده میشود که از SQL Server2016 برای این دوره استفاده کرد ؟ همچنین پس از تهیه دوره لینک گروه تلگرامی را باید چگونه دریافت کرد؟
متشکرم
Diego
خسته نباشید
متاسفانه بعد از خرید لینکی واسه من نیومد
اگه امکانش هست لینکا رو واسم ایمیل کنید
چون دسترسی به لینکا ندارم
ممنون
پشتیبان نگینانی
سلام سلامت باشید، لینک ها مجدد براتون ارسال شد.
Diego
ممنون از پاسخگوییتون
متاسفانه هنوزم هیچ ایمیلی دریافت نکردم
شاید ایمیل رو اشتباه می زنین ..
پشتیبان نگینانی
خواهش میکنم، به همون ایمیلی که خودتون موقع خرید وارد کردین ارسال شده بود، الان مجددا به Diegokabir@yahoo.com مسقیم ارسال شد، لطفا درصورت عدم دریافت پوشه spamتون رو چک کنید. ممنونم
محمد بخارایی نژاد
خروجی ios هم گرفته میشه؟
میلاد عامری مدرس دوره
سلام، بله هم اندروید و هم iOS خروجی گرفته خواهد شد.
محسن
با سلام
من چند ماهی php کار کردم و با html و css اشنایی اولیه دارم اما با asp.net mvc اصلا کار نکردم
میتونم با این اموزش از پایه یاد بگیرم
اگه پیشنهادتون چیه برای شزوع mvc ؟؟؟؟
میلاد عامری مدرس دوره
با سلام و ممنون از اینکه این دوره مدنظرتون قرار گرفته
ببینید دوستِ خوبم، اگر شما به زبان سی شارپ آشنایی داشته باشید، بله این دوره بسیار در شروع کار به شما کمک خواهد کرد چون مواردی که در این دوره عنوان شده، از سطح ابتدایی (مقدماتی) شروع و تا پیشرفته ادامه خواهد داشت.
امبن
سلام خسته نباشید
با تشکر از آموزشای فوق العادتون استاد عامری میشه لطفا قسمت Web Service,Web Api هم به این دوره اضافه کنید تا بتونم خریداری کنم ممنون میشم
میلاد عامری مدرس دوره
سلام و ممنون از اینکه مارو دنبال می کنید.
بحث وب سرویس ها در حد سرویس های پیامکی و سرویس هایی که برای پرداخت آنلاین استفاده میشن در دوره قرار گرفته، اما راجب Web API باید بگم که جزء سرفصل این دوره هست و خصوصاً در قسمت موبایل، از این امکان زیاد استفاده خواهیم کرد و مقدمات اون رو هم توضیح خواهیم داد.
amir313313
سلام لطفا مجموعه هارو سریعتر منتشر کنید و راه ارتباطی مستقیم از طریق تلگرام بگذارید
میلاد عامری مدرس دوره
سلام دوست خوبم
ممنون از نظرتون، هر شنبه دوره در سایت قرار خواهد گرفت و گروه تلگرامی هم ایجاد شده و خریداران عزیز دوره به گروه دعوت خواهند شد.
مسعود
سلام . چرا ادامه دوره رو قرار نميديد؟
حسین
احتمالا بعد از تمام شدن آفر میذارن دوره رو
میلاد عامری مدرس دوره
بخش دوم قرار گرفته دوست خوبم.
ممنونم که مارو دنبال می کنید و مطمئن باشید این پیگیری شما و محبت هایی که سایر دوستان داشتند، تأثیر مستقیم بر کیفیت آموزش ها در هفته های آینده خواهد داشت.
فرزام
سلام استاد
ببخشید میخواستم بدونم برای این دوره از سیستم Identity هم استفاده میشه؟
و همچنین لایه بندی های پروژه به چه شکل هستش؟؟
میلاد عامری مدرس دوره
درود به آقا فرزام عزیز
بله برای احراز هویت که مبحث دومین بخش آموزش هست از Identity استفاده می کنیم.
اما قسمت دوم سوالتون رو اگر درست متوجه شده باشم، ببینید ما میخوایم از معماری سه لایه استفاده کنیم، و برنامه ما هم مثل تمامی الگوهای سه لایه، لایه سرویس (Service Layer)، لایه داده ها (Data Layer) و لایه ای برای جداسازی اصطلاحاً منطق برنامه با بخش رابط کاربری خواهد داشت که فکر می کنم باید بهش (Presentation Layer) بگیم.
اگر جوابتون رو نگرفتید یا نیاز به توضیح بیش تر داشتید، حتماً مطرح کنید دوستِ خوبم.
کاوه
سلام جناب عامری
از سبک آموزشتون خیلی راضی هستم دوره انبارداری هم گرفته بودم یه سوال داشتم چرا از Asp Core استفاده نکردید برای این دوره ؟
میلاد عامری مدرس دوره
درود بر شما که مارو دنبال می کنید.
ببینید همیشه برای ساخت یک آموزش، اولین مسئله ای که اهمیت داره این هست که یک زمانبندی براش درنظر گرفته میشه، ما توی این چهارچوب زمانبندی شده و از اونجایی که با سطح مقدماتی شروع می کنیم و تا پیشرفته ادامه و همینطور چون فقط بحث طراحی سایت نداشتیم و مباحث کاملی از زامارین رو هم باید آموزش بدیم، از اونجایی که بحث Core نیازمند مقدمات بیش تری نسبت به MVC داره، و به نوعی خود MVC میتونه مقدمه ای بر Core باشه، ما اومدیم و این دوره رو قبل از دوره Core استارت زدیم و مطمئن باشید که از خود بنده، دوره های Core هم آموزش خواهید دید و باعث افتخاره که دوستان از این دوره ها استفاده ببرن.
میلاد عامری مدرس دوره
درود به آقا کاوه عزیز
بله برای احراز هویت که مبحث دومین بخش آموزش هست از Identity استفاده می کنیم.
اما قسمت دوم سوالتون رو اگر درست متوجه شده باشم، ببینید ما میخوایم از معماری سه لایه استفاده کنیم، و برنامه ما هم مثل تمامی الگوهای سه لایه، لایه سرویس (Service Layer)، لایه داده ها (Data Layer) و لایه ای برای جداسازی اصطلاحاً منطق برنامه با بخش رابط کاربری خواهد داشت که فکر می کنم باید بهش (Presentation Layer) بگیم.
اگر جوابتون رو نگرفتید یا نیاز به توضیح بیش تر داشتید، حتماً مطرح کنید دوستِ خوبم.
losi
با سلام و خسته نباشید
استاد اگه ممکنه تمرکز بیشتری برای ساخت اپلیکیشن های موبایل بکنید که تا جایی که ممکنه بهینه سازی شده باشه اموزش تا سرعت و حجم اپلیکیشن بالا بره و در مورد تامین امنیت اپلیکیشن های هم اموزش هایی بدین با تشکر از شما
میلاد عامری مدرس دوره
سلام دوست خوبم، ممنونم از توصیه تون، و البته اضافه می کنم که بخش هایی که مربوط به زامارین هست رو هم کاملا با توضیحات مقدمات و هرچیزی که برای داشتن یک اپ چه تنها و چه متصل به سرور و سایت ارائه خواهیم داد.
saeed.maziar
سلام جناب عامری
تو مبحث زامارین اگه متریال هم آموزش بدین ممنون میشم
مبحث code first و db first تا جایی ممکنه توضیح بدین و کدوم تکنولوژی استفاده کنیم بهتره
میلاد عامری مدرس دوره
درود بر شما دوست عزیز
راجب بحث طراحی متریال، باید بگم بله جزء سرفصل هست و با این مبحث آشنا خواهید شد در بخش های مربوط به زامارین.
اما من اینطور نمیبینم که کدوم یک از روش های Code First یا Database First بهتر از دیگریه، باید دید داریم چیکار می کنیم، راستش جفتشون محبوب هستن و بسیار پر کاربرد، سلیقه شخصی من، در برنامه های ویندوزی از Database First و در اپ های وب چه با MVC و چه با Core از Code First استفاده می کنم. اما در نهایت تفاوت آنچنانی در عملکرد نیست، روش ها متفاوت هست، با دو ماشین متفاوت میشه مسافرت کرد، در سفرهای طولانی مدت با یکی راحت تری، در سفر های کوتاه مدت ممکنه با یه ماشین دیگه ای که داری راحت تر باشی، من اینجوری میبینم.
میلاد عامری مدرس دوره
سلام، این آموزش شامل 15 بخش میشه که تا اینجا 1 بخش اون منتشر شده و 14 بخش باقی مونده که هر شنبه از همین طریق منتشر خواهد شد.
سعید
سلام جناب عامری
اگه میشه مبحث db first و code first اموزش بدین ممنون میشم
مبحث زامارین هم متریال هم اموزش بدین
سعید
جناب عامری سلام
میشه مبحث db first و code first هر دو آموزش بدین لااقل هر دو بلد باشیم بد نیست طبق سلیقه خودمون هر کدوم رو انتخاب کردیم مسیر رو ادامه میدیم
و سوال دیگه برای کد نویسی زامارین مبحث متریال دیزاین هم توضیح بدین ممنون میشم
میلاد عامری مدرس دوره
ممنون از شما که مارو دنبال می کنید ..
ببینید اگر بخوایم تمام کارهایی که با یه روش انجام میدیم رو با روش دیگه ای هم انجام بدیم، تایم دوره خیلی بالا میره و اصطلاحاً از حوصله کاربر خارج میشه. معمولا در دوره های پروژه محور این کار اصولی نیست که ما با چند روش یه کار مشخص رو انجام بدیم. در دوره های مفهومی میتونه خواسته شما در سرفصل قرار بگیره، بنابراین از اونجایی که با هردو این روش ها میشه به مقصد رسید، بنده شاید به دلیل اینکه CodeFirst علاوه بر جدید تر بودن، با ساختار برنامه نویسی چند لایه سازگار تر هست، این انتخاب رو انجام دادم.
رضا
سلام
این دوره در کل چند بخش داره؟
میلاد عامری مدرس دوره
سلام، این آموزش شامل ۱۵ بخش میشه که تا اینجا ۱ بخش اون منتشر شده و ۱۴ بخش باقی مونده که هر شنبه از همین طریق منتشر خواهد شد.